Προς το περιεχόμενο

Βλεπει τον σκληρο σαν floppy/δεν κανει φορματ

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, το προβλημα αρχησε απο εχθες που οταν ανοιξα τον υπολογιστη παγωσε 2 φορες,μετα απο 2 restart μου εβγαλε το γνωστο μηνυμα system missing or is corrupt,τεσπα λεω θα του κανω φορματ,πριν απο αυτο ομως δοκιμασα να σωσω καποια αρχεια με το hirens boot cd,εκει το προβλημα ειναι οτι βλεπει του αλλους 2 δισκους κανονικα και τον 3ο που ειχα τα windows πανω τον βλεπει σαν floppy και με μεγεθος 1.44mb:-( επισης οταν πηγα να κανω φορματ στην οθονη εγκαταστασης που επιλεγουμε που θελουμε να εγκαταστησουμε το λειτουργικο μου εμφανιζε το συγκεκριμενο δισκο σαν τελειως αδειο και επισης κολουσε...και φορματ δεν εκανε,μου εβγαλε ενα μηνυμα το οποιο δεν θυμαμαι ακριβως...

παρεδωσε πνευμα?

edit:επισης να σημειωσω οτι ουτε απο live cd που δοκιμασα να μπω δεν μπορουσα...

(slax)

Δημοσ.

Δοκίμασε να απο συνδέσεις τα καλώδια του δίσκου και επανασύνδεσέ τα μήπως ξεκολήσει.

Επίσης Βγάλε τον δίσκο εντελώς αν δεν έχει αποτέλεσμα το παραπάνω και κόλλα τον σαν εξωτερικό σε έναν άλλο Η/Υ να δεις αν τον βλέπει κανονικά.(Αν τον βλέπει κανονικά φόρμαρέ τον κιόλας. Αν δεν τον βλέπει τότε άρχισε να ανησυχείς.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...