Προς το περιεχόμενο

Άχρηστες αλλά cool ιδέες για το insomnia

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι και ο καθένας θα φτιάχνει double account θα bannάρει όποιον θέλει, μετά restart το router, new ip και back online με το normal account...

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό το κουμπί θα το έχουν μόνο οι χρήστες με 500 ποστ +

Συνεχίζω με τις ιδέες.. Φίλτρο στη λέξη m$ :P

Να μπορείς να μαρκάρεις μια αγγελία ως ύποπτη.

Δημοσ.

εγω λεω οτι εχει σχεση με windows και microsoft να γραφετε με αστερακια δλδ: m**********t w*******s

ασχετο πως ειμαι χρηστης xp αλλα τα open source και το mac osx ειναι πολυ καλητερα...

Δημοσ.
Να μην φαίνεται ο αριθμός των posts

αψογος,δεν υπαρχει κανενας λογος περα απο νοοτροπιες παλιος,νεος σε στυλ στρατου που μονο κακο κανουν

υποχρεωτικη υπογραφη για ολα τα μελη Μ$:P Windows sucks,download Linux reclaim your PC:p

Δημοσ.
Να μην φαίνεται ο αριθμός των posts

Διαφωνώ. Δεν το βρίσκω κακό να ξέρουμε ποιος είναι περισσότερο ή λιγότερο active.

Ούτε νομίζω πως το insomnia είναι forum στο οποίο υπάρχουν φαινόμενα του τύπου "εσύ έχεις λιγότερα post, γι' αυτό σκάσε", τα οποία θα έκαναν ένα τέτοιο μέτρο αναγκαίο.

Δημοσ.

Ούτε νομίζω πως το insomnia είναι forum στο οποίο υπάρχουν φαινόμενα του τύπου "εσύ έχεις λιγότερα post, γι' αυτό σκάσε", τα οποία θα έκαναν ένα τέτοιο μέτρο αναγκαίο.

οντως αλλα δεν υπαρχει και λογος υπαρξης, ασε που μπορει να κοπουν και πολλα @@ρο ποστ

για την υπογραφη συμφωνεις υποθετω:P

Δημοσ.

Να ψηφίζουμε τον πόστερ του μήνα και ανά section

&

να βγαίνουν μοντ με ψηφοφορία!!!

THRESH FOR MOD

Δημοσ.
οντως αλλα δεν υπαρχει και λογος υπαρξης, ασε που μπορει να κοπουν και πολλα @@ρο ποστ

Όχι, ο λόγος ύπαρξης υπάρχει και είναι το active-ness ενός μέλους στο forum. Είναι το ίδιο χρήσιμο με τις ημερομηνίες εγγραφής. Σου λένε κάτι (λίγο) για το ποιος postάρει.

THRESH FOR MOD

+1

Δημοσ.

ουάου, δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση smug.gif

δεν είναι αλλάγη στο site αλλά λαϊκή απαίτηση:

Πόσα posts έχει ο thresh μαζί με του Μπλα-μπλα; (έχω wide, το χωράει το νούμερο)

• Super Moderators
Δημοσ.
Πόσα posts έχει ο thresh μαζί με του Μπλα-μπλα; (έχω wide, το χωράει το νούμερο)

φέτος άρχισα να postάρω στο Μπλα Μπλα, άρα τα posts που έχω κάνει δεν έχουν μετρήσει στον post counter :-(

τώρα πόσα posts έχω κάνει ακριβώς φέτος στο Μπλα Μπλα, no idea :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...