Χάτσιος Ιωάνης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Έχει κανείς υπόψη του που μπορώ να βρώ για αγορά μια καλή κάρτα γραφικών agp της nvidia 7900 ή 7950 μεταχειρισμένη ή καινούρια, γιατί όσο και να έψαξα δε μπορεσα να βρω πουθενά και δε θέλω να καταλήξω στη λύση Ati HD 3850 που αν και καλύτερη παρουσιάζει ασυμβατότητα με αρκετά παλιά παιχνίδια και κλασσικά προβλήματα με τους drivers της (βλέπε hotfix) . Ο λόγος της αλλαγής είναι ότι, τελευταία, η κάρτα που ήδη έχω παρουσιάζει προβλήμα και όταν "ζορίζεται" πολύ, βγάζει μύνημα: "out of range" και ενω το pc λειτουργεί δε δείχνει τίποτα και μετά την επανεκκίνηση βγάζει καρώ χρωματιστά τετραγωνάκια που επανέρχονται αφού μείνει κλειστό το pc για λίγη ώρα. Δεν έχω σκοπό να το αλλάξω για τα επόμενα 3 χρόνια γι'αυτό και θέλω να αλλάξω κάρτα πριν με αφήσει τελείως και μετα πιθανόν δε θα βρίσκω ούτε ati agp. Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο amd64 3200+,2 gb μνήμη, 1600 radeon pro 512, thermal take 450w
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 παρε ενα linksys wag200 Εισαι σε λαθος κατηγορια...
Χάτσιος Ιωάνης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 κάνε εναν κόπο και πες μμου που να τη βάλω γιατί μόλις έκανα εγγραφη και δεν ξέρω ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=287542 ένα topic φτάνει...
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 υπαρχουν πολλες κατηγοριες και αν κανεις κλικ στο forum θα τις δεις ολες για να ξερεις που το ανοιγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.