Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

7.500 στρέμματα στην βόρειο Αυστρία αγόρασε η Google για να εγκαταστήσει μία μεγάλη Ευρωπαϊκή φάρμα με server τα επόμενα δύο χρόνια.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου της εταιρείας, η Google έψαξε σε αρκετά μέρη πριν καταλήξει στη συγκεκριμένη έκταση στο Kronstorf, με πληθυσμό 3.000 κατοίκων, κοντά στην πόλη Linz.

Η φάρμα βρίσκεται ακόμα σε φάση σχεδιασμού όμως αναμένεται αρχικά να απασχολήσει 50 με 100 υπαλλήλους σε μια περιοχή που επιλέχθηκε για το θετικό οικονομικό κλίμα, τη διάθεση ανθρωπίνου δυναμικού και την επάρκεια

σε ηλεκτρισμό και νερό.

Οι φάρμες με server φιλοξενούν μια σειρά από ισχυρούς υπολογιστές που διαχειρίζονται αιτήματα από τους χρήστες του διαδικτύου. Έχουν μεγάλες ανάγκες σε ηλεκτρισμό αλλά και σε συνεχή παροχή νερού για να ψύχει τους

υπολογιστές.

Σύμφωνα με τοπικούς Αυστριακούς αξιωματούχους η επένδυση της Google ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Source.png Πηγή: e-go.gr

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην κοροιεδεύεις ρε.

Οι υπολογιστές της Google είναι κακομαθημένοι. Ψύχονται μόνο απο τρεχούμενο νερό. Στην χειρότερη άντε να χρησιμοποιηθεί Pelegrino.

Δημοσ.

Τόσα λεφτά , τόση κατανάλωση ενέργειας και φυσικών πόρων για να παίρνουμε τα αποτελέσματα της αναζήτησης μας κανα δυο millisecond πιο γρήγορα.

Χμμμμμ , δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ , κάτι δεν μου κάθεται καλά με όλη αυτή την κατάσταση.:fear:

Δημοσ.
google.gif
7.500 στρέμματα στην βόρειο Αυστρία αγόρασε η Google για να εγκαταστήσει μία μεγάλη Ευρωπαϊκή φάρμα με server τα επόμενα δύο χρόνια.

Source.png Πηγή: e-go.gr

Εδώ με μια συμφωνία με το Βατοπέδι θα μπορούσε να πάρει, χωρίς γραφειοκρατία, περισσότερα στρέμματα ώστε να καλύψει και μελλοντικές ανάγκες!

Δημοσ.

Όντως πολύ 'οικολογική' η Google, καλά δεν της μίλησε κανείς για τον Ομπάμα που λέγεται οτι θα κάνει πράσινη στροφή

Δημοσ.

Για όσους δεν γνωρίζουν, και για τους είρωνες, η Αυστρία είναι γεμάτη Βουνά.

Βουνά = Χιόνια

Χιόνια = Νερό

Παντού έχουν χτίσει τεχνητά φράγματα, και υδροηλεκτρικά εργοστάσια. Πιο Green από αυτό δε γίνεται. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της Αυστρίας.

Δημοσ.
Εδώ με μια συμφωνία με το Βατοπέδι θα μπορούσε να πάρει, χωρίς γραφειοκρατία, περισσότερα στρέμματα ώστε να καλύψει και μελλοντικές ανάγκες!

:-D και με τις ευλογιες του θεου βεβαιως βεβαιως :-D

Δημοσ.
εμενα η απορια μου παραμενει τι στο καλο χρειαζεται το τρεχουμενο νερο....

ισως υγροψυξη αλλα οχι κλειστου κυκλωματος με ανεμιστηρες και ψυγεια

Δημοσ.

Γιατί λέγεται φάρμα σερβερ; Ποιος εμπνεύστηκε αυτήν την (τραγική) ονομασία; Θα μπορούσαν να το πούνε και ράντσο με σερβερ, ή αν ήταν μικρότερη στάβλο...Ή κοτέτσι...Έλεος;

Δημοσ.
κακεκτυπη μεταφραση του Server Farm

Δε φταίμε εμείς που το λένε έτσι οι ξένοι! Αν δε σου κάθεται η μετάφραση έχει και το πιο σικ συστοιχία ;)

Το φάρμα σερβερ μου κάθεται καλύτερα, μιας και φέρνει στο μυαλό μου την εικόνα όχι μόνο των σέρβερ, άλλα του συνόλου των εγκαταστάσεων, κτιριακών και μη. Σε αντίθεση, το συστοιχία σέρβερ, μου φέρνει στο μυαλό μόνο τους σέρβερς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...