Προς το περιεχόμενο

Το QT Pro σταμάτησε να παίζει ελληνικούς υπότιτλους.

glock1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οπωσ βλεπεται και στον τιτλο δεν παιζει τιποτα με ελλ. υποτιτλους

εχω και το perian τα βαζω στον ιδιο φακελο με την ιδια ονομασια αλλα...γιοκ!

αναγκαστικα να κατεβασω το movist εχω επιλεξει σε αυτο το προγραμμα να κανει

decoding με quicktime και παιζει!εχει κανεισ καμια ιδεα;ξεχασα να πω οτι εχω προβλημα και με το toast!βαζω σε 1 φακελο ταινια και υποτιτλο κι ενω παλια μου εβγαινε η ταινια με τους υποτιτλους τωρα ειναι μονο η ταινια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπωσ βλεπεται και στον τιτλο δεν παιζει τιποτα με ελλ. υποτιτλους

εχω και το perian τα βαζω στον ιδιο φακελο με την ιδια ονομασια αλλα...γιοκ!

αναγκαστικα να κατεβασω το movist εχω επιλεξει σε αυτο το προγραμμα να κανει

decoding με quicktime και παιζει!εχει κανεισ καμια ιδεα;ξεχασα να πω οτι εχω προβλημα και με το toast!βαζω σε 1 φακελο ταινια και υποτιτλο κι ενω παλια μου εβγαινε η ταινια με τους υποτιτλους τωρα ειναι μονο η ταινια....

απεγκατέστησε το perian κάνε restart και κάνε πάλι το perian εγκατάσταση.και εμένα έτσι μου κάνει πολλές φορές το QT.

ευχαριστω θα δοκιμασω.σοορρυ για τα κεφαλαια στον τιτλο..ησυνηθεια βλεπεται....

-----Προστέθηκε 30/11/2008 στις 06 : 12 : 25-----

τιποτα,δοκιμασα το παραπανω τζιφος...εκανα και update το perian

στην εκδοση 1.1.2 παλι τιποτα...

Το πρόβλημα εμφανίστηκε ΠΡΙΝ εγκαταστήσεις το movist ή ΜΕΤΑ?

Ρωτάω γιατί το Movist - επειδή υποστηρίζει υπότιτλους εγγενώς - απενεργοποιεί τους υπότιτλους του Perian. Το κάνει για να μην βλέπεις διπλούς υπότιτλους αν πας να δεις ένα quicktime video με το movist.

Πήγαινε λοιπόν στα advanced settings του Movist και απενεργοποίησε την επιλογή: Disable Perian Subtitle for using QuickTime.

το εκανα κι αυτο αλλα παλι τιποτα.το πεταξα το movist,και δοκιμασα

αυτο που μου ειπε ο φιλοσ πριν απο σενα παλι τιποτα θα σκασω!!!

το προβλημα εμφανιστηκε πριν βαλω to movist,δεν μπορουσα να δω 1 avi αρχειο

και το εγκατεστησα για να το δω.πριν ποσταρω πεταξα το qt,το εγκατεστησα ξανα

εχοντας ηδη πετα ξει και το movist ,εκανα update το perian,εγκατεστησα στο ενδιαμεσο

παλι το movist και το submerge.γιατι οπως ξερουμε ολοι με την ιδια διαδικασια καιμε dvd

στο toast.τωρα εχω submerge και qt ,αλλα τωρα το qt μου ειναι αχρηστο γιατι δεν

παιζει .srt....3 μερες τωρα με αυτο ασχολουμαι!!!!!

appzaper,στα preferences του ξετσεκαρισα την επιλογη "keep default apps safe"....

-----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 10 : 43 : 50-----

πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα με την 7.5.5 του qt γιατι μαθαινω οτι και σε αλλους υπαρχει αυτο το προβλημα...

Και εγώ από τη στιγμή που ανανέωσα στη 7.5.5 του Quick Time δεν παίζει υπότιτλους... :mad: Πρίν έπαιζε κανονικά, τώρα δεν παίζει με τίποτα και την μόνη αλλαγή που έκανα είναι το update του qt :mad:

Και εγώ από τη στιγμή που ανανέωσα στη 7.5.5 του Quick Time δεν παίζει υπότιτλους... :mad: Πρίν έπαιζε κανονικά, τώρα δεν παίζει με τίποτα και την μόνη αλλαγή που έκανα είναι το update του qt :mad:

3 μερες παλευω....:cry::cry::cry::cry:παω 4η:mad::mad::mad:

εχω καλα νεα!!!η λυση βρεθηκε!!!λοιπον απεγκαταστηστε το perian(οποια εκδοση κι αν εχετε) αλλα μετα πηγαινετε στο library/quicktime,εκει θα βρειτε το perian component που εχει ξεμεινη απο αυτο που απεγκαταστησατε(εγω πεταξα το perian μετο appzaper νομιζωντας οτι θα φυγουν ολα αλλα...)εγκαταστηστε μετα το perian 1.1.2 καντε restart κι ειστε ετοιμοι!!!εαν δεν εχετε το appzaper πρεπει χειροκινητα να ψαξετε ολους τους φακελους(library,system/library,system/users/libary)κι οπου βρισκετε perian να το διαγραφετε!!καλη τυχη!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...