ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Η γενικη απαντηση ειναι οτι -ΟΛΕΣ οι κονσολες αξιζουν την αγορα τους οποιαδηποτε στιγμη-. Αυτο που πρεπει να καιει τον καθενα ειναι αν θα βρει παιχνιδια για την κοσνολα. Το PSP αξιζει απο τη λογικη οτι θα του βαλεις CFW, αν δεν του βαλεις τοτε δεν αξιζει καν την αγορα του και καλυτερα να πας σε VITA οπου μπορεις να παιξεις και σχεδον ολα τα διαμαντια του PSP μεσω PS-store. Δυστυχως αν ψαχνεις να βρεις μονο δισκακια θα απογοητευτεις καθως ναι μεν υπαρχουν τωρα αρκετα στα καταστηματα αλλα θα γινει σκουπα πολυ συντομα και αμφιβαλλω αν προκειται να τα παρεις ολα μαζι την ιδια στιγμη. Κατα δευτερο το UMD δεν ειναι και το ποιο αξιοπιστο format που μπορει να σου κανει προβληματα με τον καιρο. Για εμενα καλυτερα να πας σε VITA και ας πληρωσεις τα διαμαντια του PSP (αρκετα αξιζουν καργα τα λεφτα τους) και θα εχεις ενα πακετο ολα σε ενα που ειναι και βολικο και χρησιμο. 2
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Vita και από μένα....θα έχεις και κάτι να περιμένεις, έστω αυτά τα λίγα που βγαίνουν!
vagg77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Αν παω σε Vita, θα μπορω στη MemCard του να βαλω παιχνιδια του PSP ως ISO ;
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δεν με πολυενδιαφερουν τα γραφικα γιατι εχω χορτασει το PS3. Αν ηθελα γραφικα, θα πηγαινα προς PSVita. Αφού έχεις PS3 και αφού σκαμπάζεις από cfw, γιατί δεν την ψαχνείς εκεί να παίζεις PSP games;
mtzs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 μη το πολυψαχνεις αμα θες φορητο Δωσε 60-70 ευρω παρε ενα ΠΣΠ σειρας 3000 και θα σαι αρχηγος του περνας ενα custom firmware και θα εχεις ολη τη βιβλιοθηκη του ΠΣΠ μεσα Εχει ενα σωρο διαμαντια . Απλα πραγματα 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μα το PSP για τη φορητοτητα το θελω.... Τι κινητό έχεις;
vagg77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μια μπακατελιτσα που δεν υποστηριζει ουτε Android ουτε App Store αλλα το Store της Samsung Ειναι ενα Samsung GTS5260 με μνημη στα 128MB......... Δεν ειναι απο τα καινουργια που εχεις μεγαλη οθονη και app Store, γι αυτο και δεν το χρησιμοποιω πολυ
maraki19 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Αξιζει με χιλια το psp..με ps vita δεν ειχα την τυχη να παιξω οποτε δε μπορω να πω σχετικα..αλλα το psp που εχω εδω και χρονια(το 1004) το εχω λιωσει και δε το βαριεμαι με τιποτα..να φανταστεις πηρα και δευτερο πριν 2-3 μερες το 3004 μοντελο μεταχειρισμενο για να παιζω διπλο με τον αδερφο μου..φοβερο κονσολακι με μεγαλη γκαμα απο παιχνιδια,emulators κτλ..το γεμιζεις με καμποσα και περναει ευχαριστα η ωρα..που να μπλεκεις τωρα με ps vita και να το χρυσοπληρωσεις για 2-3 games αφου και με το psp κανεις τη δουλεια σου και θα εχεις περισσοτερα παιχνιδια(αν το ψαξεις)..εγω δεν ξερω τι να πρωτοπαιξω συνεχως ανακαλυπτω καινουρια(για μενα) παιχνιδια,να αυτες τις μερες εχω κολλησει με το gun showdown,απλα φοβερο..οποτε psp απο εμενα..αν δεν σε ενδιαφερει το wifi να πας για το e1004 μοντελο που το βρισκεις καινουριο σε καταστηματα οτι και να ακους γιαυτο,πλαστικουρα,μονοφωνικο ηχειο κτλ πιστευω οτι εχει την καλυτερη φωτεινοτητα(δεν εχω παιξει σαυτο αλλα αποτι εχω διαβασει) με το 3004 εγω απογοητευτηκα σαυτο το θεμα το περιμενα πιο φωτεινο..σε συγκριση με το 1004 δεν ειναι απλα εχει πιο ζωηρα χρωματα μη σου πω οτι αρχικα μου φανηκε και πιο πιξελιασμενο ενω η εικονα του 1004 πιο καθαρη..οι μπαταριες κρατανε πολυ παντως και στα 2,πανω απο 3 ωρες σιγουρα και μιλαμε για ποσο χρονων κονσολες..οποτε πιστευω με ενα psp θα μεινεις ευχαριστημενος..ελπιζω να βοηθησα..
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 αν εχει προηγουμενο πχ. το υ 13.. οκ . . αλλιως αν εχεις τα χρηματα.. γτ όχι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα