Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ναι και ο καθένας θα φτιάχνει double account θα bannάρει όποιον θέλει, μετά restart το router, new ip και back online με το normal account...
Freakster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αυτό το κουμπί θα το έχουν μόνο οι χρήστες με 500 ποστ + Συνεχίζω με τις ιδέες.. Φίλτρο στη λέξη m$ Να μπορείς να μαρκάρεις μια αγγελία ως ύποπτη.
alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Συνεχίζω με τις ιδέες.. Φίλτρο στη λέξη m$ Μόλις πάρεις mac αυτό
Freakster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εννοώ να μη μπορούν να το γράφουν με dollar sign
nick#18 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 εγω λεω οτι εχει σχεση με windows και microsoft να γραφετε με αστερακια δλδ: m**********t w*******s ασχετο πως ειμαι χρηστης xp αλλα τα open source και το mac osx ειναι πολυ καλητερα...
million_voices Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Να μην φαίνεται ο αριθμός των posts αψογος,δεν υπαρχει κανενας λογος περα απο νοοτροπιες παλιος,νεος σε στυλ στρατου που μονο κακο κανουν υποχρεωτικη υπογραφη για ολα τα μελη Μ$ Windows sucks,download Linux reclaim your PC:p
teo64x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Να μην φαίνεται ο αριθμός των posts Διαφωνώ. Δεν το βρίσκω κακό να ξέρουμε ποιος είναι περισσότερο ή λιγότερο active. Ούτε νομίζω πως το insomnia είναι forum στο οποίο υπάρχουν φαινόμενα του τύπου "εσύ έχεις λιγότερα post, γι' αυτό σκάσε", τα οποία θα έκαναν ένα τέτοιο μέτρο αναγκαίο.
million_voices Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ούτε νομίζω πως το insomnia είναι forum στο οποίο υπάρχουν φαινόμενα του τύπου "εσύ έχεις λιγότερα post, γι' αυτό σκάσε", τα οποία θα έκαναν ένα τέτοιο μέτρο αναγκαίο. οντως αλλα δεν υπαρχει και λογος υπαρξης, ασε που μπορει να κοπουν και πολλα @@ρο ποστ για την υπογραφη συμφωνεις υποθετω
alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Να ψηφίζουμε τον πόστερ του μήνα και ανά section & να βγαίνουν μοντ με ψηφοφορία!!! THRESH FOR MOD
teo64x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 οντως αλλα δεν υπαρχει και λογος υπαρξης, ασε που μπορει να κοπουν και πολλα @@ρο ποστ Όχι, ο λόγος ύπαρξης υπάρχει και είναι το active-ness ενός μέλους στο forum. Είναι το ίδιο χρήσιμο με τις ημερομηνίες εγγραφής. Σου λένε κάτι (λίγο) για το ποιος postάρει. THRESH FOR MOD +1
soturin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ουάου, δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση δεν είναι αλλάγη στο site αλλά λαϊκή απαίτηση: Πόσα posts έχει ο thresh μαζί με του Μπλα-μπλα; (έχω wide, το χωράει το νούμερο)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Πόσα posts έχει ο thresh μαζί με του Μπλα-μπλα; (έχω wide, το χωράει το νούμερο) φέτος άρχισα να postάρω στο Μπλα Μπλα, άρα τα posts που έχω κάνει δεν έχουν μετρήσει στον post counter τώρα πόσα posts έχω κάνει ακριβώς φέτος στο Μπλα Μπλα, no idea
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 από την αναζήτηση αμφιβάλω, μέχρι 500 posts πίσω πάει...
mavlamemos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Τελικα με το μαγικο κουμπακι kamikaze τι θα γινει?με ψηνει η ιδεα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.