Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω οτι αυτο σε καλυπτει ’’I think PSP 3000 (the "4" is based on country) should be the better one of the two. Reasons: PSP E1000 is called PSP "Street". So it does not have the features like WiFi, Internet, TV-Out (to connect to TV). And also it's build quality isn't that good either. That's why it's cheaper.On the other hand, PSP 3000 has all features made for PSP till date (except for Bluetooth, that was on PSP Go). And it's build quality is also excellent. The additional features are it's display is brighter, and it's slimmest of all the PSP's.’’ Απαντηση απο εδω http://in.answers.yahoo.com/question/index?qid=20130629012848AAK2Buq
mtzs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 PSP 3004 χωρις αλλα λογια η περαιτερω ψαξιμο Το καλυτερο ολων
cupreti Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα είναι να βρούμε καινούριο από Ελλάδα, αλιως να κοιτάξω από εξωτερικό.
@ngelos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 PSP 3004 χωρις αλλα λογια η περαιτερω ψαξιμο Το καλυτερο ολων Σε τι είναι καλύτερο το PSP 3004 από το GO ;
Zapee995 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Σε τι είναι καλύτερο το PSP 3004 από το GO ; Το go δε βολευει και επισης δε παιρνει umd παιχνιδια...Μονο downloadable...Βεβαια ππαιζει να γινει softmod αλλα δε λεει κατι, ειναι τοσο compact που κατανταει κουραστικο στη χρηση.
vagg77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Αξιζει να αγορασεις PSP στο 2014? Καλησπερα. Σκεφτομουνα να αγορασω ενα PSP γιατι ποτε δεν ειχα portable κονσολα να παιζω μονο σταθερες κονσολες (PS και PC). Πολλοι φιλοι μου ειχαν PSP και παντα λατρευα να παιζω για λιγο. Οποτε θελω να ρωτησω μερικα πραγματακια. 1) Θεωρειτε οτι ειναι καλυτερο απο το PSVita? (οχι μονο σε γραφικα και features αλλα στην γενικοτερη αισθηση που σου δινει και στη γκαμα τιτλων που εχει) 2) Για να εχω παιχνιδια σε ISO μορφη στη MemCard πρεπει να βαλω CFW ή δεν χρεαιζεται προγραμμα? 3) Τι διαφορες εχουν η εκδοσεις 1000,2000 και 3000? Ξερω μονο οτι το 3000 εχει 2πλασια μνημη και οτι ειναι πιο λεπτο και κομψο αλλα με μικροτερη αντοχη μπαταριας. 4) Τα παιχνιδια ειναι συμβατα με ολες τις εκδοσεις?
Socratis_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 δεν αξίζει. τα έχει φάει τα ψωμιά του. ασε που δε νομίζω να πουλάνε και πουθενά umd δισκάκια πλέον. πήγαινε χαλαρά σε psvita που μπορείς να παίζει και τα παιχνίδια του psp. και μεταχειρισμένο το βρίσκεις και στ 100 ευρο. ασε που τα γραφικά είναι η μέρα με τη νύχτα.
george-GR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Καλησπερα. Σκεφτομουνα να αγορασω ενα PSP γιατι ποτε δεν ειχα portable κονσολα να παιζω μονο σταθερες κονσολες (PS και PC). Πολλοι φιλοι μου ειχαν PSP και παντα λατρευα να παιζω για λιγο. Οποτε θελω να ρωτησω μερικα πραγματακια. 1) Θεωρειτε οτι ειναι καλυτερο απο το PSVita? (οχι μονο σε γραφικα και features αλλα στην γενικοτερη αισθηση που σου δινει και στη γκαμα τιτλων που εχει) 2) Για να εχω παιχνιδια σε ISO μορφη στη MemCard πρεπει να βαλω CFW ή δεν χρεαιζεται προγραμμα? 3) Τι διαφορες εχουν η εκδοσεις 1000,2000 και 3000? Ξερω μονο οτι το 3000 εχει 2πλασια μνημη και οτι ειναι πιο λεπτο και κομψο αλλα με μικροτερη αντοχη μπαταριας. 4) Τα παιχνιδια ειναι συμβατα με ολες τις εκδοσεις? 1) Σε γραφικά το psp είναι πολύ χειρότερο σε όλα σε τίτλους σίγουρα το psp έχει πολυ περισσοτερα πραγματα αλλα πρεπει να κοιταξεις να δεις τι σε ενδιαφερει 2) Ναι χρειαζεται cfw αλλα να βαλεις cfw σε psp ειναι σχετικα απλη διαδικασια 3)Το βαρος και οι επιφανειες ειναι η βασικη τους διαφορα αλλα για μενα πήγαινε σε 3000 που ειναι πιο καινουρια απο τα 1000 και 2000 και κυκλοφορουν σε καλυτερη κατασταση μεταχειρισμενα 4) Ναι ειναι συμβατα με ολες τις εκδοσεις Συμπερασματικα εξαρταται αποκλειστικα απο σενα psp θα βρεις πολυ φτηνα μεταχειρισμενο και θα έχεις πολλα παιχνιδια με cfw ομως μην περιμένεις καινούριους τιτλους η υποστηριξη του εχει σταματησει εδω και καιρο
vag.patrick Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 δισκακια εχει με μαξιμουμ κοστος τα 10€ σε ολα τα μεγαλα καταστηματα.Επειτα το 3004 ισως να το βρεις.Τωρα θα βρεις καινουργιο το 1000 το πλαστικο για το οποιο δεν ξερω λεπτομερειες να σου πω οσον αφορα τι διαφορες εχει με τα παλια η αν το cfw ειναι μονιμο η θελει την ιδια διαδικασια ξανα και ξανα.Οσον αφορα αν πεθανε η οχι.Ναι πεθανε απο νεους τιτλους αλλα σκεψου οτι θα εχεις emulators και ποσα καλα παιχνιδακια και κυριως rpg και platformer. γενικα το psp εχει καποια διαμαντακια τα οποια δε νομιζω οτι θα σου πει καποιος οτι δεν αξιζουν τον χρονο σου.Αντιθετα το vita δεν εχει πολλα πραγματα σε τιτλους ασχετα αν μπορει να παιξει του Psp επι πληρωμη....ελπιζω να βοηθησα
kostiger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Το psp εχει πληθος διαμαντιων, ομως ειναι πολυ κατωτερο τεχνολογικα απο το vita. Για καποιον που θα ασχοληθει πρωτη φορα εχει αρκετους τιτλους, για τους παλιους κατοχους, ειναι προβλημα η υποστηριξη του vita. Σε καθε περιπτωση η αποφαση ειναι συναρτηση πολλων παραμετρων τις οποιες πρεπει να προσδιορισεις και ισως μπορεσουμε να βοηθησουμε περισσοτερο. Τι ειδους παιχνιδια θα σε ενδιεφερε να παιξεις στο φορητο;
vagg77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Γνωριζω οτι δεν θα ερχονται και γιγαντο-τιτλοι πια για το PSP. Απλα το θελω για να περναω λιγη ωρα χαλαρα π.χ στο κρεββατι η σε διακοπες και ουτε περιμενω γραφικα για να μου αρεσουν μερικα παιχνιδια. Για βασικο gaming εχω το PS3 σε Full-HD TV οποτε απο γραφικα και αναλυση δεν εχω παραπονα. Απλα επειδη την ειχα δει την κονσολα PSP και θελω να παιζω παλια παιχνιδια νομιζω θα προτιμησω PSP. Γνωριζω οτι δεν εχει τα specs του Vita αλλα ειναι σαν τις παλιες κονσολες. Οσο χαλια γραφικα και να ειναι, λιγη ωρα μπορεις να αφιερωσεις να παιξεις. Δεν το προοριζω για σοβαρο gaming αλλα ετσι να περναει η ωρα. Οσο για το τι παιχνιδια παιζω : Racing,Sports,Adventure,FPS Οσο για το CFW, το εψαξα λιγο και δεν ειδα κατι που δεν καταλαβαινα, το θεωρω ευκολο. 1
kostiger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Σε αυτα τα ειδη μπορεις να καλυφθεις αρκετα φθηνα, οχι αντιστοιχα του πσπ εννοειται και στο vita, μεσω της αγορας μεταχειρισμενων...Τα γραφικα δεν θα με ενδιεφεραν τοσο πολυ στη θεση σου, οσο ο 2ος αναλογικος. Η αποφαση δικη σου. Εχω δει στις αγγελιες κονσολες να αλλαζουν χερια ακομα και στα 70 ευρω. Κλοπη ειναι...
vagg77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Αυτο ειπα και γω και μπορει να μην εγινα κατανοητος οπως το εγραψα. Δεν με πολυενδιαφερουν τα γραφικα γιατι εχω χορτασει το PS3. Αν ηθελα γραφικα, θα πηγαινα προς PSVita. Μαλλον προς PSP θα παω...απλα φοβαμαι λιγο τα μεταχειρισμενα και γενικα τις αγγελιες γιατι δεν εχω αγορασει ακομα και δεν εχω δοκιμασει ποτε να αγορασω γτ φοβαμαι μην μου τυχει κανα χαλασμενο και την πατησω...ειδικα αν ειναι για κονσολες και οχι games
kostiger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Mια χαρα κατανοητος εγινες. Να σου δωσω 2 παραδειγματα. Δες και συγκρινε το fifa στο psp και στο vita. Και επισης το killzone mercenary με οτι συνεπαγεται η υπαρξη του 2ου αναλογικου, σε συγκριση με οποιοδηποτε fps του psp... Τις αγγελιες δεν εχεις λογο να τις φοβασαι απο τη στιγμη που υπαρχει το συστημα των αξιολογησεων. Απο την αλλη μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου και με το psp. Οπως προανεφερα η αποφαση ειναι δικη σου
Luciddream Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μαλλον προς PSP θα παω...απλα φοβαμαι λιγο τα μεταχειρισμενα και γενικα τις αγγελιες γιατι δεν εχω αγορασει ακομα και δεν εχω δοκιμασει ποτε να αγορασω γτ φοβαμαι μην μου τυχει κανα χαλασμενο και την πατησω...ειδικα αν ειναι για κονσολες και οχι games εχω ενα παντως αν σε ενδιαφέρει... είχα προσπαθήσει να το δώσω όταν ήταν ακόμα σε εγγύηση αλλα δεν μου άρεσαν οι προσφορές και το κράτησα.. δεν το χω αγγίξει απο τότε, ειναι και με cwf έτοιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα