maniac89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 παιδιά εγκατέστησα τα Ubuntu 8.04 σε έναν εξωτερικό σκληρό. Στο pc έχω τα Windows Vista! Η εγκατάσταση έγινε κανονικά μόνο που αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα: κατά την εκκίνηση του υπολογιστή αν έχω αποσυνδέσει τον εξωτερικό σκληρο βγάζει error και δεν κάνει boot πουθενά... μετά πρέπει να συνδέσω τον εξωτερικό και να κάνω επανεκκίνηση για να μου βγάλει τα λειτουργικα. όποιανού του έχει συμβεί και έχει κάποια λύση να προτείνει ας το κάνει... προκαταβολικά ευχαριστώ...:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Έγινε μεταφορά του θέματος στην ορθή ενότητα του forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Λογικό είναι αυτό που συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 μάλλον πρέπει να βάλεις τον grub στον MBR του εξωτερικού δίσκου να βάλεις ξανά τον boot loader των Vista στον MBR του δίσκου τους και στο bios σειρά εκκίνησης αυτήν που προτιμάς . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.