Προς το περιεχόμενο

Αποτελεσματα Core I7 920 + ASUS P6T Deluxe

geoal1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορώ να ρωτήσω γιατί σε μένα δεν λέει πληροφορίες στο τελευταίο πλαίσιο?

Προφανώς δεν έχεις i7 επεξεργαστή.

Φίλε geol μεγειά το καινούριο σου συστηματάκι (λέμε τώρα, τι συστηματάκι).

Καλοδούλευτο και αθάνατο.

Η μεταξύ μας συναλλαγή είναι άψογη, έχω να σου πω.

Το νεο μεγαλο μου (gaming κυριως αλλα που χρονος για αυτο πλεον... οποτε μαλλον το μηχανακι για να κανω την κ@υλα μου ειναι)

:lol: Μία από τα ίδια ρε φίλε ακριβώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

προς pagratios : απο οτι φαινετε δεν αναγνωριζει την μητρικη σου το Everest. Φυσικα αυτο δεν ειναι και μεγαλο προβλημα και ισως σε μελλοντικη εκδοση να την βλεπει κανονικα.

προς Tzimmys : να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ και χαιρομε που εμεινες ευχαριστημενος απο την συναλλαγη μας.

προς p_under : ευχαριστω πολυ ευχομαι και στα δικα σου.

ετσι ειναι αλλα το θεμα ειναι να το ευχαριστιεσε στο τελος και να λες αξιζε την μανουρα. Καλη επιτυχια σου ευχομε οτι και να αποφασισεις.

Με τη βοήθεια του φίλου geoal1973, μπορώ να πω ότι κάτι ψιλοκατάφερα (CPUZ). Δουλεύει σταθερότατα και σύμφωνα με το EVEREST, γύρω στους 36-37 βαθμούς (idle πάντα). Ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση!

να εισαι καλα φιλε μου χαιρομε που βοηθησα. Τελικα με τι ταση παιζει εκει σταθερα? Αντε και εις ανωτερα.

1.35V. Οι μνήμες είναι 1600άρες έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν είχα πρόβλημα να τις ανεβάσω.

μια χαρουλα σε βλεπω, μαλλον ο επεξεργαστης σου εχει ιδια συμπεριφορα με τον δικο μου οποτε για δοκιμασε και για 200 BCLK να δεις. Οσον αφορα τις μνημες μια χαρα ειναι τα 1600 με 8αρια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Σε καμιά βδομάδα θα παραλάβω σύστημα με ίδια μητρική και CPU και θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις:

1. Είναι εύκολο να μπει εκ των υστέρων μία ψύκτρα σαν την Thermalright Ultra-120 eXtreme 1366 RT ή πρέπει όλες η κάρτες που είναι συνδεδεμένες πάνω στη μητρική να αποσυνδεθούν;

2. Κυκλοφορεί κανένας καλός οδηγός OC για τη μητρική (ακόμη καλύτερα αν είναι και με τον 920!);

• Super Moderators

για να βάλεις την Thermalright πρέπει να βγάλεις την μητρική από το κουτί γιατί έχει backplate το οποίο μπαίνει πίσω από την μητρική...

για να βάλεις την Thermalright πρέπει να βγάλεις την μητρική από το κουτί γιατί έχει backplate το οποίο μπαίνει πίσω από την μητρική...

Ναι έχω υπόψιν μου για το backplate.

Στο FAQ της ψύκτρας που ανέφερα λέει το εξής:

Question : My 1366 motherboard comes with its own backplate. Do I need to remove it when installing the Ultra120 eXtreme-1366?

Answer : There is no need to remove the stock backplate. You can install the included LGA1366 backplate over the stock backplate.

Κάπου είδα να αναφέρεται ότι η P6T έχει backplate αλλά μάλλον σύμφωνα με τα παραπάνω δεν αρκεί...

Το ερώτημα είναι όμως πόσο εύκολο είναι να μπει το backplate; Αν ξεβιδωθεί η μητρική και ανασηκωθεί κάμποσο από το κουτι είναι εύκολο να στερεωθεί το backplate ή για να δουλέψει κανείς πρέπει η εγκατάσταση της ψύκτρας να γίνει έξω από το κουτί και έχοντας αφαιρέσει ίσως της κάρτες που έχει πάνω;

• Super Moderators

καλό είναι να την βγάλεις τελείως την μητρική και να τοποθετήσεις με την ησυχία σου και σωστά την Thermalright...

από εκεί και πέρα η τοποθέτηση της ψύκτρας γενικά δεν είναι κάτι δύσκολο

καλό είναι να την βγάλεις τελείως την μητρική και να τοποθετήσεις με την ησυχία σου και σωστά την Thermalright...

από εκεί και πέρα η τοποθέτηση της ψύκτρας γενικά δεν είναι κάτι δύσκολο

Μάλιστα. Καλό θα ήταν να υπήρχε στην αγορά να την βάλω εξ' αρχής στο σύστημα...

Απ' ότι φαίνεται θα δοκιμάσω τις ικανότητες της stock ψύκτρας στο OC όποτε βγει κάποιος πλήρης και αξιόπιστος οδηγός για τη μητρική. Πάντως στον P4 με τη stock ψύκτρα έχω ανεβάσει τη CPU 700 MHz. Για να δούμε πως θα τα πάει η stock του 920.

Με τη βοήθεια του φίλου geoal1973, μπορώ να πω ότι κάτι ψιλοκατάφερα (CPUZ). Δουλεύει σταθερότατα και σύμφωνα με το EVEREST, γύρω στους 36-37 βαθμούς (idle πάντα). Ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση!

τι σύστημα ψύξης έχεις στην cpu?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...