Προς το περιεχόμενο

ψάχνω για το....αδερφάκι του!!!

kotsos_licious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρες σε όλους...!

τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μας χαμογελούν με λάγνο βλέμμα...!!!

λέω λοιπόν να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου...

έχω ήδη αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907973

όπως διαφαίνεται και από τον τίτλο του θέματος, ψάχνω για το μικρό αδερφάκι του...!

τι θα λέγατε για αυτό???

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907450

η χρήση που το προορίζω είναι κυρίως για Internet, για επεξεργασία κειμένου (Office 2007) και λοιπές μικροεφαρμογές...

κυρίως το προτιμώ για την φορητότητα του (π.χ. έυκολη μεταφορά του στα εργαστήρια της σχολής μου...)

θα ήθελα να ακουσω τις γνώμες σας...

αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο...(???)...

thanks in advance...!

Δημοσ.

Μια χαρά μηχάνημα ειναι το Acer One για τα χρήματά του. Για ψυχολογικούς λόγους θα αγοραζα την έδκοση με τον 120άρη δίσκο μιας και τα 8GB είναι κατά τη γνώμη μου πολύ λίγα. Για να μην έχεις το ζόρι...με φτάνει...δεν με φτάνει ο δίσκος.

Δημοσ.

Εντάξει, με Office και σερφάρισμα φτάνει οποιοσδήποτε δίσκος :-)

Δες στην υπογραφή μου το review για το Acer που θέλεις να πάρεις.

Δημοσ.
Εντάξει, με Office και σερφάρισμα φτάνει οποιοσδήποτε δίσκος :-)

Δες στην υπογραφή μου το review για το Acer που θέλεις να πάρεις.

E να μην μπορείς να πετάξεις και μερικά mp3 και καμία ταινιούλα βρε αδερφέ?

Tα 8GB τα βρίσκω απλά τραγικά!

Δημοσ.

ας γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος...

το θέλω για νετ, για office εφαρμογές και για αλλές μικροεργασίες...

όχι στις ταινίες, όχι σε οτιδήποτε άλλο..

έχω τον big brother για αυτα...

θεωρώ λοιπόν ότι οι απαιτήσεις μου καλύπτοται από το συγκεκριμένο μοντέλο με τον 8 δίσκο...

έχουμε λοιπόν και λέμε:

1)θέλω να του βάλω τα xp (γιατί με vista θα γίνει πολύ βαρύ...)

ειδα λίγο τα videos στην παρουσιάση του netbook αλλά δεν κατάλβα την διαδικασία με την οποία βάλατε τα xp πάνω στο μηχάνημα και μάλιστα original!!!

έχω λοιπόν κάποιους ενδοιασμούς πάνω σε αυτό το θέμα...

2)παρατήρησα στο video μια θηκούλα...? ή μηπως κάνω λάθος...? να φανταστώ ότι δεν μπορώ να το μεταφέρω μέσα σε αυτήν ε???

3)μπορώ από το καλώδιο Ethernet που βγαίνει από το Modem μου να του βάλω διαχωριστή και να βγάλω από αυτό δύο καλώδια έτσι ώστε το ένα να πηγαόνει στον big και το άλλο στον small brother???

Δημοσ.

Splitter στο Eth δε μπορείς να βάλεις. αν έχει το router σου κενές θέσεις για Eth καλώδιο καλώς, αλλιώς θα αγοράσεις switch θα συνδέσεις στο modem και απο το switch στα 2 pc :D και τελείωσες.

Δημοσ.

Αν θέλεις να βάλεις xp, καλύτερα να προτιμήσεις το μοντέλο με 120 g δίσκο. Στα μοντέλα με τον 8άρη απ' ότι ξέρω κάποια έχουν ssd της samsung και κάποια ssd της intel. O Samsung είναι πιο γρήγορος και σηκώνει xp, αλλά ο ssd της intel όχι. Πιο πιθανό μου φαίνεται στην Ελλάδα να ήρθαν τα μοντέλα με ssd της intel, αν και απ' ότι διάβαζα και στο εξωτερικό υπήρχαν διαφορετικοί δίσκοι ακόμα και σε ανθρώπους που ψωνίσαν από το ίδιο κατάστημα.

Δημοσ.
ας γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος...

το θέλω για νετ, για office εφαρμογές και για αλλές μικροεργασίες...

όχι στις ταινίες, όχι σε οτιδήποτε άλλο..

έχω τον big brother για αυτα...

θεωρώ λοιπόν ότι οι απαιτήσεις μου καλύπτοται από το συγκεκριμένο μοντέλο με τον 8 δίσκο...

έχουμε λοιπόν και λέμε:

1)θέλω να του βάλω τα xp (γιατί με vista θα γίνει πολύ βαρύ...)

ειδα λίγο τα videos στην παρουσιάση του netbook αλλά δεν κατάλβα την διαδικασία με την οποία βάλατε τα xp πάνω στο μηχάνημα και μάλιστα original!!!

έχω λοιπόν κάποιους ενδοιασμούς πάνω σε αυτό το θέμα...

Όντως, τα Vista θα του πέσουν βαριά με τα 512ΜΒ μνήμης που έχει. Τα ΧΡ τα σηκώνει μια χαρά. Ο τρόπος περιγράφεται στο κείμενο και είναι απλός. Με λίγα λόγια, κάποιος έχει ανεβάσει το image που έχει μέσα το μοντέλο με XP και αφού το περάσαμε, αλλάξαμε το κλειδί των XP με το δικό μας αυθεντικό. Βέβαια παίρνει κανονικά οποιαδήποτε κόπια, απλά μετά πρέπει να κατεβάσεις τους drivers από τη σελίδα της Acer. Κι εγώ πιστεύω πάντως ότι το μοντέλο με τον δίσκο έχει καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης.

2)παρατήρησα στο video μια θηκούλα...? ή μηπως κάνω λάθος...? να φανταστώ ότι δεν μπορώ να το μεταφέρω μέσα σε αυτήν ε???

Όντως, δεν μπορείς να το μεταφέρεις μέσα σε αυτήν. Είναι απλά ένα sleeve, σαν θήκη για το κινητό. Για απρόσκοπτη μεταφορά θα χρειαστείς τσάντα.

3)μπορώ από το καλώδιο Ethernet που βγαίνει από το Modem μου να του βάλω διαχωριστή και να βγάλω από αυτό δύο καλώδια έτσι ώστε το ένα να πηγαόνει στον big και το άλλο στον small brother???

Αυτό που λες γίνεται μόνο με switch εφόσον έχεις μόνο μια ethernet θύρα. Καλύτερα να αγοράσεις ένα ασύρματο router απευθείας. Εξάλλου, χωρίς ασύρματο, ποιό το νόημα ενός netbook; :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...