Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το eshop δεν εχει πολλά παιχνίδια για psp αλλά οι τιμές είναι χώμα. Δεν μπορείς να παίζεις με τα umd disk παιχνίδια psp στο vita μονο μέσω eshop. Καλύτερα θα ήταν ένα psp με το πολύ 80 ευρά και παιχνίδια από τον θείο, παίρνεις και μια 64αρα micro sd και αντάπτορα για Pro-duo και είσαι κομπλε.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια

το θεμα ομως ειναι αν παρω vita οι τιμες των παιχνιδιων psp ειναι φτηνες απο το eshop ή οχι?? Αυτο ρωταω

Τιμες αρκετα χαμηλες αλλα απο ποικιλια σχεδον τιποτα. Περα απο αυτο το hack που εχει το vita για τα παιχνιδια του PSP οπως ειπα δεν παιζουν ολα. Εχει ΠΟΛΛΑ bugs και προβληματα. Καλυτερα ενα PSP. 

- Φθηνο

- Σπαει σε 3 βηματα (κυριολεκτικα)

- Μετα το σπασιμο εχεις στη διαθεση και σχεδον ολα τα παιχνιδια του PS1 εκτος απο του ιδιου του PSP. 

Γενικα μην το σκεφτεσαι καθολου. Ορμα για PSP. 

Δημοσ.

O ikaruga τα λεει πολυ σωστα ΟΛΑ

Να συμπληρωσω μονο οτι καλυτερα να βρεις να παρεις μεταχειρισμενο το PSP 3004. Εκτος αν το βρεις καινουριο σε καλη τιμη. Ειναι μετα με τη νυχτα με τα υπολοιπα ειδικα με το καινουριο PSP E1004

Και καρτα τουλαχιστο 16αρα

Δημοσ.

Eπειδή θα πάω στρατό για λίγες μέρες και θα βαρεθώ τη ζωή μου, ήμουν μεταξύ ενός 3DS XL και ενός PSP.

Από θέμα μπαταρίας πώς τα πάει το PSP?

Επίσης τί παρελκόμενα χρειάζομαι? MicroSD και memory card αντάπτορα?

Δημοσ.

Eπειδή θα πάω στρατό για λίγες μέρες και θα βαρεθώ τη ζωή μου, ήμουν μεταξύ ενός 3DS XL και ενός PSP.

Από θέμα μπαταρίας πώς τα πάει το PSP?

Επίσης τί παρελκόμενα χρειάζομαι? MicroSD και memory card αντάπτορα?

Καινουργια θα τα αγορασεις πανθηρα? Για το PSP θα σου πιασουν τον κωλο εδω στην Κυπρον. Κατ' εμε δεν αξιζει η αγορα του PSP στα χρηματα που θα σου ληστεψουν οι Κυπραιοι. Προτιμοτερο το 3DS XL που με το σχεδιο του βοηθαει και στην προστασια του. Τσιμπα και ενα Fire Emblem Awakening και τελειωσες. Θα λιωσεις και μονο με αυτο. Κατεβασε και κανα demo να εχεις στην καρτα και θα εισαι ετοιμος. 

Αν φυσικα μπορεις να παρεις PSP απο κανενα ατομο που δεν το θελει πλεον και ειναι σε καλη κατασταση τοτε ναι να παρεις PSP. Χρειαζεσαι micro SD και ανταπτορα για memory stick pro-2-duo ή αν βρεις παρε μια 16άρα high speed (εχει διαφορα απο την απλη) καρτα pro-2-duo και τελειωσες. Του περνας CFW και εισαι ετοιμος. 

Δημοσ.

Αυτό που με απασχολεί είναι η διάρκεια της μπαταρίας του 3DS XL.....

Θα πρέπει να ψάχνομαι για μπρίζα όλη την ώρα και να έχω το νού μου να μήν μου το κλέψει κάνας μικρός.....

Δημοσ.

Η μπαταρια του PSP κραταει γυρω στις 4 ωρες στη μιση φωτεινοτητα δηλαδη περιπου οσο και το κανονικο (non XL) 3ds. Το XL απο την αλλη κραταει γυρω στις 6 ωρες. 

Δημοσ.

xm..........

Μάλλον να πάω για 3DS....... το fire emblem θέλω πολύ να το δώ αλλά να στάξω 230 ευρώ + ? ευρώ για τον φορτιστή για 3 μέρες στρατό είναι κάμποσα....

Από την άλλη το PSP καινούριο στη Κύπρο πάει 100 ευρώ. Πολλά για PSP, αλλά λιγότερα από το 3DS XL.

Μήπως με ένα βιβλίο να την βγάλω καλύτερα?

Διλλήματα, διλλήματα.....

Δημοσ.

PSP 3004 στα 100 ευρω καινουργιο? Δεν ειναι και τοσο ασχημα τελικα. Ειχα δει το Street στα public στα 140 ευρω γι αυτο σου ειπα οτι θα σε κουρεψουν κανονικα. Αν ειναι 100 ευρω τοτε το παιρνεις. 

Δημοσ.

Αν βρεις 100 ευρω το 3004 ειναι πολυ καλη τιμη το χτυπας αβλεπι.

Δοκιμασε και μεταχειρισμενα, εχω δει να τα πουλανε και με 60-70

Αν πας σε 3DS να παρεις το XL μερα με τη νυχτα με το απλο οσον αφορα την οθονη

Δημοσ.

Ορίστε ρε ikaruga, με έκανες και αγορασα το 3DS, τι καταλαβες τώρα?

Πήρα την "συλλεκτική" Fire Emblem έκδοση.

Αρχικές εντυπώσεις στο αντίστοιχο τοπικ......

Δημοσ.

Ορίστε ρε ikaruga, με έκανες και αγορασα το 3DS, τι καταλαβες τώρα?

Πήρα την "συλλεκτική" Fire Emblem έκδοση.

Αρχικές εντυπώσεις στο αντίστοιχο τοπικ......

Εκανες ομως μια γαματη αγορα. Αντε γραψε και τις δικες σου εντυπωσεις στο αντιστοιχο topic. 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

αγορά psp αλλά ποιο;;

Καλησπέρα χρόνια πολλά,
Θέλω να αγοράσω ένα psp αλλα δεν ξέρω ποιο, είμαι κάτοχος psvita αλλά το θεωρω χαζομάρα να πληρώνω και να τα παιρνω από το plus.Σκέφτηκα να αγοράσω ένα psp έστω και μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, από το λίγο που έψαξα είδα ότι το 3000 είναι το καλύτερο αλλά δεν το βρίσκω σαν καινούριο, σαν καινούριο βρίσκω το E 1004 το οποίο δεν έχει Bluetooth (δεν με απασχολεί) όσο αναφορά στην ανάλυση και στην οθόνη έχει διάφορες από το 3000 ? Εάν οι διάφορες είναι μεγάλες τότε να κοιτάξω για μτχ 3000.τα φώτα σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...