RcManiac Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Το 1000 είναι το πρώτο μοντέλο , το 3000 είναι το τελαιυταιο που παίζει δισκακια . Είναι γρηγορότερο , ελαφρυτερο και λεπτοτερο . "Τσιπαροναι" και τα 2
VonLoutsos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Αν εννοείς το 1004 ειναι το τελευταίο psp που έχει βγει, δεν έχει wifi και δεν παίρνει umd δισκάκια...επιπλέον έχει κάποια πλήκτρα αφής πάνω στην κονσόλα..προτιμότερο είναι πιστεύω το 3000 να αγοράσεις...
RcManiac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Psp 1004 Psp 2004 Psp 3004 Psp go Psp vita Αυτη είναι η χρονολογική σειρά , το vita δεν έχει βγει ακόμα . Τα πρώτα 3 είναι με δισκακια , τα 2 τελαιυτεα είναι χωρίς . Που σημενει ότι πρέπει να αγοράζεις τα παιχνίδια με πιστοτηκη . Όλα έχουν WiFi .
gherudos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Το E1004 είναι το τελευταίο μοντέλο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, 99Ε το Ε1004 ενώ 139Ε το 3004, η διαφορά τους είναι ότι το E1004 δεν έχει wi-fi και στερεοφωνικά ηχεία αλλά έχει πολύ καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
naruto14 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Το E1004 είναι το τελευταίο μοντέλο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, 99Ε το Ε1004 ενώ 139Ε το 3004, η διαφορά τους είναι ότι το E1004 δεν έχει wi-fi και στερεοφωνικά ηχεία αλλά έχει πολύ καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Δηλαδή με λίγα λόγια είναι μόνο για single player. Τι χαζομάρα έκανα πάλι η Sony... δεν μπορώ να την καταλάβω.
Dionpetrucci Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. Ενας γνωστος μου μου πουλαει psp 50 ευρω. Κατι μου πε για 4300, δε μου πε πιο firmware για να ξερω αν μπρω να το "σπασω" για να παιζει παιχνιδια απο τη memory card γιατι δε βρισκω τιποτα για 4300 στο ιντερνετ...ειναι παντως μοντελο του 2011, ολοκαινουριο. μπορει να βοη8ησει καποιος να μου πει αν αξιζει να το παρω,αν σπαει,αν δε σπαει αν μπορω να περασω παλιοτερη εκδοση κλπ γιατι δεν ειμαι διατεθιμενος να αγοραζω παιχνιδια για το psp... Συγγνωμη για το διπλο ποστ εχει φρικαρει το ιντερνετ εδω που ειμαι, και δε μπορω να σβισω το ενα κιολας!!
Dionpetrucci Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 θα σε γελασω ρε αδερφε....Εν το μεταξυ ειναι γνωστος ενος φιλου κ μου το μετεφερε ο φιλος στο τηλεφωνο, οποτε μπορει να εγινε ραδιο αρβυλα...το σιγουρο ειναι οτι ειναι του 2011...οποτε λογικα 3004 ε???
Dionpetrucci Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Απλα ρε παιδι μου "σπανε" ολα ανεξαρτητου εκδοσης?? αξιζει να το παρω?? θα μπορω να παιξω παιχνιδια μεσω της καρτας μνημης και οχι απο δισκακι?
veteranos123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Αξιζει να το παρεις.Ρωτα τον πια εκδοση λογισμικου εχει για περετερω βοηθεια
Dionpetrucci Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Τελικα το τσιμπησα...Ειναι μοντελο 3003 με 6.35 λογισμικο (αγορασμενο στην κυπρο λογω φανταριλικιου)Η κονσολα ειναι αθοικτη, το μονο μειων ειναι οτι εχασε τη memory, αλλα μη τα θελω ολα δικα μου, ενας adaptor κοστιζει 2 ευρω....Βρηκα και guides για την version μου για να το σπασω....Αλλα πρεπει να το κανω update?? Γιατι εχω δει οτι τα σπασιματα πανε εως 6.39 (στο site που βρηκα τουλαχιστον) Και επισης δε ξερω ποια ειναι η last version που εχει βγαλει η sony... Εαν μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτα τα ερωτηματα παρακαλω )
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 αγορά psp για στρατό τον επόμενο μήνα με το καλό θα αγοράσω ενα psp με σκοπό να το "σπάσω" και να το πάρω μαζί στο στρατό (Σεπτέμβρη).το θέμα ειναι όμως πως βλέπω οτι οι τιμές ειναι ακόμα στα ύψη , αν σκεφτείς πως έχει 7-8 χρόνια στην αγορά και οι τιμες των psp 3000-psp go πλησιάζουν του ps vita! που το βρήκα από 218.90 € βρήκα τρεις εκδόσεις1. psp E1000 απο 88€2. psp 3000 απο 134€3. Psp go απο 170€ποιο ειναι το καλύτερο έχοντας σαν δεδομένο και το "σπάσιμο"?μπορώ να το αγοράσω απο κάπου αλλού φθηνότερο (με τα έξοδα για το στρατό δεν έχω μεγάλα περιθώρια ..)τα 88 euro του psp 1000 μου φαίνονται οκ αλλα νομίζω πως υστερεί σε κάποιες λειτουργίες, σωστά ?
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Για να γλιτώσεις μερικά έξοδα θα μπορούσες να κοιτάξεις και στα μεταχειρισμένα εδώ στις αγγελίες. Αν και πάλι οι τιμές είναι στα ύψη και εκεί. Για σπάσιμο νομίζω το καλύτερο θα ήταν το psp go λόγω της εσωτερικής μνήμης αλλά έχει άλλα 2 χιλιάδες στραβά. Ίσως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το νέο μοντέλο E1000. Περίμενα να ακούσεις και άλλες απόψεις όμως.
veteranos123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Σαν κάτωχος του psp3004 το οποίο το έχω και hackarismeno θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό γιατί είναι πολύ εύκολο να το hackareis αλλά αν θες να βάλεις 4-5 παιχνίδια θες από 4 giga και πάνο μνήμη.
mtzs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Φιλε ολα χακαρονται πολυ ευκολα αλλα.... το καλυτερο πσπ ειναι το 3004 αλλα να εχει 46 ευρω παραπανω απο το 1004 τα θεωρω πολλα απ τη στιγμη που ειναι προηγουμενη γενια υποψιν πως θα χρειαστεις μνημη τουλαχιστο 8γιγα για να εχεις μεσα 10-15 παιχνιδια αναλογα με το μεγεθος, με 4αρα υπολογιζε 3-6 αναλογα τα καινουρια PES, FIFA, GOW, GT5, ειναι της ταξης των 800ΜΒ - 1,6GB οποτε να συνυπολογισεις την αναλογη καρτα μνημης στο κολπο το ΠΣΠ1004 αν θυμαμαι σωστα δεν εχει καν wifi (αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος) + την πολυ πλαστικουρα και την εν γενει φθηναιοτερη αισθηση ποιοτητας που σου δινει το πσπ go εχει ενσωματωμενη 16γιγα μνημη που σου δινει μεγαλη ευχερια μνημης να το φορτωσεις αν λειπεις καιρο αλλα δε μου γεμιζει το ματι (δεν το εχω δει η πιασει) τα αλλα δυο τα εχω δουλεψει και σαφως πας σε 3004 το οποιο ειναι το ποιοτικοτερο ολων Μιας και τα θεωρω αρκετα στιβαρα και αξιοπιστα μηχανακια ειδικα το 3004 θα σου λεγα να βρεις ενα μτχ απο αγγελιες μαζι με καρτα μνημης (πετυχαινεις χαλαρα τετοιο) γυρω στα 60-80 ευρω (αναλογα τη καρτα) τα οποια θεωρω μαξιμουμ χρηματα για κονσολα παλιας γενιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα