Προς το περιεχόμενο

πακετο προσφορας tellas double play unlimited-χρειαζομαι βοηθεια σε κατι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να αγορασω αυτο το πακετο που ειναι 40 ευρω το μηνα με απεριοριστες κλησεις κτλ. και με internet εως και 24/1 mb.Θελω λοιπον να ρωτησω 1)αν γνωριζετε σχετικα με αυτο το πακετο και αν αξιζει να το αγορασω και 2)οταν λεει μεχρι και 24/1 mb εννοει οτι μερικες φορες το internet μπορει να ειναι και αργο και επομενως η συνδεση να μην ειναι αξιοπιστη και σταθερη καθε φορα? (ειμαι λιγο ασχετος πανω στη ταχυτητα και για αυτο αν μπορει καποιος ας μου εξηγησει αν αυτη η ταχυτητα ειναι γρηγορη(24mb/1mb) και αν μερικες φορες πιο αργη λογω αυτου που ειπα)ευχαριστω

Δημοσ.

οπου και να ψαξεις για double-play 39.90 θα σου πουνε. το θεμα ειναι τι καλυψη εχει η περιοχη σου απο τις εταιρειες, σαν δικτυο.οσο για την ταχυτητα παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο. το 24/1 ειναι γρηγορο αρκετα αλλα για να πιασεις καθαρα 24 πρεπει να μενεις πανω απο το κεντρο του ΟΤΕ.κανε απλα ενα ψηεψκ τι παιζει με τις εταιρειες στην περιοχη σου.δεν ειναι παντου το ιδιο.

-----Προστέθηκε 30/11/2008 στις 05 : 11 : 51-----

κανε απλα ενα check τι παιζει με τις εταιρειες στην περιοχη σου.δεν ειναι παντου το ιδιο.

Δημοσ.

και πως θα μπορεσω να το ελεξω αυτο το πραγμα?σε γενικες γραμμες παντως αξιζει αυτη η συνδεση???

Δημοσ.

μακρια απο αυτη την εταιρεια.ειναι η χειροτερη

απο ολες .εχω πολυ ασχημη εμπειρια.διαλεξε αν μπορεις καποια αλλη.

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους τους φίλους του foroum.....

Πριν από λίγες μέρες έκανα αίτηση στην Τελλας (μένω Χαλκίδα) και ελπίζω να μην έχω προβλήματα.....

Ξέρω οτι όλες οι εναλλακτικές τηλεφωνίες έχουν προβλήματα, το θέμα έιναι να μην έχουν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα γιατί κακά τα ψέματα ο ΟΤΕ έιναι πολύ ακριβώς και μάλιστα σε αυτή την εποχή που ζούμε που δεν υπάρχουν πολλά χρήματα.....

Πιστεύω οτι σε 15- 20 μέρες να έχω συνδεθεί.... (κάπου χοντρά- χοντρά τις γιορτές)

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.....

Δημοσ.

ουτε κ εγω ειμαι τοσο σχετικη με τις ταχυτητες,αλλα να ξερεις οτι αν παρουσιστει βλαβη στο internet ισως κανουν κ 1 μηνα να σου το φτιαξουν.Οσο η ποιοτητα της γραμμης σταθερης τηλεφωνιας ειναι λιγο χαλια.σκεψου το καλα πριν το κανεις.κ εμενα με δελεασε προσφορα αλλης εταιριας,αλλα το μετανιωσα στο τελος:fear::fear::fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...