Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο με το ερώτημα αλλά σχετικότατο με τη περίπτωση σου...

Μη κάνεις το λάθος και πάρεις το PSP από τη πρώτη μέρα στο κέντρο γιατί θα στο πάρουν στον έλεγχο! Άστο τουλάχιστον μετά τη πρώτη άδεια ή ακόμα καλύτερα μετά τη πρώτη μετάθεση.

Τώρα για αυτό που ρωτάς μιας και έχεις ακόμα λίγο καιρό εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα κοίταγα για μεταχειρισμένο GO. Με μια καλή τιμή (κάτω από 100) είναι καλή περίπτωση λόγω της ενσωματωμένης μνήμης... Προσωπικά το θεωρώ και πολύ πιο όμορφο από τα άλλα αν και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό.

Πάντως ότι και να πάρεις οι διαφορές είναι μικρές. Κοίτα και τις τιμές και το τι μπορείς να βρεις και αποφάσισε ανάλογα...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ποιο μοντέλο psp?

θελει ο αδερφος μου ο μικρος να αγορασει ενα psp με τα λεφτα που μαζεψε τωρα τα χριστουγεννα.

και επειδη εγω ειμαι ασχετος, ποιο μοντελο μου προτεινεται ?

και τι πρεπει να ξερω γενικα για το psp?

Δημοσ.

Κοίταξε εγώ είχα το PSP 3004 GT πολύ καλό μοντέλο... Τώρα έχουν βγάλει το φτηνό PSP E1004 το οποίο το θεωρώ μάπα, δεν το έχω αλλά από ότι το έχω δει είναι πολύ ψεύτικο. Τώρα βέβαια ανάλογα και τα λεφτά που δίνεις  Πριν να αγοράσεις παιχνίδια ψαξου λίγο youtube - pspgr.net για να δεις άμα το έχεις με το τσιπάρισμα.

Δημοσ.

PSP 3004 ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε

αλλα δε ξερω αν θα το βρεις καινουριο. Σκεψου και τη λυση μεταχειρισμενου καθοτι ειναι σκυλια γενικοτερα και δε παθαινουν ευκολα κατι

Οτι και να παρεις φροντισε να παρεις και μια καρτα μνημης 8GB τουλαχιστο να το μονταρεις με custom firmware κατι το οποιο ειναι πανευκολο

Δημοσ.

μετα ψαξε κανα τροπο για να δεις πως μπορεις να το hackareis το psp σου για να παιζεις τσαμπε psp παιχνιδια... 

Δημοσ.

Λοιπον στο skroutz που κοιταω εχει μονο το 1000 . Δεν ειδα κανενα 1004 η 3004 .

Οσο για μεταχειρισμενο δε θελω να το ρισκαρω γιατι ειναι για το μικρο αδερφο και γενικα δεν εχω ιδεα απο psp.

Οταν λες χακαρω ? Εννοεις να παιζω τα παιχνιδια χωρις cd ? Νομιμο η παρανομο ( ενημερωτικα :P ) ?

Δημοσ.

Καλά δεν το λες και νόμιμο :P... Τα περνάς μέσα στην μνήμη και τα παίζεις από εκεί. Όταν λες για τον μικρο σου αδερφό αρκεί να μην το πιάσεις στα χέρια σου γιατί είναι άγριο κάψιμο...

Κοίταξε...να μωρέ... σου βρήκα κάτι αρκεί να μην βγει εκτός σπιτιού και να παίζει με κλειστά παντζούρια. Link 

+ http://www.getitnow.gr/prod/gaming/psp-gaming/psp-consoles/sony-psp-3004-mayro/prod81702pp/

Καλή χρονιά κιόλας :D 

Δημοσ.

Καλα το πρωτο εννοειται οτι δε θα το θελει ουτε να το δει :P

To δευτερο μου φαινεται καλο , και απο τιμη και απο μοντελο γιατι απο οσο καταλαβα ψαχνουμε 3004.

Αν και πλεον εχει ξεχαστει λιγο το θεμα θα το αφησω ετσι , και αν δω οτι επιμενει και το θελει τοτε θα το παρει.

Εχουμε 2 gaming pc σπιτι , ps2 και αυτος ζηλεψε αυτο... Τι να πω

Ευχαριστω για τη βοηθεια σου, Α και καλη χρονια :D

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγορα psp εν ετη 2013 ;

Γεια σας παιδια

Οσο κ να σας φανει περιεργο κ εξωφρενικο ζαχαρωνω κ μου εχει καρφωθει η ιδεα να παρω ενα μεταχειρισμενο psp μιας κ τωρα ανακαλυψα οτι οι τιμες των umds εχουν ξεφτιλιστει ενετελως...

Απλα θελω να ρωτησω αν οι τιμες στο eshop της sony κυμαινονται στα ιδια επιπεδα με τα retail μηπως κανω υπομονη κ τσιμπισω κανα μεταχειρισμενο vita για να παιζω κ τιτλους psp

Δημοσ.

Η καλυτερη εποχη ειναι για να αποκτησεις PSP. Ο καταλογος του ειναι πλεον πληρης και ξερεις ακριβως τι θα βρεις και τι θα παιξεις. Το μηχανημα σπαει επισης πανευκολα για οτιδηποτε το χρειαζεσαι οποτε ενας λογος παραπανω για να το αποκτησεις. Τσιμπα το με χιλια, δεν θα χασεις. 

Δημοσ.

εγω θα ελεγα να παρεις ενα ΒΙΤΑ, το ποιο υποστυριζει και πολλα ΠΣΠ (και ΠΣ1) παιχνιδια.

Τσου, το Vita δεν παιζει ολα τα παιχνιδια του PSP με το hack και επισης πολλα εχουν glitches και προβληματα ενδιαμεσα τα οποια μπορουν να σου καταστρεψουν το save ή απλα να μην προχωραει καν το παιχνιδι. 

Το PSP ειναι must αν δεν εχει. Ειναι πανφθηνο πλεον (μπορει να παρει ενα σκετο με τα βασικα παρελκομενα στα 50-60 ευρω) να το σπασει και να ειναι αρχηγος.  

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια

το θεμα ομως ειναι αν παρω vita οι τιμες των παιχνιδιων psp ειναι φτηνες απο το eshop ή οχι?? Αυτο ρωταω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...