Προς το περιεχόμενο

Μετά το Mio 550 τι ?

opts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδώ και καιρό ένα Mio 550 και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος

Λέω να το δώσω και να πάρω κάτι παραπάνω αλλά τι ?

Τον περισσότερο καιρό το είχα για GPS που δούλευε μια χαρά

Δημοσ.

Έχω κι εγώ το Mio 550 εδώ και 1,5 χρόνο και είμαι τόσο ευχαριστημένος και το χρησιμοποιώ τόσο πολύ που ούτε που σκέφτομαι τι παραπάνω θα μπορούσε να έχει.

Ενδεικτικά αναφέρω τις πιο χρήσιμες λειτουργίες που το εκμεταλλεύομαι:

1.GPS Navigator

2.mp3, vedeo player me tcpmp pou paizei akomh kai avi kai syxronizei kai ypotitlous!

3.calculator

4.dictionary

5.εορτολόγιο

6.ftp server!!

7.vnc viewer

8.pdf reader

9.photo viewer

10.winzip, winrar

11.games

12.torrent client!!

13.google maps

14.opera mini gia apistefth taxythta browsing

15.voice recorder

Και έχω και 8GB κάρτα μνήμης πάνω!

Δηλαδή, κάνω απίστευτα πράγματα με αυτό και το δουλεύω συνέχεια!

Οπότε αν ασχολιθείς ίσως ανακαλύψεις το εύρος δυνατοτήτων του 550 κυρίως λόγω του wi-fi.

Έχω φτιάξει μέχρι και δικό μου Theme αλλά Vista που δουλεύει και σε portrait και σε landscape!

Σας ανεβάζω 2 φώτο να δείτε. :)

my550.zip

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια, απο που μπορω να αγορασω το μιο 550??

το ειχα κ πριν μια βδομαδα το εριξα σε οινοπνευμα, το πιγα για σερβισ, μου ειπαν οτι για φτιαξιμο θελει αλλαγι πλακετασ κτλ, συνολο 290 εθρω...

ψαχνομουν γοα moov, αλλα εχει δικουσ του χαρτες απο την κατασκευι του κ εγω θελω να βαλω destinator...

oποτε ξαναγυρναω σε 550 μαλλον...

καμια ιδεα που υπαρχει να το παρω??

η' αν εχετε να προτεινεται κατ αλλο??

σασ ευχαριστω για τιν προσοχι σασ κ την αμεση βοιθεια σασ...

καλι χρονια σε ολα τα παιαδια!!!

Δημοσ.

Μιας και το κάνουμε συζήτηση έχετε δει το 350 πουθενά

Μου ζητάει κάποιος ένα φτηνό generic gps και δεν θέλει τις έξτρα δυνατότητες του 550

Εξαφανίστηκαν τα mio, δεν τα βρίσκω σε γνωστά καταστήματα που τα είχα δει

Δημοσ.

ρε γιγαντα υπαρχει το 550 με 190 γιουροσ...

ποσο πιο φτινα να υπαρχει??

ασε που επειδι ειναι παλια μοντελα (550, 350) ειναι προς εξαφανισι...

αλλα το μιχανιμα μαμαει!!!

το ειχα 1 χρονο κ θα το ξαναπαρω γιατι ειναι παρα πολυ καλο!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την προσδιορισμό μεγέθους, δεν φταίω εγώ τα μελομακάρονα και το αρνάκι τα χριστούγεννα φταίνε.

Εχω 550 και όντος μαμάει όπως λες, απλά επειδή δεν το βρίσκω ούτε το 350 ούτε το 550 πουθενά ρώτησα αν υπάρχει κάπου και το 350 όπως στο link που έδωσε ο adi πιο πάνω

Δημοσ.
Παιδια κατι ασχετο, msn messenger τρεχει κανονικα σε Mio 550? Αν οχι να μην το παρω..

Διαθέτει δικό του msn application και ναι, μπαίνει στο messenger αλλά σε μια mobile μορφή (όχι και όπως το PC), επίσης απο το application αυτό μπορείς να δείς και τα mail σου.

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε το πάντα διαθέσιμο http://www.mobile.msn.com στο οποίο απλά αρκεί να έχουμε πρόσβαση internet και μπορούμε να μπούμε messenger μέσω internet!!

PS: Η διεύθυνση αυτή δίνει πρόσβαση στην επιλογή msn messenger μόνο αν μπούμε σε αυτήν απο κινητή συσκευή (mobile, pda), αν μπείτε απο το PC δεν θα εμφανίσει την επιλογή αυτή. (παρ΄όλα αυτά υπάρχει τέχνασμα και για το PC).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...