Προς το περιεχόμενο

Άχρηστες αλλά cool ιδέες για το insomnia

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εμένα. Και το λέω σοβαρά. Βάλτε το, έστω και για μέλη με πάνω από 500 ποστ. Θα πάει το φόρουμ σε άλλη διάσταση.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Κι εμένα. Και το λέω σοβαρά. Βάλτε το, έστω και για μέλη με πάνω από 500 ποστ. Θα πάει το φόρουμ σε άλλη διάσταση.

Αφου εσυ βρε δεν εχεις 500 ποστ.. :P

Και αφου τα ποστ δε μετρανε (στο μπλα μπλα στο οποιο και αναφερεται αυτο το καμικαζι μπουτόν) μηπως ειναι λιγο ακυρη ιδεα? :P

[Μην ακουσω οτι αναφερεται και το hardware section χεχ! :devil: ]

Οσο για το θεμα του mod, θα ηταν σαφως καλυτερο να εχουμε εναν ακομα μοντ στο hardware, μιας και ο εξειδικευμενος madsc μπαινει σχετικα σπανια (εχω ακουσει οτι εχει πολυ δουλεια ο ανθρωπος), κι ετσι κρεμομαστε μονο απο τους smods αν γινει κατι :P

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι μόνος του ο madsc στο Hardware section...

υπάρχουν και 2-3 άλλοι στα sub sections του

Δημοσ.

Και εγω είμαι υπερ του καμικάζι μπάτον αλλά να ισχύει μόνο για μέλη με 2,605 αριθμό ποστς... Επίσης να ακυρωθεί η καταμέτρηση των ποστ απο τώρα σε όλα τα section του insomnia.

Επίσης...

Να αναβοσβήνει το όνομα του χρήστη που ο αριθμός των ποστ του είναι πρώτος.

Τιμιτκή πλακέτα στον Θρές αφενός για τα 17,819 μηνύματα του (αν και παίζει την ώρα αυτή που γράφω να έχουν αυξηθεί) και αφετέρου γιατι χρειάζομαι κάποιον να υποστηρίξει τις ιδέες μου.

Τέλος να μικρύνει και άλλο το όριο της υπογραφής για να σπάσουν τα νεύρα των χρηστών.

Δημοσ.

ThReSh button - κι εξηγούμαι : Το πατάει όποιος έχει ΑΜΕΣΗ ανάγκη από οδηγίες για στήσιμο συστήματος, reviews για Ο,ΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ hardware part, πρόβλημα με frame rate στο gaming, τα windows του βγάζουν ΚΟΚΚΙΝΗ οθόνη, o σκληρός πετάει A disk error occurred : press ctrl+alt+sixtir to restart, του έχουν τελειώσει τα μιλφέιγ Σάββατο βράδυ κι η γυναίκα του είναι έγγυος, και γενικά δεν την παλεύει μία.

Διότι ως γνωστόν ο ThReSh ...

επίσης, για ψυχαγωγικούς καθαρά και μόνο λόγους, IBT button (aka InBeforeThReSh). Όποιος μαζέψει τα περισσότερα hits του IBT button εντός μηνός, να κερδίζει μπλουζάκι "Facepalm.jpg", υπογεγραμμένο από τα χέρια του ThReSh

...όποιος βγαίνει συνεχόμενα για 2 μήνες πρώτος στα hits, να κερδίζει το ανωτέρω μπλουζάκι υπογεγραμμένο ΚΑΙ από τα πόδια του :-)

Δημοσ.
ThReSh button - κι εξηγούμαι : Το πατάει όποιος έχει ΑΜΕΣΗ ανάγκη από οδηγίες για στήσιμο συστήματος, reviews για Ο,ΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ hardware part, πρόβλημα με frame rate στο gaming, τα windows του βγάζουν ΚΟΚΚΙΝΗ οθόνη, o σκληρός πετάει A disk error occurred : press ctrl+alt+sixtir to restart, του έχουν τελειώσει τα μιλφέιγ Σάββατο βράδυ κι η γυναίκα του είναι έγγυος, και γενικά δεν την παλεύει μία.

επίσης, για ψυχαγωγικούς καθαρά και μόνο λόγους, IBT button (aka InBeforeThReSh). Όποιος μαζέψει τα περισσότερα hits του IBT button εντός μηνός, να κερδίζει μπλουζάκι "Facepalm.jpg", υπογεγραμμένο από τα χέρια του ThReSh

...όποιος βγαίνει συνεχόμενα για 2 μήνες πρώτος στα hits, να κερδίζει το ανωτέρω μπλουζάκι υπογεγραμμένο ΚΑΙ από τα πόδια του :-)

τελειως FTW post,my respect goes to ..:-D

Δημοσ.

Δικαιωματικά ;)

Συμφωνώ με το afentiko7,θα μπορούσε κατα την εγγραφή να έχει κάποιο radio button και να επιλέγεις ομάδα,ανάλογα με το τι θα επιλέξεις να αποκλείεσαι απο τα άλλα topics,μπορεί επίσης πριν την εγγραφή κάθε μέλος να πηγαίνει στην "Στιγμή της Αλήθειας" και να απαντάει πχ στην ερώτηση "Πιστεύεις ότι είσαι Ολυμπιακός;" ή να ανακρίνεται και να βασανίζεται μέχρι να ομολογήσει ποια ομάδα υποστηρίζει.

Άλλες λύσεις είναι να δείχνει κάρτα μέλους,να γράφει τον ύμνο πριν ποστάρει,να δώσει εξετάσεις σε ιστορικά θέματα της ομάδας και άλλα που δεν μου 'ρχονται.

Δημοσ.

Καραlol! :D

Αν και πλέον το thread όντως θα ταν καλύτερα να πάει στο Μπλα-Μπλα για να γλυτώσει το λουκέτο και να συνεχιστούν οι εμπνευσμένες ιδέες :P

Δημοσ.

Washcloud is on a RAMPAGE

• Super Moderators
Δημοσ.

aha, μάλιστα...

τίγκα στην αγγαρεία δλδ, θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...