Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Σκεφτομουνα να αγορασω ενα PSP γιατι ποτε δεν ειχα portable κονσολα να παιζω μονο σταθερες κονσολες (PS και PC). Πολλοι φιλοι μου ειχαν PSP και παντα λατρευα να παιζω για λιγο. Οποτε θελω να ρωτησω μερικα πραγματακια.

1) Θεωρειτε οτι ειναι καλυτερο απο το PSVita? (οχι μονο σε γραφικα και features αλλα στην γενικοτερη αισθηση που σου δινει και στη γκαμα τιτλων που εχει) 

2) Για να εχω παιχνιδια σε ISO μορφη στη MemCard πρεπει να βαλω CFW ή δεν χρεαιζεται προγραμμα?

3) Τι διαφορες εχουν η εκδοσεις 1000,2000 και 3000? Ξερω μονο οτι το 3000 εχει 2πλασια μνημη και οτι ειναι πιο λεπτο και κομψο αλλα με μικροτερη αντοχη μπαταριας.

4) Τα παιχνιδια ειναι συμβατα με ολες τις εκδοσεις?

παρε ενα 3ds να βρεις τον δρομο σου.. ασε το βιτα.. 3ds ftw και games εχει και γραφικα καλα εχει οχι οσο του βιτα βεβαια αλλα θα βρεις αυτο που ψαχνεις στο 3ds εφοσον δεν σε νοιαζουν τα γραφικα πλεον.. ψαξε utube και δες τα games που εχει και αμα παρεις 3ds σου δινω και το friend code Μου να παιξουμε τιποτα αμα θες

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αγορα psp-3000!

Γεια σας, το PSP μου εβγαλε ενα θεματακι με την οθονη του και σκεφτομαι να παρω καινουργιο.

Δεν μπορω ομως καθολου να βρω Online καποιο μαγαζι που να το διαθετει!

Μηπως γνωριζετε κανενα που να εχει ακομα στοκ?

Ακομα και σε ξενα μαγαζια δεν βρισκω, μονο απο Αμερικη, οπου θα κοστισει 250+ ευρω....)-:

Θελω οπωσδηποτε καινουργιο και οχι μεταχειρισμενο εκτος βεβαια απο την σπανια περιπτωση που ο ιδιοκτητης του ειναι καμμενος σαν εμενα και το προσεχε καλυτερα και απο τα ματια του! (-:

Δημοσ.

Γεια σας, το PSP μου εβγαλε ενα θεματακι με την οθονη του και σκεφτομαι να παρω καινουργιο.

Δεν μπορω ομως καθολου να βρω Online καποιο μαγαζι που να το διαθετει!

Μηπως γνωριζετε κανενα που να εχει ακομα στοκ?

Ακομα και σε ξενα μαγαζια δεν βρισκω, μονο απο Αμερικη, οπου θα κοστισει 250+ ευρω....)-:

Θελω οπωσδηποτε καινουργιο και οχι μεταχειρισμενο εκτος βεβαια απο την σπανια περιπτωση που ο ιδιοκτητης του ειναι καμμενος σαν εμενα και το προσεχε καλυτερα και απο τα ματια του! (-:

Tα μονα που βρηκα απο ελλαδα http://www.bestprice.gr/cat/876/video-game-consoles.html?q=psp&qid=34P5E0jmOb7_692f8

Δημοσ.

Ναι το βρηκα και εγω αλλα μου φαινεται too good to be true... Μαλλον δεν εχουν κανει update την σελιδα τους...Θα τους παρω ενα τηλεφωνο ομως να δουμε...

Περιεργο μου φαινεται παντως που δεν υπαρχει η κονσολα πουθενα... Ενταξει παλιωσε αλλα games εχει παντου!

Λετε να παρω τηλεφωνο σε κανενα καταστημα Γερμανος μηπως εχουν κανενα ξεχασμενο?

Δημοσ.

Γιατι δεν ψαχνεις εδω στις αγγελίες, ολο και καποιος θα δίνει ενα.

Φοβαμαι λιγο να δωσω λεφτα για μεταχειρισμενο, δν ξερω... Και ειμαι και περιεργος, παρατηρω τα παντα και πιθανον κατι να με ενοχλησει ακομα και ενα καμμενο πιξελακι θα με ξενερωσει...)-: ξερω, αρρωστια...

Εχω κοιταξει τις αγγελιες και εχω αρχισει κουβεντα με μερικα παιδια μηπως βρω κανενα σχεδον αχρησιμοποιητο...

Ρε παιδια ξερει κανεις κανα καλο παιδι που να ξερει απο service psp μηπως φτιαξει το παλιο μου?

Εχει κατι μικρες σκουρες κηλιδες. Φαινονται ιδιαιτερα οταν η οθονη ειναι λευκη. Θελει καθαρισμα η lcd μεσα μαλλον?

Ειμαι Θεσσαλονικη...

Δημοσ.

Φοβαμαι λιγο να δωσω λεφτα για μεταχειρισμενο, δν ξερω... Και ειμαι και περιεργος, παρατηρω τα παντα και πιθανον κατι να με ενοχλησει ακομα και ενα καμμενο πιξελακι θα με ξενερωσει...)-: ξερω, αρρωστια...

Εχω κοιταξει τις αγγελιες και εχω αρχισει κουβεντα με μερικα παιδια μηπως βρω κανενα σχεδον αχρησιμοποιητο...

Ρε παιδια ξερει κανεις κανα καλο παιδι που να ξερει απο service psp μηπως φτιαξει το παλιο μου?

Εχει κατι μικρες σκουρες κηλιδες. Φαινονται ιδιαιτερα οταν η οθονη ειναι λευκη. Θελει καθαρισμα η lcd μεσα μαλλον?

Ειμαι Θεσσαλονικη...

Έτσι ακριβώς είμαι και εγώ με τις συσκευές.Ψείρας μέχρι αηδίας...

Αλλά τα μεταχειρισμένα από άτομα με αξιολογήσεις,μην τα φοβάσαι.Πέρσι,είχα πάρει από ένα παλικάρι,από τις αγγελίες εδώ,ένα 3004 στα 50 ευρώ και ήταν κυριολεκτικά σαν καινούριο.Αψεγάδιαστο εντελώς...

Όποτε από το να ψάχνεις άσκοπα για καινούριο,βρες κάποιο από εδώ,από τις αγγελίες,τσέκαρε το κιόλας πριν το πάρεις και θα 'σαι άρχοντας.

Δημοσ.

Εγω απο δω το ειχα παρει,δεν θυμαμαι τ ρα ποιο μελος ήταν, το 2009-10 καπου εκει,ακομα μια χαρα ειναι με καθημερινό καψιμο,οπως ειπαν και πιο πανω,αν εχει αξιολογησεις μη το φοβασαι.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, ψαχνω κι εγώ για PSP αλλά βλέπω ότι έχει καταργηθεί πλέον στα μαγαζιά.Υπάρχει κανένα που να πουλάει ακόμα; Έστω και στο εξωτερικό (όχι ebay)

Δημοσ.

Παιδιά μιας και ο φορτιστής μου άφησε πνεύμα υπάρχει φορτιστής έστω και third party που να μην καεί μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας ή θα πρέπει να γίνω Indiana Jones για να ανακαλύψω να βρω κανέναν original; 

Δημοσ.

Παιδιά μιας και ο φορτιστής μου άφησε πνεύμα υπάρχει φορτιστής έστω και third party που να μην καεί μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας ή θα πρέπει να γίνω Indiana Jones για να ανακαλύψω να βρω κανέναν original; 

Για αρχη φορτιζε το απο USB, αν δεν φορτιζει τσεκαρε λιγακι και τις ρυθμισεις του, στην συνεχεια ολο και καποιον θα βρεις αν ψαξεις

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο,τι λεει ο τιτλος. Ενδιαφερομουν για ενα pspακι για να παιζω οπου θελω αλλα δν εχω καμια προηγουμενη επαφη με αυτο κ θελω να ρωτησω καποια πραγματα. Αρχικα, αξιζει να αγορασω psp την σημερινη εποχη? Αν ναι, αξιζει μονο το psvita η κ τα παλια (1004,3004 κλπ) ειναι καλα? Επισης, με μια γρηγορη αναζητηση π εκανα, εβλεπα σχεδον τα ιδια παιχνιδια (god of war, gta, nfs, κλπ), υπαρχει τοσο περιορισμενη ποικιλια στα παιχνιδια? Μπορω να κατεβαζω με καποιον τροπο χωρις να τα αγοραζω σε δισκακια? Γενικα τα psp παρουσιαζουν αρκετα προβληματα? Αν αποφασισω κ αγορασω θα το χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα, τι ειδους προβληματα υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω στην πορεια? Αυτα προς το παρον αν προκυψουν περαιτερω ερωτησεις θα στις γραψω

Δημοσ.

Ναι αξίζει, βρες κάποιο μεταχειρισμένο.

Ναι μπορείς να παίξεις παιχνίδια πειρατικά. :P

Το ps vita δεν είναι psp πάντως.

Υπάρχουν πολλά είδη παιχνιδιών καθώς και ότι οι emulators προσθέτουν κάμποσα άλλα. (από nes/snes/gb/gba/κτλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...