Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PSP - Αγορά και τι να προσέξω???

Επεδή τα post όσα και να διάβασα δεν βγάζω άκρη θα ήθελα όποιος insomniac γνωρίζει, να ρίξει τα "φώτα" του λίγο...
Επειδή σε λίγο καιρό θα με καλέσει η "μαμά πατρίδα" ( :P) για να την υπηρετήσω, αρκετοί φίλοι μου έχουν πεί να αγοράσω ένα PSP (γιατί όπως είναι γνωστό στον στρατό "ο ύπνος -και το PSP- μειώνουν την θητεία" :P).
Θα ήθελα όμως να αγοράσω κάποιο PSP το οποίο μπορεί να hackαριστεί ώστε να μπορώ να έχω "ποικιλία" στα games :)
Έχω δεί ότι υπάρχουν διάφορα μοντέλα αλλά δεν ξέρω εαν μπορεί το hack να γίνει σε όλα. Προσωπικά ενδιαφέρομαι για το τελευταίο που έχει βγει (το 3000 νομίζω). Σε αυτό γίνεται;
Τι θα πρέπει να προσέξω όταν πάω να αγοράσω ωστε να επιλέξω μοντέλο το οποίο μπορεί να hackαριστεί;

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Σχετικό θέμα:

Ποια φορητή / Handheld κονσόλα να αγοράσω; [PSP, PS Vita, DS, 3DS, Shield κλπ]

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεχρι στιγμης δεν εχει βγει καποιο custom firmware με το οποιο θα μπορεις να παιζεις τα αντιγραφα ασφαλειας σου για το PSP 3000. οποτε συμπερασμα: μακρια απο PSP 3000. αλλοστε το μονο καλυτερο που εχει ειναι η οθονη αν κ ακουγεται οτι ειναι προβληματικη. οτι αλλο PSP παρεις τσιπαρεται. αν τελικα παρεις PSP κ θες να του βαλεις custom firmware για να μπορεις να παιζεις αντιγραφα ασφαλειας των games στειλε μου pm για να σου στειλω εναν οδηγο που το εχω φτιαξει μονος μ. απο εκει κ περα το "χοντρο" PSP εχει κατασκευαστει απο καλυτερα -πιο στιβαρα υλικα- κ αντεχει περισσοτερο ποσο μαλλον στον στρατο!!!!! απο την αλλη το SLIM εχει κατασκευαστει απο χαλια υλικα αλλα εχει περισσοτερη μνημη flash. αυτο θα σου φανει χρησιμο εαν κ μονο θες να πειραζεις την μνημη flash κ να προσθετεις επιπροσθετα χαρακτηριστικα. κ τα 2 (Slim & Phat) τσιπαρονται εξισου ευκολα. εγω θα διαλεγα το Phat αν δεν ειχα.

τελικα εκανα topic με τον οδηγο μεσα. θα το βρεις στο forum

Επεξ/σία από katsikoula
Δημοσ.

Απ' ότι διάβασα ξεκίνησαν οι δοκιμές πάνω στο Hack του 3000 και σύντομα ίσως γίνει κάτι... Anywayz!

Παραπάνω γράφεις ότι όλα τα μοντέλα εκτός απο το 3000 μπορούν να hackαριστούν! Στον οδηγό σου όμως, στο άλλο post γράφεις : "Μόνο τα firmwares 2.00 2.01 2.50 2.60 και 2.71 μπορούν να υποστούν downgrade. Όσοι έχουν psp με ta-82 2 motherboard δεν μπορούν να κάνουν downgrade!.

Μπερδεύτικα... τελικά όλα τα μοντέλα εκτός του 3000 μπορούν να hackαριστούν ή όσα διαθέτουν το κατάλληλο firmware και motherboard;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την μπαταρία της Datel λέει όμως ότι μπαίνει σε service mode το PSP...

Στο service mode μπορώ να κάνω ότι και στα προιγούμενα μοντέλα (custom firmware κ.τ.λ);

Ρωτάω γιατί πολύ σύντομα θα πάρω και εάν είναι και μπορεί να hackαριστεί να μην αγοράσω το προηγούμενο μοντέλο...

Επίσης μια άλλη ερώτηση: Υπάρχει τρόπος πριν ακόμη πάρω απο το κατάστημα ένα παλιότερο μοντέλο PSP, να δώ εάν είναι το μοντέλο με την motherboard που δεν hackέρνεται (ta-82);;;

Επεξ/σία από MindMaker
Δημοσ.

εγω θα σου πω και το αλλο

αφου θα πας στρατο, και επειδη το χβ δει το σκηνικο, που ενας εχει ενα πσπ και παιζει με αυτο ολος ο λοχος, για να μην του βγαλουν τα ματακια, δεν παιρνεις κανενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση με ετοιμο το φιρμγουερ;

και αγορασε και μια 2η μπαταρια γιατι στο κεν το φορτισμα κινητου-ποσο μαλλον πσπ ειναι λιγο δυσκολη υποθεση

Δημοσ.

Thanks basilis5 για τις συμβουλές αλλά τα μεταχειρισμένα δεν τα εμπιστεύομαι και τόσο :)

Υπάρχει κανείς Insomniac που μπορεί να μου απαντήσει στις απορίες που postαρα παραπάνω;;;

Δημοσ.

παιδια γεια σας και καλως σας βρηκα.

νεος στο χωρο ,αλλα και χωρις πολλες γνωσεις με το αντικειμενο .

οποτε χρειαζομαι τη βοηθεια σας μη πληρωνω τσαμπα πραγματα.

ο πιτσιρικας μου με εχει φαει τελευταια να του παρω για δωρο psp.

εδω στην τριπολη που ζω η καλυτερη τιμη για το μαυρο slim μαζι με καρτα 4αρα και τσιπαρισμενο με δωρο 5 παιχνιδια φυσικα κοπιες ειναι 230 ευρω.

ψαχνω στο e-bay αλλα εκει βλεπω διαφορες τιμες και δεν ξερω τι να κανω.

εξηγουμαι.

εχω βρει : (NEW) Deep Red SONY PSP Slim & Lite 2000 Console + Gift

αυτο το οποιο ειναι χρωματος κοκκινο με κωδικο απο οτι βλεπω 2000.

ο κωδικος συμαινει μοντελο ,χρωμα τι?

ειναι παλιο psp ,καινουριο που ειναι ακομα παραγωγη τι τελος παντων?

αλλο psp: Sony PSP 2003 Slim and Lite BRAND NEW UK Stock - BLACK

αυτα ειναι διαφορετικα μεταξυ τους?

αλλο δεν εχει καθολου κωδικο :*NEW* Sony PlayStation Portable (PSP) Console Black

τελικα τι στο καλο να παρω του παιδιου ωστε να παιζει και να μη πεσω σε καμια λουμπα και δινω τσαμπα χρηματα?

με ενδιαφερει να παιζει τσιπαρισμενο.

αλληθεια το τσιπαρισμα ειναι κατι το οποιο μπορω να το κανω εγω η πρεπει να το παω σε καταστημα του ειδους?

αναμενω βοηθεια.ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα βγω λίγο off-topic και θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το DS της Nintendo. Τη δουλειά που θες (δηλαδή το παίξιμο πολλών games) την κάνει μια χαρά και εύκολα, και γαμώ τα παιχνιδάκια έχει και γενικώς λέει με 1000. Μπορεί να μην έχει τους σοβαρούς τίτλους του PSP, έχει όμως εξίσου διασκεδαστικά games που θα σου κρατήσουν άνετα συντροφιά όχι μόνο για τους 12 μήνες της θητείας σου αλλά για πολύ περισσότερο.

Anyway, may the force be with you και... καλός πολίτης!

Δημοσ.

Λοιπόν πρώτον το slim 3000 από ό,τι ξέρω δεν χακάρετε τώρα ο φίλος μας μας έδειξε μια μπαταρία η οποία κατά 99% να χακάρει το 3000 και το psp slim (2000) με τη δυσκοίλια mobo που είναι η 88v3 δεύτερον βρήκα ένα πίνακα για το τι πρέπει να προσέξετε τι πρέπει να κοιτάξετε πριν αγοράσετε ένα psp

Πίνακας!!!

PSP-2000 Motherboard Information:
TA-85 (Can use and make Pandora Battery)
TA-85v2 (Can use, but cannot make Pandora Battery)
TA-88v2 (Can use, but cannot make Pandora Battery)
TA-88v3 (Cannot use or make Pandora Battery)

Limited Edition & New Boxstyle:
Daxter Limited Edition Pack (TA-85v2/3.71 OFW)(CONFIRMED)
God of War Limited Edition Pack (TA-88v2/3.95 OFW)(CONFIRMED)
Madden 09 Limited Edition Pack (TA-88v2/3.95 OFW & TA-88v3/4.01 OFW)(CONFIRMED)
Piano Black with the New Box Style (TA-88v3)(UNCONFIRMED)
Piano Black (Amazon.com)(TA-88v3)(PARTIALLY CONFIRMED)

PSP-2000 Original Boxstyle Box Codes (Thanks to Alek @ Dark-AleX.org):
(No Letter) = 3.60
A = 3.71
B = UNKNOWN
C = 3.72
D = UNKNOWN
E = 3.80
F = 3.90
G = 3.95 / 4.01 (TA-88v2 / TA-88v3) BUT
A PSP with G and the 4.01 firmware is most likely a TA-88v3 motherboard, so it is advised that you stay away from them.

Επίσης το site που σου έχουνε προτείνει pspgr.net το προτείνω ανεπιφύλακτα στον καθένα είναι ειδικό για τον κάθε αρχάριο σαν και εμένα κάποτε :P!

Δεν ξέρω αν έχω αργήσει λίγο αλλά από το τίποτα έστω και λίγο αξίζει

ευχαριστώ!!!!
Δημοσ.

Με Alt+Shift γράφεις Ελληνικά... Μας ζαλίζεις με αυτά τα γκρίκλις... είναι αδιάβαστο το μήνυμά σου και δεν μπορεί να το ψάξει καμία μηχανή αναζήτησης...

Τώρα αν θες να συνεχίσεις να γράφεις έτσι, εγώ θα σταματήσω να διαβάζω τα μηνύματά σου...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οδηγός Αγοράς PSP

Καλησπερα

Τι θα συμβουλευατε για αγορα PSP τωρα με τις εκδοσεις που κυκλοφορουν ?
Απο οτι ειδα υπαρχει η 3000 που ειναι κ η τελευταια αλλα μπορεις να βρεις και την παλαιοτερη Slim and Lite (για παραδειγμα στο Public εχει καλη τιμη για το Base pack)

Οι οδηγιες που υπαρχουν για τσιπαρισμα και συγκεκριμενα για το 3000 (CHickHEN R2 και στην συνεχεια το Gen-A custom firmware) που δεν χρειαζεται εξτρα hardware και μπαταριες, μπορει να γινει στην παλαιοτερη εκδοση PSP Slim and Lite (2000) ?

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη που ανοιξα καινουργιο post αλλα πολλοι ψαχνουν να βρουν τι παιζει και τι επιλογες υπαρχουν με τα προγραμματα που κυκλοφορουν τωρα

Ευχαριστω
Β

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...