Προς το περιεχόμενο

Dvd->Video/Audio

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω καποια μουσικα DVD (double layer) απο τα οποια αφενος θα ηθελα να βγαλω μονο τον ηχο ωστε να τα κανω audio cd και επισης θα ηθελα να τσ κανω rip σε και dvd.

Επειδη ειναι πολυ μεγαλα σε μεγεθος το dvd shrink δεν μπορει να τα κανει dvd,και επισης και ο ογκος του ηχου ειναι πολυ μεγαλος.

Δεν εχω βρει ενα σωστο προγραμμα να κανω capture,και audio rip,ολα ειναι trial versions και μπορουν να βγαλουν πολυ λιγο χρονο video ή ηχου.Αλλα μου λενε οτι ειναι protected τα dvd και δεν τα ανοιγουν κτλ.

Θα ηθελα να μου πειτε καποιες προτασεις για την αντιγαφη αυτων των dvd,και πως να βγαλω τον ηχο.

Ευχαριστω!

Δημοσ.
Παιδες εχω καποια μουσικα DVD (double layer) απο τα οποια αφενος θα ηθελα να βγαλω μονο τον ηχο ωστε να τα κανω audio cd και επισης θα ηθελα να τσ κανω rip σε και dvd.

Επειδη ειναι πολυ μεγαλα σε μεγεθος το dvd shrink δεν μπορει να τα κανει dvd,και επισης και ο ογκος του ηχου ειναι πολυ μεγαλος.

Δεν εχω βρει ενα σωστο προγραμμα να κανω capture,και audio rip,ολα ειναι trial versions και μπορουν να βγαλουν πολυ λιγο χρονο video ή ηχου.Αλλα μου λενε οτι ειναι protected τα dvd και δεν τα ανοιγουν κτλ.

Θα ηθελα να μου πειτε καποιες προτασεις για την αντιγαφη αυτων των dvd,και πως να βγαλω τον ηχο.

Ευχαριστω!

Ή θα του κάνεις συμπίεση ή θα το κόψεις στα δύο,

σε dvd5 ή σε dvd9 ανάλογα με το μέγεθος

Δημοσ.

Ευχαριστω!

Μα φίλε μου με το dvd shrink

Δημοσ.

Κοιταξε αυτα ειναι συνολια 8 dvd,και νομιζω τα double layer dvds ειναι αρκετα ακριβα.

Επισης,τον ηχο πως τον βγαζω ???

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο Insomnia Wiki το άρθρο [[MeGUI HOWTO]]. Αν το εφαρμόσεις μέχρι και την παράγραφο 3.3 (Εξαγωγή ήχου σε ξεχωριστό αρχείο και D2V indexing), θα πάρεις τον ήχο του DVD σε ξεχωριστό αρχείο. Αυτό μπορείς να το κάνεις decode σε WAV (που θα χρειαστείς για να γράψεις το AudioCD σου) με διάφορα εργαλεία, όπως BeSweet+BeSweetGUI, το πιο καινούργιο BeHappy κ.ά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...