johnyb98 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα. Σε υπολογιστή φίλου με Windows XP Home Greek, καμιά φορά, όταν τον ανοίγει του βγάζει μπλε οθόνη με μήνυμα επάνω IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL και κάτω STOP: 0x0000000A. Εγώ δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα γιατί τώρα που μου τον έχει δώσει, όσες φορές κι αν τον έχω ανοιγοκλείσει δε μου έχει βγάλει ούτε μία φορά μπλε οθόνη για να καταλάβω τι φταίει. Απ' ό,τι έχω κοιτάξει στο internet, πιθανός λόγος είναι κάποιος driver να έχει χτυπήσει. Όλοι οι drivers είναι ok. Ίσως το multimedia πληκτρολόγιο να δημιουργεί το πρόβλημα. Και με το multimedia που έχει ο φίλος μου, και με απλό πληκτρολόγιο που το αντικατέστησα, μπλε οθόνη δε μου χτύπησε. Έχω τσεκάρει τη RAM και δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα στο ένα και μοναδικό chip που είναι εγκατεστημένο. Πήρα το XEROX πολυμηχάνημα και το router του φίλου μου και τα έφερα σπίτι μου, για να δημιουργήσω το ίδιο περιβάλλον, μήπως βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Εδώ και πέντε ημέρες που ανοιγοκλείνω τον υπολογιστή με όλ' αυτά, δε μου έχει χτυπήσει ούτε μία μπλέ οθόνη. Τί λέτε να φταίει; Ίσως κάτι μαγνητικό να έχει τρυγύρω απ' τον υπολογιστή στο σπίτι του ο φίλος μου ή να είμαι εγώ γκαντέμης; Πάντως, επειδή σε όλους μας έχει συμβέι μιά-δυό μπλε οθόνες, αλλά δε δώσαμε σημασία, το σκέφτηκα αυτό για το φίλο μου. Αλλά δεν είναι τόσο απλό γι' αυτόν γιατί στο σπίτι του χτυπάει αρκετά συχνά το τελευταίο διάστημα. Τι λέτε; johnyb98 is online now Αναφορά μηνύματος Επεξεργασία / Διαγραφή μηνύματος
Antwni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εγκατέστησε τους καινούριους drivers της κάρτας γραφικών????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.