Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Hi.. Όπως περιγράφει το Topic..εχω ενα πρόβλημα με ενα χρυσό αστεράκι, που οταν φορτώνω τα Vista εμφανίζεται στο TRAY και ΟΤΑΝ το κάνει κολάνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ! (Εκτός απο MSN και FF, όταν τα εχω ήδη ανοιχτά...lol..). Κυρίως κολάει ΟΤΙ έχει σχέση με Folder και το ίδιο το Λειτουργικό! Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να ανοίξω άλλο παράθυρο ούτε να πατήσω Έναρξη κτλπ.. Το αστέρι εμφανίζεται λίγο μετά το Startup (10 secs). Και φεύγει όταν πηγαίνω -> Cntrl + Alt + Del -> Switch User για 15 secs πάλι..κα μετά ξαναεμφανίζεται.. Tips: 1) Στο Task Manager ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ το άτιμο..Πρώτα κολλάει και μετά εμφανίζεται το αστέρι.. 2) Με Safe Mode δεν εμφανίζεται..Πάλι καλά.. ΚΑΙ Full Updates έχω, ΚΑΙ ιός ΔΕΝ είναι και Authentic είναι το OS.. Τι μπορεί να είναι αυτό το αστέρι..Και πως φεύγει..μήπως θα φύγει στο γυρισμό μου στα XP? Εαν κάποιος ξέρει πως λύνεται θα του είμουν ευγνώμων.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Koritsi_Gia_PC.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 WGA.. Όχι, είναι ανανεωμένο τώρα πια..! Ορίστε ο διάολος.. Σίγουρα δεν έχουν τον ίδιο λόγο ύπαρξης αυτά τα 2 πάντως..δε μπορεί.. Τι λες? /Μαράκι..
parsifal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δεν έχω ξαναδεί το συγκεκριμένο system tray icon. Δε δοκιμάζεις με το Autoruns να αφαιρείς μία-μία ύποπτες startup καταχωρήσεις;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Τι αντιβάιρους χρησιμοποιείς? Δεν πρόλαβα να εγκαταστήσω το Kaspersky. Το PC δεν είχε και πολλά Progs που το έπαθε αυτό με το αστέρι.. Πρόλαβα να βάλω κάνα Java/divx/winamp κτλπ. Τα βασικά δηλαδή! Δεν έχω ξαναδεί το συγκεκριμένο system tray icon. Δε δοκιμάζεις με το Autoruns να αφαιρείς μία-μία ύποπτες startup καταχωρήσεις; Το έβαλα, και το άνοιξα..Βλέπω έχει τα πάντα τα οποία τρέχουν στο σύστημα! Τα ψιλάφησα όσο μπορούσα και ΔΕΝ είδα πουθενά το αστεράκι..ΕΑΝ έβρισκα το όνομά του μόνο θα το έλυνα το Prob. Αλλα όταν βγαίνει είναι σαν να παγώνει το σύστημα! Κάτι σαν παύση! Και αμφιβάλλω εαν προλαβαίνει να καταχωρήτε πουθενά.. Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο περίεργο να κάνω τα παρακάτω: Control+Alt+DEL -> Switch User -> Click το όνομά μου ..και να ΦΕΥΓΕΙ απο το TRAY για 15 secs? Ρε μπάς και είναι καμιά ρύθμιση των Vista? Help, I need somebody.. Help, not just anybody.. Help, you know I need someone.. Help! /Μαράκι..
million_voices Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=vista+wga+remover&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
pappous_soulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αφού είναι φρέσκο install θα σου'λεγα να δοκιμάσεις ένα φορμάτ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αφού είναι φρέσκο install θα σου'λεγα να δοκιμάσεις ένα φορμάτ. Και XP 32bit.. Δε με λες..Τα XP τουλάχιστον τα 3GB RAM θα τα διαβάζουν 100% σωστά? Το ενα Dual θα γίνεται με μια ξεκάρφωτη στο άλλο Channel.. Απλά θα αφήσω το 1GB Kit απ'έξω.. Ο Vatos φταίει για όλα..έχει μια "Α" επιρροή πάνω μου και με έπησε να τα βάλω γαμώτο.. (Ελπίζω και ο Intel που πήρα να είναι όντως ότι καλύτερο, γιατί θα του τον πετάξω στο κεφάλι !) Το κακό, πάντως, είναι οτι ξεκινούσαν να μου αρέσουν και να τα συνηθίζω σε μια μέρα.. Αλλα κάθε εμπόδιο για καλό δε λένε..? Ίσως χάσω το "Very High" του Crysis, αλλα με Λειτουργικό που μου έτρωγε το 40% των 4ων GB of RAM στο Startup ίσως δεν έλεγε να παίζεις τέτοια IMBA Games όπως και νά'χει.. Bye 64..........Back to cruel world of 32.. /Μαράκι.. -----Προστέθηκε 30/11/2008 στις 11 : 37 : 44----- ΠΡΟΟΔΟΣ!! ΠΡΟΟΟΟΟΔΟΟΟΟΣ!! Βρήκα το όνομά του! Αστέρια του Insomnia συγκεντρωθήτε! Αυτό το αστεράκι ονομάζεται "PremierOpinion" ! Και φορτώνεται σαν "pmpropn.exe" ! Έκανα με αυτή την ονομασία ενα Γούγλισμα και βρήκα και άλλους με το ίδιο πρόβλημα! (Ναι έχω παρέα! ) Take a look here. ΟΠΩΣ τα λέει είναι! Όλα τα συμπτώματά του είναι ίδια! Δεν νομίζω να βγήκαν σε λύση του προβήματος..Αλλα θα βρούμε μια εμείς τώρα..δε μπορεί! Περιμένω απάντηση.. /Μαράκι.. -----Προστέθηκε 30/11/2008 στις 01 : 01 : 47----- Κάνω 2ο Topic. Ας διαγραφεί αυτό.. (Πάντα οταν μου τυχαίνει ενα βαρβάτο πρόβλημα και δεν έχω βοήθεια απο άλλους παθείς στο Google, κάνω τάμα να το βρώ και να Postάρω αναλυτικά στο Insomnia τη λύση.) Ευχαριστώ τα αγοράκια για το χρόνο τους.. Αλλα τα Κορίτσια το κατέχουν το ProblemSolving απ'οτι φαίνεται ;p (j/k) /Koritsi_Gia_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.