chrism4111 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον παιδια γεια σας γραφω και παλι με στοχο την βοηθεια σας .... Μολις εχτες αναγκαστηκα να φορμαρω τον σκληρο μου δισκο με αποτελεσμα φυσικα να χρειαζετε να κανω εκ νεου εγγατασταση των Windows Xp sp1 που μετατραπηκε σε sp2 λιγο μετα την εγγατασταση των απαραιτητων στοιχειων των Windows...drivers καρτων γραφικων ηχου κ.α.... Ασ μπουμε λοιπον στο θεμα εχω ενα πολυμηχανημα και για την ακριβεια το Hp psc 1110 all-in-one...Τα συνδεω ολα κανονικοτατα usb και ρευμα δηλαδη... Και τα windows οπως και ειναι γνωστο αναγνωρισαν το υλικο...ταδε εκτυπωτης και αυτοματη εγγατασταση και τετοια .... Μου βγαζει ενα παραθηρο με εναν μεγενθυτικο φακο να αναζηταει το drivers και οδηγους για την συσκευη .....(πολυ λογικα ολα ως τωρα ) Εγω τωρα που εχω χασει το cd εγγαταστασης και ο δηγος υλικου των windows το ζηταει για να συνεχισει τι θα κανω ...??????? Εχω φαει τον τοπο στο web και δεν μπορω να βρω κατι ....... Ευχαριστω Προκαταβολικα και λυπαμε αν σας κουρασα για κατι τοσο ασυμαντο!!!!!
firewalker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω ότι η Hp δίνει οδηγούς για τα προϊόντα της στο site της. Δες παρακάτω. Αγγλικά. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&product=90787& Ελληνικά. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=90787&lc=el&cc=gr&dlc=el&lang=el&cc=gr
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Στην εγκατάσταση εκτυπωτών usb να αποφεύγεις να συνδέεις πρώτα τον εκτυπωτή και να ψάχνεις μετά για drivers. Εκτός αν γνωρίζεις πέντε πράγματα από πίνακα ελέγχου και επανεγκατάσταση συσκευών. Οι περισσότεροι κατασκευαστές, στις οδηγίες εγκατάστασης προτείνουν να τρέχεις πρώτα το cd ή το αρχείο εγκατάστασης και να συνδέσεις τον εκτυπωτή όταν θα στο ζητήσει. Τώρα για το ότι έφαγες τον τόπο στο web, θα έλεγα να κόψεις κάτι. Αν κάνεις αναζήτηση το google για το μοντέλο του εκτυπωτή και για drivers θα σου βγάλει κάτι χιλιάδες καταχωρήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.