Προς το περιεχόμενο

Μπορω να συνδεσω δυο router στην ιδια τηλεφωνικη γραμμη?

ondoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνδεση στην HOL και ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στο router που δινουν.

Θελω ομως να συνδεσω και τον φορητο του πατερα μου που ειναι σε αλλο δωματιο. Επειδη το δωματιο ειναι μακρια και επειδη εχουμε και σκυλο δεν γινεται να βαλουμε απλα ενα μακρυ καλωδιο.

Ετσι σκεφτηκα να συνδεσω ενα router που μου εχει μεινει οταν ειχα συνδεση στην Vivodi.

Δεν εβγαλα ακρη ομως και πηρα τηλεφωνο στην υποστηρηξη της HOL να ρωτησω μηπως κανω κατι λαθος.Εκει ομως μια κοπελα μου ειπε οτι δεν γινεται να συνδεσω 2 ρουτερ στην ιδια γραμμη.

Ειναι αληθεια αυτο η' υπαρχει καποιος τροπος?

Δημοσ.

Αν το router ειναι και ασυρματο ισως δεν χρειαζεται καθολου acces point.Δοκιμασε πρωτα χωρις τετοιο και αν δεν πιανει το τε βαλε ενα.Προϋποθεση βεβαια το φορητο να εχει ασυρματη καρτα δικτυου.Αν δεν εχει υπαρχουν τετοιες σε usb.

Δημοσ.

δεν γινετε να υπαρχουν 2 ρουτερ πανω στην γραμμη.η θα παιξεις ασυρματα η με μεγαλο καλωδιο η αμα δεν παιζει το ασυρματο λογω αποστασης βαζεις repeater η power plug αυτην την βλακεια που παιζει διαμεσω ρευματος.για να εχεις 2 ρουτερ πανω στην γραμμη ταυτοχρονα δεν γινετε.αμα θες να εχεις τους 2 ρουτερς πανω και οταν θες να μπεις εσυ να κλεινεις του πατερα σου και οταν θελει ο πατερας σου να μπαινει εσυ ναι αυτο γινετε.απλα δεν θα εχετε και οι 2 μαζι.θα ειναι σαν να μετακινας τον ρουτερ απο πριζα σε πριζα απλα για να μην το κανεις αυτο απλα θα κλεινεις και θα ανοιγεις τον εκαστοτε ρουτερ που το θεωρω κοπο.το καλωδιο μπορει να παει και απο ταβανι πανω απο πορτα αλλα χαλαει το σπιτι και η εμφανιση του εκτος αμα δεν σε νιαζει οποτε καλυτερα wireless.και ενα Usb stick κανει οσο κανουν 10 μετρα καλωδιο δικτυου.ασυρματος ρουτερ υπαρχει siemens cl 110 η linksys wag 200 με 50 ευρω.

Δημοσ.

δεν το θετεις σωστα ...

εσυ θελεις να συνδεσεις τα 2 ρουτερ ασυρματα μεταξυ τους

και το ενα να ειναι στην γραμμη ιντερνετ

και το αλλο να συνδεθει το πισι του πατερα σου και κατ επεκταση να εχει και αυτο νετ...καταλαβα σωστα??

γινετε

ειναι θεμα ρυθμισεων του 2ου ρουτερ να μπορει να δουλεψει σαν wireless bridge

Δημοσ.

εχω connex και 2 διαφορετικα ρουτερ πανω σε 2 διαφορετικα pc πανω στην ιδια τηλεφωνικη γραμμη και προφανως σε 2 διαφορετικα μπριζακια

απλα δεν γινεται να εχεις internet ταυτοχρονα ουτε τα 2 router ανοιχτα ταυτοχρονα

αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου

Δημοσ.

αυτος εννοει να εχει τα 2 ρουτερ ανοιχτα σε διο διαφορετικα πριζακια.αυθτοπ δεν γινετε.το μονο που μπορει να κανει ειναι αν εχει δυο ρουτερ θα πρεπει το δευτερο να παιζει ειτε σαν wireless bridge ειτε σαν repeater ειτε σαν wds.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...