Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για όσους δεν γνωρίζουν, και για τους είρωνες, η Αυστρία είναι γεμάτη Βουνά.

Βουνά = Χιόνια

Χιόνια = Νερό

Παντού έχουν χτίσει τεχνητά φράγματα, και υδροηλεκτρικά εργοστάσια. Πιο Green από αυτό δε γίνεται. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της Αυστρίας.

Και ποιός είπε ότι αυτά είναι green; Ξέρεις τι καταστροφή προκαλούν τα φράγματα στο οικοσύστημα γύρω; Η αύξηση της υγρασίας της περιοχής λόγω στατικού νερού, η απόθεση λάσπης στον πυθμένα κτλ είναι λίγες απο τις παρενέργειες των φραγμάτων.

Όσο αυξάνονται οι ανάγκες για κατανάλωση η καταστροφή του περιβάλλοντος είναι σίγουρη...

Δημοσ.
Και ποιός είπε ότι αυτά είναι green; Ξέρεις τι καταστροφή προκαλούν τα φράγματα στο οικοσύστημα γύρω; Η αύξηση της υγρασίας της περιοχής λόγω στατικού νερού, η απόθεση λάσπης στον πυθμένα κτλ είναι λίγες απο τις παρενέργειες των φραγμάτων.

Όσο αυξάνονται οι ανάγκες για κατανάλωση η καταστροφή του περιβάλλοντος είναι σίγουρη...

Ξέχασες και την πίεση που ασκεί το νερό στα τοιχώματα της λίμνης καθώς και την έξτρα αντανάκλαση του ήλιου στην επιφάνεια της λίμνης.Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε... πια λάσπη και πράσινα άλογα. Έχεις δει τα βουνά τους πως είναι και τι εγκαταστάσεις έχουνε κάνει? Τί νόμιζες οτι είναι εκει? Λίμνη Πλαστήρα?

Δημοσ.

Οσον αφορα τη χρηση νερου για ψυξη, το κρυο νερο περναει μεσα απο εναλλακτες ("ψυγεια") και μετα χρησιμοποιειται για την ψυξη των εγκαταστασεων μεσω αερα.

Δημοσ.
Τόσα λεφτά , τόση κατανάλωση ενέργειας και φυσικών πόρων για να παίρνουμε τα αποτελέσματα της αναζήτησης μας κανα δυο millisecond πιο γρήγορα.

Χμμμμμ , δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ , κάτι δεν μου κάθεται καλά με όλη αυτή την κατάσταση.:fear:

Δεν είναι μόνο για το google search. Εχει ενα σωρό άλλες υπηρεσίες το google. Μην ξεχνάς πόσο bandwidth θέλει μόνο για το youtube.

Δημοσ.
Τόσα λεφτά , τόση κατανάλωση ενέργειας και φυσικών πόρων για να παίρνουμε τα αποτελέσματα της αναζήτησης μας κανα δυο millisecond πιο γρήγορα.

Χμμμμμ , δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ , κάτι δεν μου κάθεται καλά με όλη αυτή την κατάσταση.:fear:

με προβληματισες και μενα τωρα... αξιζει πραγματι τοση σπαταλη...?

Δημοσ.
Δε φταίμε εμείς που το λένε έτσι οι ξένοι! Αν δε σου κάθεται η μετάφραση έχει και το πιο σικ συστοιχία ;)

Το φάρμα σερβερ μου κάθεται καλύτερα, μιας και φέρνει στο μυαλό μου την εικόνα όχι μόνο των σέρβερ, άλλα του συνόλου των εγκαταστάσεων, κτιριακών και μη. Σε αντίθεση, το συστοιχία σέρβερ, μου φέρνει στο μυαλό μόνο τους σέρβερς.

server cluster

συστοιχία είναι το cluster όχι το farm :P

Δημοσ.
Ξέχασες και την πίεση που ασκεί το νερό στα τοιχώματα της λίμνης καθώς και την έξτρα αντανάκλαση του ήλιου στην επιφάνεια της λίμνης.Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε... πια λάσπη και πράσινα άλογα. Έχεις δει τα βουνά τους πως είναι και τι εγκαταστάσεις έχουνε κάνει? Τί νόμιζες οτι είναι εκει? Λίμνη Πλαστήρα?

απ’ όσο ξέρω όλα τα φράγματα έχουν περίοδο χρήσης κάπου τα 30+ χρόνια. ΜΕτά είναι ασύμφορα λόγω του πυθμένα τους.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το Skynet εξαπλώνεται.

Μετανοείτε αμαρτωλοί, η μέρα της κρίσης πλησιάζει.

don't worry Neo will save us...

Δημοσ.
Όντως πολύ 'οικολογική' η Google, καλά δεν της μίλησε κανείς για τον Ομπάμα που λέγεται οτι θα κάνει πράσινη στροφή

να φανταστώ πως το θέμα του επόμενου μεταδιδακτορικού σου έχει να κάνει με αερόψυκτά συστήματα παθητικής ψύξης για υπερυπολογιστές ή συστοιχίες υπολογιστών σε τοπικό δίκτυο κτλ;

απλά είναιτραγικό σε κάθε thread/ειδηση/whatever να πετάγονται άσχετα άτομα και να κράζουν το de facto που υπάρχει στον εκάστοτε χώρο.

μπορεί η google, να είναι πολύ πιο 'οικολογική ' σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες εταιρείες (ασχέτως τομέα) που εφαρμόζουν παρόμοια συστήματα ψύξης (αλλά σε διαφορετική κλίμακα).

περιμένουμε και την απάντηση του bot για να ολοκληρωθεί το σημερινό μάθημα ανακρίβειας, ασάφειας και ημιμάθειας.

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από αυτούς που μιλάνε για οικολογία και σπατάλη αφήνουν τον υπολογιστή ανοικτό όλο το βράδυ ή όταν λείπουν από το σπίτι τους.

Δημοσ.
Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από αυτούς που μιλάνε για οικολογία και σπατάλη αφήνουν τον υπολογιστή ανοικτό όλο το βράδυ ή όταν λείπουν από το σπίτι τους.

εσύ leeching δεν κανεις? :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...