Προς το περιεχόμενο

Router problem???

deminho11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούστε τι πρόβλημα έχω...

Έβαλα ADSL Conn-X ενώ έχω συνδέσει τα πάντα σωστά και είμαι συνδεδεμένος αρκετές μέρες, όταν σηκώνω το τηλέφωνο ακούγετε ο ήχος του ιντερνετ μέσα αλλα σε χαμηλή ένταση παρόλο που έχω φίλτρο. Αγόρασα άλλα δύο φίλτρα και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, το θέμα δεν είναι ο ήχος αλλα με πετάει και απο το ίντερνετ ότνα πάω να μιλήσω...

Τί μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

μπορει να φτεει η γραμμη σου αλλα μπορει να φτεει και η καλωδιωση στο σπιτι.δεν ξερω αν πιανουν τα χερια σου για να λυσεις το κεντρικο πριζακι και να αφησεις μονο αυτο που ερχεται απο τον οτε απομονονοντας το υπολοιπο σπιτι και βαζοντας εκει ενα splitter να δεις αν το κανει η οχι.εκτος αν εχεις συναγερμο και δεν εχεις βαλει φιλτρο εκει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας και Χρονια πολλά σε όλους.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω.

Έχω κάνει format τον υπολογιστή μου και έχω πρόβλημα με το internet δεν μπορώ να συνδεθώ. Βασικά δεν αναγνωρίζει το router. Στο Device manager μου έχει ένα ερωτηματικό στο Ethernet Controller. Λέει ότι δεν έχουν εγκατασταθεί οι drivers. Το θέμα είναι ότι δεν μας έχουν δώσει κανενα cd για το router. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα το router γιατί ο υπολογιστή του αδελφού μου συνδέεται μια χαρά. Αν μπορείτε βοηθήστε... Ευχαριστώ και Χρονια πολλα ξανά

Δημοσ.

δεν παιρνας τον ρουτερ αλλαπερνας την καρτα δικτυου η οποια ειναι ενσωματωμενη με το motherboard και οι drivers ειναι μαζι με του Motherboard.

Δημοσ.

@ deminho11:

Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ. Τελικά η λύση ήταν ότι μά από τις τηλεφωνικές μου συσκευές ήταν ΠΑΛΙΑ και επομένως προκαλούσε.......πρόβλημα συμβατότητας.

@ beHappy :

Πιστεύω θα έπρεπε να πεις "δεν αναγνωρίζει την κάρτα ethernet μου" και μάλλον θα πρέπει να βάλεις τους drivers για την κάρτα σου (λογικά θα είναι στο CD της μητρικής σου) και όχι για το router σου. CD με drivers για τo router φυσικά και δεν υπάρχει (τουλάχιστον όσα routers εχω χρησιμοποιήσει εγώ δεν είχαν drivers). Παρόλα αυτά όμως CD τα routers περιείχαν αλλά με άλλου είδους περιεχόμενα.

Δημοσ.

μπορει να φτεει συσκευη μπορει συναγερμος χωρις φιλτρο μπορει προβλημα στην καλωδιωση μπορει splitter στο αστικο κεντρο μπορει ο χαλκος.

για τον δευτερο φιλο οι drivers tou router einai μονο για usb συνδεση.οταν το συνδεεις ethernet δεν θα δεις ποτε το ρουτερ στο device manager.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...