griper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα guys, έχω ένα προβληματάκι με το fedora 10. Δεν μπορώ να ακούσω μουσική και να δω βιντεάκια. 1) Όταν ανοίγω π.χ. ένα αρχείο μουσικής μου ζητάει: MPEG-1 Layer 3(MP3) decoder και όταν πατάω search: Failed to search for plugin Could not plugin in any configured software source Απ'οτι καταλαβαίνω δεν μπορεί να βρει τις πηγές λογισμικού που περιέχουν το plugin που ζητάει αλλά δεν ξέρω που μπορώ να βρω αυτές τις πηγές. 2) Θέλω να εγκαταστήσω το VLC αλλά δεν υπάρχει στο package manager και μάλλον το πρόβλημα είναι το ίδιο με πριν, δεν ξέρω που να βρω και πως να προσθέσω επιπλέον πηγές λογισμικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 μαλλον θελεις το rpmfusion repository δες εδω http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=205078 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
griper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 μαλλον θελεις το rpmfusion repositoryδες εδω http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=205078 Εγκατέστησα τα παρακάτω πακέτα και όταν πήγα στον package manager μου έβγαλε το εξής μήνυμα: Νο package cache is available The package list needs to be rebuilt This should have been done by the backend automatically και στα more details έλεγε: Cannot retrieve repository metadata (repomd.xml) for repository: rpmfusion-nonfree-updates. Please verify its path and try again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Cannot retrieve repository metadata (repomd.xml) for repository: rpmfusion-nonfree-updates. Please verify its path and try againΔε ξέρω τι κάνουν στο RPMFusion αλλά οι οι servers τους μια είναι online και δέκα offline. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μόλις δοκίμασα και το rpmfusion παίζει κανονικά. Δοκίμασε από κονσόλα: su - yum clean all yum update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.