coreygaylas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 εδω και 5 χρονια βολευομαι με ενα αθλιο "server" case με υπερβολικο υψος 65 εκατοστα...και θελω να παρω ενα νεο σχετικα φτηνο με μπροστινες θυρες usb να μη χρειαζεται να σκυβω πισω καθε φορα :-D θελω να ειναι ευχρηστο με το βαλε-βγαλε hardware, να ειναι σχετικα μικρο στο μεγεθος (αλλα να χωραει το hardware μου), να χωραει μεγαλες pci-e καρτες και ψηλες ψυχτρες. διαστασεις: βαθος μητρικης 30 cm υψος μητρικης με psu 43 Cm σκεφτομαι το παμφθηνο κουτακι της asus... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911002 μετα αυτα που εχουν και 450watt psu... (εχω ενα 300αρι σε full χρηση) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700072 (extreme periptwsh) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806614 ακουω προτασεις... το συνολικο κοστος να μην περναει τα 40 ευρω (το ΠΟΛΥ 50 αν ειναι κατι που εχει μεγαλο value προς Money ) θενκς edit: Δεν Με Ενδιαφερει Καθολου Το Airflow αν ειναι αναγκη εχω τη λυση του αβαταρ μου
p_under Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 εχω ενα κουτακι σε πολυ καλη κατασταση...30 ευρω αν ενδιαφερεσαι?
coreygaylas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 μενω κοζανη...τα μεταφορικα θα βγουν μια περιουσια δυστηχως
p_under Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 μπα εαν το παρεισ το στελνω με ελτα κ θα ειναι 10 ευρο το πολυ.. -----Προστέθηκε 30/11/2008 στις 05 : 18 : 49----- α κ αυτα που εχουν μαζι τροφοδοτικο δεν ειναι κ τοσο καλα διοτι το τροφοδοτικο εκεινο ειναι μουφα.....
coreygaylas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ναι λογικα μουφα ειναι αλλα καλυτερα απο το 300αρι μου. δειξε μου πιο κουτι εχεις. μεταφορικα μισα-μισα.
onty Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 να χωραει μεγαλες pci-e καρτες Φιλος δεν παιζει φαση να εχεις μεγαλη καρτα pci-e με αυτο το case-τροφοδοτικο.. Η μαλλον, για να το θεσω καλυτερα, θα εχεις pci-e καρτες ομως δεν θα δουλευουν..
p_under Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ναι λογικα μουφα ειναι αλλα καλυτερα απο το 300αρι μου.δειξε μου πιο κουτι εχεις. μεταφορικα μισα-μισα. den exo kamera k auti itn stigmi oute kinito dustuxos..ok me ta metaforika ...einai omorfo omos..
coreygaylas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 αν θες να μου το δωσεις θα το βγαλεις φοτο και θα μετρησεις διαστασεις πρωτα οταν μπορεις και θα μου στειλεις pm Φιλος δεν παιζει φαση να εχεις μεγαλη καρτα pci-e με αυτο το case-τροφοδοτικο..Η μαλλον, για να το θεσω καλυτερα, θα εχεις pci-e καρτες ομως δεν θα δουλευουν.. onti, δεν προκειται να βαλω High-end καρτα να δουλεψει με τετοιο Psu (450 Watt και βγαζουν γυρω στα 15A +12V ) . αυτη τη στιγμη εχω 478 συστημα σε 300αρι, και το εχω παραφορτομενο. πιστευω θα βολεψει ενα 450 εστω και μουφα. Οσο για το οτι θελω να τις χωραει, φυσικα για μελλοντικη χρηση
onty Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 αν θες να μου το δωσεις θα το βγαλεις φοτο και θα μετρησεις διαστασεις πρωτα οταν μπορεις και θα μου στειλεις pm onti, δεν προκειται να βαλω High-end καρτα να δουλεψει με τετοιο Psu (450 Watt και βγαζουν γυρω στα 15A +12V ) . αυτη τη στιγμη εχω 478 συστημα σε 300αρι, και το εχω παραφορτομενο. πιστευω θα βολεψει ενα 450 εστω και μουφα. Οσο για το οτι θελω να τις χωραει, φυσικα για μελλοντικη χρηση 2 λεξεις θα σου πω φιλε μου...Lian-li & Corsair...(case & psu)
coreygaylas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 2 λεξεις θα σου πω φιλε μου...Lian-li & Corsair...(case & psu) μωρε ΞΕΡΩ ποιες ειναι οι καλυτερες μαρκες σε οτιδηποτε αφορα το Pc...εχω λιωσει στα forum το 2008 τα εχω μαθει ολα το θεμα ειναι μου δινεις τα λεφτα να παρω απ τα καλα Lian Li και ενα 750 corsair ? :-D:-D:-D:-D ΟΧΙ αρα θα βολευτω με οτι σηκωνει η τσεπη μου
SwAToNeR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Για τα λεφτά που διαθέτεις πάρε το coolermaster καλύτερα να τελειώνεις. Βέβαια το τροφοδοτικό δε ξέρω πόσο θόρυβο θα κάνει. Εγώ πήρα απο πλαίσιο ένα case με τροφοδοτικό πάνω. Το άλλαξα λόγο θορύβου τελικά. Υπερβολικός θόρυβος για το αυτό το case. Και τελικά σύνολο μου βγήκε 70 ευρώ το case. Με τα ίδια λεφτά θα είχα πάρει ένα ποιοτικό case χωρίς τροφοδοτικό όμως και θα είχα και την άνεση του χώρου.
Dante80 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αυτά τα 2 είναι καλή περίπτωση...την στιγμή που έχεις τόσο περιορισμένο budget. COOLERMASTER RC-330-KKP9 ELITE 330 420W BLACK COOLERMASTER RC-332-KKP2 ELITE 332 BLACK 420WATT PSU Από φίλο που έχει το δεύτερο, γνωρίζω πως το τροφοδοτικό είναι αρκετά αθόρυβο. Το κουτί είναι γνωστής ποιότητας και αξίας, με 120αρηδες για να γίνεται αθόρυβο και καλό (αν και με χαλάνε πάντα οι πλαστικούρες) tool less design.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.