pcfan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Πάω να εγκαταστήσω οποιαδήποτε εγαρμογή στα ubuntu μου και μου βγάζει αυτο το μήνυμα.Τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 που είναι το μνμ; δοκίμασα 2 διαφορετικούς browsers αλλά μνμ δεν βλέπω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Σφάλμα με synaptic. Μήπως είναι αυτό το μήνυμα; Αν ναι δε λέει τίποτα... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Συγγνώμη δεν το είχα δει. οκ διορθώθηκε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αν τρέξεις: >$ sudo dpkg --configure -a όπως λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μου λέει ότι θέλει δικαιώματα υπερχρήστη. Πως θα τα αποκτησω αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μου λέει ότι θέλει δικαιώματα υπερχρήστη.Πως θα τα αποκτησω αυτά? Άνοιξε το terminal και γράψε αυτό που σου είπε ο nske >sudo dpkg --configure -a Όταν βάζεις μπροστά sudo σημαίνει ότι γίνεται υπερχρήστης. Μετά γράψε: > sudo apt-get update sudo apt-get upgrade και είσαι ενημερωμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 [edit] a few seconds late Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Άνοιξε το terminal και γράψε αυτό που σου είπε ο nske >sudo dpkg --configure -a Όταν βάζεις μπροστά sudo σημαίνει ότι γίνεται υπερχρήστης. Μετά γράψε: > sudo apt-get update sudo apt-get upgrade και είσαι ενημερωμένος. Το έκανα αυτό που λες αλλά μου λέει να πληκτρολογήσω τον κωδικό μου αλλά δεν τον εμφανίζει και είναι σαν να μην τον γράφω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εκ προεπιλογής δεν τον εμφανίζει για λόγους ασφαλείας, όμως αν τον γράψεις σωστά και πατήσεις enter θα τον δεχτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Το sudo ζητάει κωδικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Τελικά το πρόβλημα φτιάχτηκε. Έτρεξα μέσω τερματικού να κάνει αναβάθμιση το σύστημα και βρήκε ένα κατεστραμμένο αρχείο που μου εκανε όλη την ζημιά , το διόρθωσα και το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο για αυτό το topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.