Προς το περιεχόμενο

προγραμμα που να κλειδωνει με κωδικο αρχεια

kanatokefalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχο καποια αρχεια βιντεο που θελο να τα κλιδοσο με καποιο κοδεικο οστε να μπορο να τα δο μονο εγο.

εποισεις θελο να τα γραψο και σε καποιο ντιβιντι αλα παλι να ζηταη κοδεικο οταν παη να το διβασει καποιος ηπολογηστης,

ηπαρχει καποιο προγραμα που να μπορι να με βοιθισει.

υ.γ σεινχορεστεμε για τιν ορθογραφια μου.

και θιμιστε μου αν θελετε ποιο προγραμα γραφις στα αγκλικα και στο δειορθονι στα ελληνικα για να αποφευγο τα ορθογραφικα λαθι και να μιν σας κουραζο.

ευχαρηστο B)

Δημοσ.

@adi32: Αυτό θα πει μου βγήκαν τα μάτια.

Για το κλείδωμα βίντεο μπορείς να τα κάνεις ένα rar χωρίς συμπίεση, μόνο store, με encryption και έναν γερό κωδικό και τσεκαρισμένο και το encrypt file names.

Έτσι μόνο εσύ θα μπορείς να τα δεις.

2yn4byo.jpg

Υ.Γ. Αυτό το "κλιδονι" σαν χελιδόνι το διάβαζα και απορούσα τι σχέση έχει.

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε firefox και κατέβασε Ελληνικό-Αγγλικό dictionary.

Μετά απλά στο πεδίο κειμένου κάνε δεξί κλικ και επέλεξε το "Check Spelling".

Επίσης μετά δεξί κλικ -> Languages -> English & Greek

Όταν πληκτρολογείς μετά θα σου εμφανίζει την λέξη με κόκκινη υπογράμμιση αν είναι λάθος γραμμένη. Κάνεις δεξί κλικ και σου βγάζει την λίστα με την σωστά γραμμένη λέξη. (Σαν το word ένα πράγμα)

Αν σου κάνει κέφι διόρθωσε και τα κείμενα αυτού του thread, γιατί πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να διαβάσει κανείς τι γράφεις με τόσο κακή ορθογραφία.

Δημοσ.

υ.γ σεινχορεστεμε για τιν ορθογραφια μου.

και θιμιστε μου αν θελετε ποιο προγραμα γραφις στα αγκλικα και στο δειορθονι στα ελληνικα για να αποφευγο τα ορθογραφικα λαθι και να μιν σας κουραζο.

ευχαρηστο B)

Και γιατί να μην γράφεις στα ελληνικά κατευθείαν?

Είπαμε απαγορεύονται τα greenglish αλλά αυτό είναι χειρότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...