Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά, συγγνώμη για την αργή απάντηση, συζητήσαμε και είδαμε το PSP του EBW.

Πως σας φαίνεται ;

Θα σου προτεινα να μην παρεις τιποτα απο το ebw(ψαξε λιγο στο και εδω και σε αλλα site και θα καταλαβεις).

Δημοσ.

έχει δίκιο ο ghostgr_a_n καλύτερα όχι από το ebw!

Δημοσ.
έχει δίκιο ο ghostgr_a_n καλύτερα όχι από το ebw!

Ρε παιδιά γιατί όχι από το ebw? Τώρα με χαλάστε ρε μάγκες. Και ήθελα να σας ρωτήσω για αυτό http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6681.

Τι έχει το ebw? Ελαττωματικά και μεταχειρισμένα πουλάνε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ρε παιδιά γιατί όχι από το ebw? Τώρα με χαλάστε ρε μάγκες. Και ήθελα να σας ρωτήσω για αυτό http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6681.

Τι έχει το ebw? Ελαττωματικά και μεταχειρισμένα πουλάνε?

Εχουν ακουστει παρα πολλα για το ebw(π.χ fake μπαταριες,fake καρτες μνημης και πολλα αλλα).

Ψαξε λιγο εδω και σε αλλα site και θα καταλαβεις.

Ειδικα αυτο που δειχνεις ειναι psp με περασμενο cfw.

Αυτο σημενει οτι το πηραν,το ανοιξαν,ειδαν αν εχει 5.03(αν δεν ειχε εκαναν update) και περασαν τα αρχεια στο memory stick.

Εγω μονο επηδη το ανοιξαν δεν θα το επαιρνα.

Το hackαρισμα του psp ειναι πολυ ευκολο.

Απλα πρεπει να βρεις psp 3000 με firmware 5.03 η κατωτερο.Με λιγο ψαξιμο θα βρεις.

Δες εδω πως θα καταλαβεις τι firmware εχει απο το κουτι.

Επεξ/σία από ghostgr_a_n
Δημοσ.

...το κακό για μας είναι ότι που θα βρούμε PSP με 5.03 και κάτω ; Μπορούμε να πάμε στο Plaisio στη θεσσαλονίκη/καλαμαριά, αλλα προτιμούμε την αγορά από Net.

Δημοσ.
...το κακό για μας είναι ότι που θα βρούμε PSP με 5.03 και κάτω ; Μπορούμε να πάμε στο Plaisio στη θεσσαλονίκη/καλαμαριά, αλλα προτιμούμε την αγορά από Net.

Καλητερα να ψαξεις λιγο παρα να παρεις απο το ebw.

Δημοσ.
Εχουν ακουστει παρα πολλα για το ebw(π.χ fake μπαταριες,fake καρτες μνημης και πολλα αλλα).

Ψαξε λιγο εδω και σε αλλα site και θα καταλαβεις.

Ειδικα αυτο που δειχνεις ειναι psp με περασμενο cfw.

Αυτο σημενει οτι το πηραν,το ανοιξαν,ειδαν αν εχει 5.03(αν δεν ειχε εκαναν update) και περασαν τα αρχεια στο memory stick.

Εγω μονο επηδη το ανοιξαν δεν θα το επαιρνα.

Το hackαρισμα του psp ειναι πολυ ευκολο.

Απλα πρεπει να βρεις psp 3000 με firmware 5.03 η κατωτερο.Με λιγο ψαξιμο θα βρεις.

Δες εδω πως θα καταλαβεις τι firmware εχει απο το κουτι.

Λες ότι πέρασαν τα αρχεία στο memory stick? Δηλαδή με άλλη memory stick 8 gb πχ δεν θα παίξει τα iso? (Ρωτάω επειδή αποκλείεται να κρατούσα την δικιά τους memory με όλα αυτά που έχω ακούσει)

Δημοσ.
Λες ότι πέρασαν τα αρχεία στο memory stick? Δηλαδή με άλλη memory stick 8 gb πχ δεν θα παίξει τα iso? (Ρωτάω επειδή αποκλείεται να κρατούσα την δικιά τους memory με όλα αυτά που έχω ακούσει)

Μου φαινετε οτι εγω τα λεω και εγω τα ακουω........

Δημοσ.

Ίσως είμαι off topic, αλλά μπορεί κάποιος να πει με τι specs videos κάνει playback το PSP ?

Δηλαδή παίζει avi με divx, mpeg2, mp4, κανένα mkv ???

Παράδειγμα, αν εγώ κατεβάσω ένα video σε mp4 απο youtube θα το παίξει με κάποιο player ???

fanx

Δημοσ.
Ποσες χιλιαδες φορες πρεπει να πω οτι δεν λεγετε τσιπαρισμα?

Τελος παντων.

Τελος παντων (!!!???!!!) Συγνώμη δεν θα το ξανακάνω !!!!

Μου φαινετε οτι εγω τα λεω και εγω τα ακουω........

parsifal πες μου ένα λόγο που δεν έχει φύγει ακόμα με τόση ειρωνεία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
parsifal πες μου ένα λόγο που δεν έχει φύγει ακόμα με τόση ειρωνεία;

Τι ειρονεια ρε?

Εξηγω τοση ωρα γιατι να μην εμπηστευεστε το ebw και εσυ ρωτας αν θα εχεις προβλημα με το memory stick.

Τι θες να σε πω?

Το παρατραβηξαμε λιγo η μου φαινετε? :mad:

Επεξ/σία από ghostgr_a_n
Δημοσ.
Τι ειρονεια ρε?

Εξηγω τοση ωρα γιατι να μην εμπηστευεστε το ebw

Πόση ώρα?

Που να ξέρω πως flasaronte τα psp. Με κάρτα, χωρίς κάρτα. Θα μπορούσες να πεις ένα ναι ή ένα όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...