Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα σε συμβουλευα να παρεις το psp 3000 καθως μπορεις μεσω αυτου να παιζεις αντιγραφα ασφαλειας αλλα κ να τρεχεις homebrew εφαρμογες. πλεον ολα τα psp τσιπαρονται με το chicken με τον ιδιο (σχεδον) τροπο.

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο πρόσεξε το γραμμα στο κουτι του Psp γιατι απο εκει καταλαβαίνεις την εκδοση Firmware που εχει. Αυτα που εχουν Official Firmaware πανω απο 5.03 προς το παρον δεν τρεχουν homebrew.

Κοιτα εδω για τα γραμματα και τις εκδοσεις.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=308999&page=2

(Για 3000 αναφέρομαι)

Εγω το πηρα πρην 2-3μηνες και ηταν Α 4.21 ειχε μεσα.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγορά PSP

Καλησπέρα φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει PSP και σκέφτηκα να του κάνω κρυφή-έκπληξη την αγορά ενός PSP !

Σκέφτομαι για αυτό. Kαι θα ήθελα να ρωτήσω άμα έχει wi-fi ; ( τον ενδιαφέρει )

Επίσης σκέφτομαι να του αγοράσω και μια κάρτα 8 GB ( τα 4 μου φαίνονται λίγα ) και είδα αυτήν. Είναι M2 άμα παίζει ρόλο ..

Και φυσικά, αφού κάνω την αγορά σκέφτομαι να προχωρήσω στη διαδικασία του ξεκλειδώματος, ώστε να παίζει τα αντίγραφα ασφαλείας.. Θα ήθελα να μου παραθέσετε έναν οδηγό, ανώδυνο σε προτίμηση, αλλα που να χρειάζεται υπομονή, μιας και την έχουμε ..

Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια.

Δημοσ.

Νομίζω πως όλα τα PSP έχουν wi-fi.

Η κάρτα που διάλεξες δεν μπαίνει σε PSP. Αν δεν κάνω λάθος παίρνει τέτοιες. Οπότε άμα την πάρεις έτσι κι αλλιώς φρόντισε να έχει adaptor.

Αυτά τα λέω έχοντας το PSP Phat. Τώρα άμα στο 3000 άλλαξαν κάποια πράματα δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά μάλλον θα πάμε στην κλασσική 4 GB της SONY πάλι. Διαβάζω ότι για να το hackάρεις πρέπει να έχεις 5.03 firmware ή κάτι παρόμοιο..

Εμείς άμα θα αγοράσουμε , τι firmware θα έχει ;

Δημοσ.

Νομίζω δεν μπορείς να ξέρεις με τι firmware έρχεται η κάθε συσκευή και δεν το λέει στο κουτί.

Ίσως κάποιοι έχουν καταγράψει τους κωδικούς που υπάρχουν στα κουτιά και έχουν βγάλει μια ανεπίσημη λίστα με αντιχτοιχία κωδικών και firmware.

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδιά μάλλον θα πάμε στην κλασσική 4 GB της SONY πάλι. Διαβάζω ότι για να το hackάρεις πρέπει να έχεις 5.03 firmware ή κάτι παρόμοιο..

Εμείς άμα θα αγοράσουμε , τι firmware θα έχει ;

http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=9326

διάβασε και αυτό θα σε βοηθείσει http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=140&t=5097 και μετά κοίτα στο forum να βρεις τον κατάλληλο οδηγό!

Δημοσ.

....κατάλαβα. Άρα πρέπει να πάμε αυτοπροσώπως από όπου θα το αγοράσουμε .

Το chickHEN φαίνεται πολύ εύκολη διαδικασία. Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει μόνιμα το PSP . ;

Δημοσ.

δεν νομίζω να χαλάσει το psp δεν ξέρω σίγουρο εγώ έχω το phat και δεν το έχω βάλει το chickHEN ρώτα στο αντίστοιχο θέμα του forum που σου πρότεινα και θα σου λύσουν κάθε απορία δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με chickHEN και δεν μπορώ να σε βοηθείσω παραπάνω αλλά νομίζω όταν κλείνεις το psp θα φεύγει το chickHEN και θα πρέπει να το ξανά βάζεις εκτός αν το έχεις σε sleep mode δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί αυτό!

Edit:αν πάρεις το 3000 θα πρέπει να ακολουθείσεις αυτόν τον οδηγό!http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=113&t=11359

Δημοσ.

κοίτα αν βρεις πουθενά το 2000 με την μητρική που μπορείς να βάλεις μόνιμο custom firmware γιατί αλλιώς με το chickHEN θα πρέπει να το περνάς συνέχεια και είναι βαρετό!

Δημοσ.
....κατάλαβα. Άρα πρέπει να πάμε αυτοπροσώπως από όπου θα το αγοράσουμε .

Το chickHEN φαίνεται πολύ εύκολη διαδικασία. Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει μόνιμα το PSP . ;

Οχι γιατι δεν γινετε καμια εγραφη στην flash.

Βρες ενα 3000 με 5.03 η κατωτερο και περνα το 5.03 gen-c(προσωρινο).

κοίτα αν βρεις πουθενά το 2000 με την μητρική που μπορείς να βάλεις μόνιμο custom firmware γιατί αλλιώς με το chickHEN θα πρέπει να το περνάς συνέχεια και είναι βαρετό!

Ειναι πολυ δυσκολο να βρει με hackable μητρικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...