caution Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Χαίρεται Τις τελευταίες μέρες μου έχει συμβεί 2-3 φορές να προσπαθώ να ανοίξω το insomnia.gr/ και να μου επιστρέφει: 400 Bad Request nginx/0.6.32 Το πρόβλημα διορθώνεται μετά από λίγο ως εκ θαύματος. Το traffic μου εκείνες τις ώρες είναι κανονικό, το firewall λειτουργεί κανονικά και ανοίγω άλλες σελίδες, πρόβλημα με τα cookies δεν έχω... Αυτά συμβαίνουν σε ένα ΧP/Firefox 3.0.4 setup. Έχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα η κάτι παίζει στο συγκεκριμένο pc και μόνο;
parsifal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ναι, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα σε Firefox 3.0.4. Διορθώνεται αμέσως, αν διαγράψω ένα συγκεκριμένο cookie που φτιάχνει το vBulletin. Δε θυμάμαι το όνομά του τώρα, bb_κάτι είναι, όταν επιστρέψω σπίτι το κοιτάζω και ενημερώνω...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μου συνέβη το ίδιο πρόσφατα από το γραφείο με Firefox 3.x σε WinXP. Η λύση είναι αυτή που ανέφερε παραπάνω ο parsifal.
caution Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Sweeeeet (ο κύριος Firefox την παθαίνει μόνο, ο ie την ίδια στιγμή το ανοίγει μια χαρά...)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Sweeeeet (ο κύριος Firefox την παθαίνει μόνο, ο ie την ίδια στιγμή το ανοίγει μια χαρά...) Όντως, στο γραφείο με ΙΕ 6.χ και WinXP μπήκα μια χαρά. Στο ίδιο σύστημα, ο FF 3.x δεν έβλεπε τίποτα. Κανένα πρόβλημα ούτε στο σπίτι με Safari 3.2.1 και MacOS X 10.5.5.
parsifal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 bbthread_lastview είναι το όνομα του cookie. Αν διαγραφεί, είναι σα να δίνεται κατά κάποιο τρόπο περίοδος χάριτος στη σωστή λειτουργία. Μετά από μερικές ώρες περιήγησης στο forum, το πρόβλημα ξαναεμφανίζεται, λύνεται πάλι με διαγραφή του cookie και ούτω καθεξής. Στον IE, αν δεν κάνω λάθος το forum δημιουργεί cookies με ελαφρώς διαφορετικά ονόματα...
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Επειδή είχαμε την ίδια ερώτηση σε πρόσφατο thread που κλειδώθηκε και δόθηκε link στο παρόν, μετά από λίγο googling με τους όρους nginx firefox βρήκα αυτό: http://www.ruby-forum.com/topic/173362 Hal και Edge, αν θέλετε ρίξτε του μια ματιά...
apoikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 OK, ανέβασα τα header buffers λίγο. Αν συνεχίσει να παρουσιάζεται το πρόβλημα, δείτε πόσο μεγάλο είναι το cookie αυτό και πείτε μου.
wizzy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Πάντως, με WinXP SP3 και FF 3.0.5 το πρόβλημα δεν υφίσταται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 σε μένα το έχει βγάλει 2-3 φορές...(WinXP SP3 & FF 3.0.5) με κλείσιμο του FF και ξανάνοιγμα φτιάχνει...
parsifal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Κι εδώ με FF 3.0.5 συνεχίζει να εμφανίζεται, τουλάχιστον μέχρι πριν την επέμβαση του apoikoy. Παρακολουθώ το μέγεθος του cookie bbthread_lastview, όταν το ξανακάνει θα τσεκάρω πού βρίσκεται. Αυτήν τη στιγμή π.χ. έχει μέγεθος 2163 bytes and growing...
parsifal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Πριν από λίγο μου εμφάνισε πρόβλημα. Το μέγεθος του cookie ήταν 3748bytes. Αυτήν την φορά όμως δεν έβγαλε την κλασσική σέλιδα του nginx, αλλά μία διαφορετική σελίδα: κεντραρισμένο (οριζόντια και κατακόρυφα) σε λευκό background το παρακάτω μήνυμα: The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later.
caution Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Πράγματι parsifal, το πρόβλημα πλέον παρουσιάζεται όπως το περιγράφεις. Και η λύση παραμένει η διαγραφή του εν λόγω cookie. (XP SP3/FF 3.0.5 reporting for duty)
parsifal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μου το έκανε και χτες, με cookie size 2163 bytes. Δε νομίζω ότι κάνουμε δουλειά έτσι. Ένα ακόμη ενδιαφέρον link, από vbulletin.com αυτήν την φορά: The nice abstraction makes this a pain to deal with. Though we'll probably move to a different data format in future' date=' which will make this less of a big deal or at least easier to handle. [b']Though you might want to ask the forum to switch to the DB-based method of read marking. It's more reliable and feature filled.[/b]
apoikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ανέβασα και τα buffers στην άλλη πλευρά (αυτή που μιλάει με τον apache). Για να δούμε τώρα Πάντως αυτό είναι κακό design από την πλευρά του vbulletin, καθώς φαίνεται ότι δεν ελέγχει το μέγεθος του συγκεκριμένου cookie και προσθέτει συνεχώς πράγματα κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.