Προς το περιεχόμενο

Νεο πακετο της forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μλκ έλιωσα στο γέλιο...

άκουσα ακόμα και την λέξη Blacklisted (ξέρεις με την σοβαρή/scary προφορά)

Δημοσ.

εγω παντως ειλικρινα απο το πρωτο ποστ δεν εβγαλα νοημα. τσπ. διαβαζοντας μετα αν καταλαβα καλα η forthnet θελει 40 ευρω για το double play και αλλα 30 για τη nova δηλαδη 70 ευρω ενω η on δινει το triple play με τα δικαιωματα πλεον και του champions league με 35? ρε πειτε τους εκει στη forthnet οτι ειναι πολυ τικιτανγκες. και να φανταστειτε οτι εγω εχω 2 χρονια με forthnet αλλα αν συνεχισουν ετσι θα φανε σουτ. γιστι ουτε απο την εξυπηρετηση τους ειμαι ικανο0ποιημενος ουτε και απο τη συμπεριφορα τους

• Super Moderators
Δημοσ.

Baxke συγκρίνεις τα κανάλια που έχει η Nova με τα κανάλια της On Telecoms? :P

επιπλέον το CL η On θα το έχει από του χρόνου τον Αύγουστο όχι από τον Ιανουάριο...

άσε που η Forthnet δεν δίνει IPTV όπως δίνει η OnTelecoms, κανονική δορυφορική δίνει πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα σου καβατζώνει bandwidth όταν την χρησιμοποιείς...

Δημοσ.
Baxke συγκρίνεις τα κανάλια που έχει η Nova με τα κανάλια της On Telecoms? :P

επιπλέον το CL η On θα το έχει από του χρόνου τον Αύγουστο όχι από τον Ιανουάριο...

άσε που η Forthnet δεν δίνει IPTV όπως δίνει η OnTelecoms, κανονική δορυφορική δίνει πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα σου καβατζώνει bandwidth όταν την χρησιμοποιείς...

φιλε ThReSh εγω θελω τη NOVA κυριως για να βλεπω τη μπαλα ολα τα αλλα δεν με ενδιαφερουν και πολυ αλλα αν μου πει κανεις να διαλεξω αναμεσα σε CL και πρωτοθλημα ελλαδας φυσικα και θα διαλεξω CL.

Και εγω δεν λεω οτι θα βαλω NOVA απο τωρα μιλαω για μετα απο εξαμηνο.

θα προτιμουσα να ειχε καλη ταχυτητα σε ολα και ας μου ετρωγε λιγο badwith οπως συμβαινει και στο UK. ενα απο τα πιο αηδιαστικα πραγματα ειναι να βγαινεις στο μπαλκονι και να βλεπεις κεραιες πιατα και ηλεκτροφορα καλωδια. αρα θα πρωτιμουσα καλωδιακη τηλεοραση

τσπ ο καθεις με τα γουστα του

Δημοσ.

Καλα Bakxos δεν παιζεσαι ,τι δεν καταλαβες απο το πρωτο ποστ διοτι πολλοι αλλοι το καταλαβανε,τεσπα .

" Λοιπον double play στα 39,9 με 60΄κινητα + NOVA στο full pack με 29,5ε το μηνα ,αποκωδικοποιητης στα 49ε κ δωρεαν το πιατο. "

Μαλλον οι αλλοι τα μαντεψανε .

Δημοσ.

οκ φιλος μην αρπαζεσαι. με τη πρωτη γρηγορη ματια μπερδευτικα ετσι οπως τα ελεγες. τσπ αν και πολυ θα ηθελα να απαντησω με το ιδιο υφος δεν το κανω.

Δημοσ.

Aν σου απαντησα πολυ αποτομα ,σορυ αλλα ενας! που ειπε οτι δεν καταλαβε ησουν εσυ!

Τωρα αν ημουν λιγο αποτομος ειναι διοτι επειδη μερικοι χλευαζανε οταν γυρισα κ ειπα γιαυτη την προσφορα σπαστηκα διοτι λες κ τους ειπα για καμια προσφορα που θα κανει παταγο κ παω να αποπροσανατολισω τον κοσμο κ.τ.λ. (αν κ τους ειπα πως την επομενη μερα θα μπορουν να το διαπιστωσουν -ΛΕς Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ-ΦΑΓΩΘΗΚΑΝΕ ).

Συγκεκριμενα απο αλλο site το κλειδωσαν το τοπικ που ειχα ανοιξει κ ουτε το ξαναεπανεφεραν εφοσον ειδαν τελικα οτι στεκει (κατι που μου ειχε πει ο διαχειριστης ) οποτε κ εγω δεν μπροκειτε να ξανασχοληθω με το συγκεκεριμενο site στο να ξαναποσταρω κατι .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...