Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επειδη το ψαχνω κ εγω αυτες τις μερες για psp..εμαθα πως το psp3004 ΔΕ χακαρεται μονιμα!!που σημαινει πως..καθε φορα που κλεινεις κ ανοιγεις παλι τη κονσολα...θα πρεπει ν'ακολουθεις 2 συγκεκριμενα βηματα παλι(οχι πως ειναι δυσκολο).απλα το βρισκω πολυ βαρετο καθε φορα το ιδιο πραγμα...ξανα κ ξανα δηλαδη.γι'αυτο το λογο φιλε ΒaNCU,προσωπικα ψαχνω να παρω το μοντελο 1000(fat) i to 2004...που χακαροντε μονιμα.τεσπα..παντως καλο δωρο θα κανεις στο φιλο σου.ευγε!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο αλλα μηπως ξερεται πως μπορω να το σπασω? ή ποιος ξερει ?ευχαριστω

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο αλλα μηπως ξερεται πως μπορω να το σπασω? ή ποιος ξερει ?ευχαριστω

η βαριοπούλα ίσως βοηθήσει... :rolleyes:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

psp go vs psp 3004

κοιτάω για αγορά ενός από τα δύο... ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο.. εγώ πάλι οδεύω προς το 3004 αλλά θέλω να ακούσω γνώμες... επίσης πως μπορώ να το χακάρω... το 2004 που είχα και το έδωσα πριν κανα 1 χρόνο και κάτι το έσπασα με pandora

Δημοσ.

κοιτάω για αγορά ενός από τα δύο... ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο.. εγώ πάλι οδεύω προς το 3004 αλλά θέλω να ακούσω γνώμες... επίσης πως μπορώ να το χακάρω... το 2004 που είχα και το έδωσα πριν κανα 1 χρόνο και κάτι το έσπασα με pandora

το 3004 παρε και το σπας με τον ιδιο ακριβως τροπο δλδ με custom firmware. http://www.skroutz.gr/s/74071/Sony-Playstation-Portable-PSP-3000-Bundles.html .

Δημοσ.

με costum firmware θα το σπάσω αλλά θα χρειαστώ και pandora????...επίσης λέω να το πάρω από το www.ebw.gr ????

οχι φιλε μου απο δω σε συμφερει http://www.vgs.gr/index.php?act=viewProd&productId=146 και για να ξερεις η pandora ειναι για να μην καθεσε να κανεις update με custom firmware αλλιως εαν εχεις την διαθεση να ασχοληθεις δεν χρειαζεσε την pandora.

Δημοσ.

H pandora δουλεύει μέχρι το πρoτελευταίο μοντέλο της σειράς 2000. Απο το τελευταίο μοντέλο 2000 με μετρική ΤΑ 88 ν3 και μετά, δεν δουλεύει η pandora και γίνεται μόνο με homebrew enabler.

Δημοσ.

αυτη την στιγμη που μιλαμε και τα 2 σπανε και μαλιστα με μονιμο σπασιμο custom firmware. την στιμγη που εχουν ιδια τιμη ειτε τσιμπας το psp go με 16gb ειτε το psp 3000 και αγοραζεις μια καρτα μνημης. απλα να ξερεις το go εχει μικρα κουμπια και μικρο αναλογικο, μικροτερη οθονη. απο εκει και περα ζυγιζεις και βλεπεις

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ποιο μοντέλο PSP να αγοράσω;

γεια σας θελω την γνωμη σας σας παρακαλω
θελω να κανω ενα δωρο στον βαπτιστικο μου ενα psp
ποιο να διαλεξω αναμεσα στο Ε1000 και 3000?
ποιες ειναι οι διαφορες τους?
τσιπαρονται και τα δυο?

θανασης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...