st2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 εκανα delete την κατω μπαρα και τωρα το προβλημα μου ειναι τοι δεν ξερω που πανε οι ελαχιστοποιησεις??? μπορω να κανω καποια ρυθμισει και ναπηγαινουν πανω μπαρα?? αν ναι ποια???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Για δώσε σε κονσόλα gnome-panel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Στην πανω μπαρα που σου εχει μεινει, κανε δεξι κλικ > Add to panel > Windows List (ελληνικα: Προσθηκη στον πινακα εφαρμογων > Λιστα παραθυρων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Could not reach weather,com Check your internet connection and location and try again γιατι ??? πως λυνεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αλλαξες τον τιτλο? Το applet για τον καιρο δεν δουλευει παντα, βρες κατι αλλο οπως κανενα screenlet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 screenlet εχω κατι παιζει και δεν το ubuntu οτι ειμαι στο δικτυο!!! τωρα γραφω απο εδω συνδεδεμενος δεν το εχω ξαναδει καμια ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.