grabt03 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 [OFFTOPIC] Τουλάχιστον με τα όσα "άσχετα" γράφονται σ' αυτό το topic μου φτιάξατε τη διάθεση νυχτιάτικα! Ξελιγώθηκα στο γέλιο!!! Άσε που στο άκουσμα των λέξεων "φάρμα server" μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα παχιών αγελάδων που βόσκουν ανέμελες στην καταπράσινη φάρμα της Google, παριστοιχισμένες από διάσπαρτους servers που διαχειρίζονται real-time τα αιτήματα των χρηστών και ψύχουν τα τεράστια racks κουνώντας νωχελικά την ουρά τους... [/OFFTOPIC]
Twisted_Wicked Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από αυτούς που μιλάνε για οικολογία και σπατάλη αφήνουν τον υπολογιστή ανοικτό όλο το βράδυ ή όταν λείπουν από το σπίτι τους. Θα σταματησω αμεσα την ανακυκλωση (που αναθεμα και αν ξερει κανενας αν οντως τα περιεχομενα των πρασινων/μπλε καδων πανε για ανακυκλωση ) θα παρω και ενα 3λιτρο οχημα αλλα θα παρω λαπτοπ για αντικατασταση του 300 W file server/κατεβαστηρι που εχω.Φροντιζω για το περιβαλλον λεμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα