tasos1964 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Γεια χαρα σας, Eχω ενα Viewty και δε μπορω να δω βιντεο DivX, εχω στειλει με bluetooth το βιντεο στο κινητο, αποθηκευεται κι οταν παω να το παιξω μου λεει "δεν υποστηριζεται" Εχω στειλει και avi αρχειο και παλι τα ιδια. Μπορω να δω αρχεια 3gp και ο,τι εχω γραψει απ το κινητο. Μηπως χρειαζεται καποια ιδιαιτερη ρυθμιση? Παιζει τελικα αρχεια DivX?
KnightRider Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μαλλον δεν υπορστηριζει avi αλλα αν υποστηριζει avi τοτε εξαρταται απο την αναλυση του βιντεο.
tasos1964 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Thanks man Επειδη ειμαι ψιλοχοντροασχετος απ αυτα, θα πρεπει να κοιταξω η αναλυση του βιντεο να ειναι ιδια με αυτη της οθονης?
KnightRider Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εγω λεω να κανεις convert σε mp4 και να βαλεις αναλυση 320χ200 αν το καδρο του βιντεο είναι 16:9 διαφορετικα βαλε 320χ240,bitrate 530 και 25 καρε και για ηχο 96kbps και 32000 Hz stereo ή mono.
Lemuria Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Γεια χαρα σας, Eχω ενα Viewty και δε μπορω να δω βιντεο DivX, εχω στειλει με bluetooth το βιντεο στο κινητο, αποθηκευεται κι οταν παω να το παιξω μου λεει "δεν υποστηριζεται" Εχω στειλει και avi αρχειο και παλι τα ιδια. Μπορω να δω αρχεια 3gp και ο,τι εχω γραψει απ το κινητο. Μηπως χρειαζεται καποια ιδιαιτερη ρυθμιση? Παιζει τελικα αρχεια DivX? Χαχαχαχαχαχα...εν τω μεταξυ νομιζω οτι το συγκεκριμενο κινητο τραβαει σε divx ...!!! Πλακα εχει που δεν τα παιζει.....! τους κανεις μια καταγγελια για παραπληροφορηση? LOL
gilardino Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 μεσα στη συσκευασια εχει προγραμμα μετατροπης σε divx...εγω το κανα με μια ταινια μαλιστα και επαιζε τζαμι στο κινητο....μη λεμε οτι θελουμε....
flik Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Κι εγώ όταν το είχα έπαιζα κανονικά divx. Κάνε μετατροπή με το πρόγραμμα που έχει μέσα, ή με κάποιο άλλο όπως το super και βάλτο να έχει ανάλυση την ανάλυση της οθόνης σου. Edit: Έψαξα γιατί είχα ξεχάσει τι ρυθμίσεις έβαζα εγώ στο δικό μου. Ορίστε: >Οσοι εχουν το Super converter αυτες ειναι οι ρυθμισεις για την μετατροπη ταινιας για να παιξει στο viewty Select the Output Container: avi Select the Output Video Codec: DivX Select the Output Audio Codec: mp3 You may select ffmpeg or MEncoder: MEncoder VIDEO Video Scale Size: 480 : 272 Aspect: 16:9 Frame/Sec: 29.97 Bitrate kbps: 576 Options: 48K Audio AUDIO Sampling Freq = 24000 Channels = 2 Bitrate kbps = 128 Παταμε "Encode (Active Files)" και στο παραθυρο “Rendered File Optimizer“, διαλεγουμε “DivX“. Μπορείς να ψάξεις και για άλλες αν δεν ικανοποιηθείς με αυτές, αλλά θα είναι σχεδόν ίδιες. Πολύ μικρές διαφορές.
tasos1964 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστω παιδια, ετσι, για να μαθαινουμε κι εμεις οι ασχετοι κατι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.