Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ εμε εννοειται πως αξιζει, αν γουσταρεις handheld κονσολες.

Υπαρχει τεραστια ποικιλια παιχνιδιων, για ολα τα γουστα και ολες τις ηλικιες, αλλα εδω κολλαει το τι σου αρεσει να παιζεις.

Και ειδικα τωρα, εννοωντας αυτο το διαστημα, μπορεις να βρεις σε μια πολυ καλη τιμουλα ενα αρκετα τιμιο πακετακι, κονσολα-καλωδια-παιχνιδια, αν σε ενδιαφερει ριξε μια ματια στις αγγελιες το site.

Μπορει να παιξει και κατεβασμενα παιχνιδια,αν κανεις τις αντιστοιχες διαδικασιες εννοειται, αλλα πολλοι μεταχειρισμενοι τιτλοι δεν ξεπερνουν τα 5€.

Τα δικα μου Psp μεχρι στιγμης δεν εχουν παρουσιασει το παραμικρο προβλημα, προσεχεις για να εχεις βεβαια σε αυτες τις περιπτωσεις.

Και θα συμφωνησω με τον Grim Ripper, οντως το PsVita δεν ειναι Psp :-)

• Like 1
  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο,τι λεει ο τιτλος. Ενδιαφερομουν για ενα pspακι για να παιζω οπου θελω αλλα δν εχω καμια προηγουμενη επαφη με αυτο κ θελω να ρωτησω καποια πραγματα. Αρχικα, αξιζει να αγορασω psp την σημερινη εποχη? Αν ναι, αξιζει μονο το psvita η κ τα παλια (1004,3004 κλπ) ειναι καλα? Επισης, με μια γρηγορη αναζητηση π εκανα, εβλεπα σχεδον τα ιδια παιχνιδια (god of war, gta, nfs, κλπ), υπαρχει τοσο περιορισμενη ποικιλια στα παιχνιδια? Μπορω να κατεβαζω με καποιον τροπο χωρις να τα αγοραζω σε δισκακια? Γενικα τα psp παρουσιαζουν αρκετα προβληματα? Αν αποφασισω κ αγορασω θα το χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα, τι ειδους προβληματα υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω στην πορεια? Αυτα προς το παρον αν προκυψουν περαιτερω ερωτησεις θα στις γραψω

Εχω αγορασει πανω απο 8 psp απο τοτε που πρωτοβγηκε (κυριως επειδη εχει πολλα μοντελα και ειμαι συλλεκτης). Δεν μου παρουσιαστηκέ ποτέ το παραμικρό πρόβλημα σε κάποιο και κυριολεκτικά τα έχω κάψει στο παιχνίδι και στα.. χακαρίσματα. Απο παιχνιδια πλεον στα καταστηματα δεν εχει πολλα. Εχουν εξαφανιστει ολοι οι τιτλοι και την θεση τους εχει παρει η σειρα "Essentials" που εχει τους πιο 'πετυχημενους' τιτλους με 9,99 ευρώ και ειναι οι ιδιοι σε ολα τα καταστηματα οποτε καλα παρατηρησες. Και δεν ειναι καν οι καλυτεροι τιτλοι, απλα οι πιο mainstreamιες, λειπουν ολοι οι περισσοτεροι τιτλοι με κορυφαιο gameplay. Το καλυτερο ειναι να παιρνεις απο το ebay με 1-2 ευρω οποιον τιτλο θες ή να επισκεπτεσαι συχνα τα Public στην κατηγορια των μεταχειρισμενων. Εχω παρει πανω απο 400 τιτλους για το psp (ο αριθμος δεν ειναι μεταφορικός αλλά κυριολεκτικός) προς 2 ευρω τον καθενα αλλα τα επισκεπτομαι σχεδον καθημερινα και ουσιαστικα εχω πετυχει οτι αξιολογο εχει βγαλει και απειρα ακομα απλα για την συλλογη.

Το PS Vita γινεται και PSP παρεπιπτοντως, εννοω με ιδιο μενου και 100:100 δυνατοτητες (δες το θεμα για το Adrenaline που εχω ανοιξει στα Console Games) αλλα θελει αρκετα προαπαιτουμενα για να το κανεις. Το psp για 50 ευρω αξιζει παρα πολυ αλλα ΜΗΝ παρεις το PSP GO ή το 3000 - 3004 και μακρια απο την αθλιοτητα που ονομαζεται E1000 (αυτο που πουλανε τωρα στα καταστηματα). ή το Phat (1004) ή το Slim (2004) θα παρεις, που ειναι και τα καλυτερα μοντελα για χακαρισματα με μηδεν κόπο (Από Slim να έχει date code κατω απο 8C, ειναι πισω απο την μπαταρια ο κωδικος). Αυτα βεβαια αν δεν εχεις προβλημα να παρεις μεταχειρισμενο (ολα μεταχειρισμενα τα εχω παρει εκτος από 2).

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αγορά PSP 1004 η 2004?

Καλησπέρα σε όλους,θέλω να αγοράσω psp και βρήκα κάποια μοντέλα 1004 (fat) η 2004 (slim) ποιο ειναι ποιο καλό?βολικό?

Δημοσ.

το 2000 αλλα ψαξε ενα 3000 καλυτερα

Επισης να αποφυγεις το καινουριο το e1000.

έψαξα άλλα δεν βρήκα 3000 στην τιμή που θέλω το 1004 δεν είναι καλό?αποτι άκουσα από αγγλους youtubers λέγαν πως είναι βολευτικο άλλα θέλω και μια δεύτερη γνώμη,ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Ενημερωση αν δεν ξερεις. Πρωτα βγηκε το 1000(phat) μετα το 2000(slim) , το 3000, πσπgo kai το e1004.

Αν λες το 1000 to phat ειναι πιο παχυ και εχει πιο κακη οθονη.

Αν λες το ε1004, ειναι πιο πλαστικουρα απο το 3000, εχει ενα ηχειο μονο και δεν εχει wifi(που δεν θα σου χρειαστει, μονο το σκαιπ δουλευει και μονο για μηνυμα).

ΝΟΜΙΖΩ σπανε ολα εξισου ευκολα.

Δημοσ.

Ενημερωση αν δεν ξερεις. Πρωτα βγηκε το 1000(phat) μετα το 2000(slim) , το 3000, πσπgo kai το e1004.

Αν λες το 1000 to phat ειναι πιο παχυ και εχει πιο κακη οθονη.

Αν λες το ε1004, ειναι πιο πλαστικουρα απο το 3000, εχει ενα ηχειο μονο και δεν εχει wifi(που δεν θα σου χρειαστει, μονο το σκαιπ δουλευει και μονο για μηνυμα).

ΝΟΜΙΖΩ σπανε ολα εξισου ευκολα.

Ξέρω ποιο psp βγήκε πρώτα άπλα λέω άρα πάω σε 2000 είχα παλιά 3000 άλλα μου είχε σπάσει η οθόνη γιαυτό θέλω να ξαναπάρω,θα θελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο το Playstation store του psp το έκλεισαν? 

Δημοσ.

Αν το εχεις ακομα γιατι δεν αλλαζεις την οθονη;

Δεν ειναι πολυ δυσκολο.

το πούλησα εδώ και 3 χρόνια  :(

όσο για hack cwf είναι η ίδια διαδικασία με το 3000? η δεν ξέρεις?

Δημοσ.

Στο 1000 και ισως σε καποια 2000 ειναι σε ολα τα firmware μονιμο.

Περισσοτερα δεν ξερω, το δικο μου ειναι 3000 στην 6.20 εκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...