Αδμιν Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 27/11/08: Οι developers του Ubuntu ανακαλύπτουν 9 πολύ σοβαρά vulnerabilities στο Linux Kernel 28/11/08: Τα bugs διορθώθηκαν και οι χρηστές του Ubuntu απλά πρέπει να κάνουν update. Οι hobbyστες της Canonical πρέπει να πάρουν μαθήματα από σοβαρές εταιρίες αν θέλουν να κατακτήσουν το desktop Εναλλακτικός τίτλος είναι "Γιατί το Open Source Rulez!!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 equip Armor: 50% fire resistance, ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Rail Gun: Fully loaded and ready. 500 rounds remaining. Cheat Codes: Enabled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μπα, δε νομίζω να έχει επιβιώσει κάποιο fanboy των Windows εδώ πέρα πια, τους έχουμε εξολοθρεύσει όλους. Βέβαια, για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους: α) Οι developers του Ubuntu δεν ανακάλυψαν καμία από αυτές τις αδυναμίες, αντίθετα με αυτό που αναφέρεται β) Το Ubuntu πέρασε τα fixes καθυστερημένα σε σχέση με άλλες διανομές (πολλά περισσότερο από ένα μήνα μετά το Debian) Now, let the real flame begin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εγώ προτείνω να πάρουν και μαθήματα πως βγάζεις ένα beta λειτουργικό και μετά το καταργής σε δύο χρόνια για να βγάλεις το stable... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Και το release cycle σχετίζεται με το θέμα επειδή... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μπα, δε νομίζω να έχει επιβιώσει κάποιο fanboy των Windows εδώ πέρα πια, τους έχουμε εξολοθρεύσει όλους. Βέβαια, για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους: α) Οι developers του Ubuntu δεν ανακάλυψαν καμία από αυτές τις αδυναμίες, αντίθετα με αυτό που αναφέρεται β) Το Ubuntu πέρασε τα fixes καθυστερημένα σε σχέση με άλλες διανομές (πολλά περισσότερο από ένα μήνα μετά το Debian) Now, let the real flame begin Μου αρέσει που έχουμε ανθρώπους που βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και έχουν τέτοιο ύφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 H αλήθεια είναι ότι μόνο οι άνθρωποι του Debian έχουν τα skills να ανακαλύπτουν και να διορθώνουν bugs. Όλοι οι άλλοι (και ειδικά του Ubuntu) είναι leechers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αν έχω κάποιο ελαφρύ ύφος είναι επειδή υπάρχει μια τάση παντού να προβάλλονται για κατορθώματα του Ubuntu πράγματα που συμβαίνουν σιωπηλά και θεωρούνται αυτονόητα σε όλες τις σοβαρές διανομές. Το περί flame το είπα χιουμοριστικά, επειδή ξέρω ότι πολλοί χρήστες Ubuntu είναι υπερευαίσθητοι όταν ακουστεί κάτι που δεν είναι καλό για τη διανομή τους, ακόμη και αν είναι αλήθεια. Όπως και φάνηκε Το credit αξίζει πρώτα στους kernel developers που ανακάλυψαν τα προβλήματα και έκαναν τις διορθώσεις upstream. Αυτούς δεν τους ανέφερε κανείς. Από κει και πέρα είναι αναμενόμενο όλες οι διανομές να περάσουν τις διορθώσεις στους default kernels τους κάποια στιγμή. Κάποιες τις πέρασαν μια μια καθώς έβγαιναν, το Ubuntu περίμενε να συγκεντρωθούν πολλές για να βγάλει ένα μεγάλο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 κατι σαν ubuntu SP2 ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 θεε μου ...( αλα δαμανακη) ο nske εβαλε χριστουγεννιατικο αβαταρ.αυτο ειναι ειδηση επι του θεματος,σταματηστε να μετρατε ποιος την εχει μεγαλυτερη,βαρεθηκαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μπα, δε νομίζω να έχει επιβιώσει κάποιο fanboy των Windows εδώ πέρα πια, τους έχουμε εξολοθρεύσει όλους. Και ομως ειναι απαραιτητοι διαφημιζουν το linux πιο πολυ απο ολους πχ παιρνουμε 10 windows users και βαζουμε ενα windowsfanboy καθε μερα να ψελνει μιση ωρα το linux ναστε σιγουροι ενας-ενας οι χρηστες θα περνανε στο linux:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Η άλλη όψη των πραγμάτων: http://beranger.org/index.php?page=diary&2008/11/28/20/34/04 Οι ubuntu developers: Δεν ανακάλυψαν καμία τρύπα μόνοι τους Άργησαν πολύ να αντιδράσουν Έχω ξαναπεί σε παλιότερο θέμα ότι η υποστήριξη ασφαλείας του ubuntu δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Υ.Γ.: Απλά ανοίξτε το report και δείτε τα CVE numbers και τις ημερομηνίες που έγιναν γνωστά τα προβλήματα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Παραπληροφορηθηκα. Πάντως ο τίτλος εξακολουθεί να ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunter18gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ισως πρεπει να ασχοληθουν με τα bugs και οχι με τις διανομες(η μια πισω απο την αλλη βγαινει).Μετα απο αυτο το βασικο update ειμαστε καλυμενοι για το θεμα που εχει προκυψει η το συστημα ειναι ξεκρεμαστο?σε τετοια θεματα ειναι καλυτερη η mandriva? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.