Προς το περιεχόμενο

Canon HV30 & NTSC - PAL

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να πάρω την canon hv30 από αμερική,

ο προβληματισμός μου είναι αν παίζει ρολο το NTSC που έχουν εκεί, κάπου διάβασα ότι στις HD κάμερες δεν παίζει ρολο το NTSC και το PAL, έχετε να μου πείτε κάτι περί αυτού?

-----Προστέθηκε 30/11/2008 στις 02 : 05 : 46-----

θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην εγγραφη στο mini dv? εγώ θέλω να το βάζω σε πρόγραμμα επεξεργασίας (Avid) για να το μοντάρω, τι προβλήματα θα έχω και που?

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

έχω βρει σε κάποια καταστήματα την canon hv30 η οποια είναι παραεισαγωγή, πως μπορώ να ξέρω αν παω να την πάρω από το κατάστημα ότι σίγουρα είναι pal και όχι ntsc, διότι αυτές οι παραεισαγωγες είναι από αμερική και εκεί όπως γνωρίζουμε δουλεύουν το ntsc. κάποιος που έχει πάρει την camera και είναι pal στο κουτί γραφει κάτι τέτοιο? πως μπορούμε να το διαπιστώσουμε ?

Δε θα έχεις πρόβλημα γιατί όλες οι κάμερες αυτού του επιπέδου έχουν ρύθμιση για αλλαγή από ntsc σε pal. Μόνο σε κάποιο καλώδιο πχ ρεύματος να χρειάζεται κάποιος αντάπτορας.

οταν λεει Item is compatible worldwide (110-240V & PAL/NTSC)

η καμερα ειναι PAL?

απότι ξέρω τo μοντέλο HV30 βγαίνει η σε PAL η σε NTSC οποτε πως τo εννοεί?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=390016688231&Category=11724&_trksid=p3907.m29&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

To εχω βρει στο ebay

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...