ge0rge007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Γειά σας, πρίν λίγες μέρες έβαλα ubuntu και αποφάσησα να τα κρατήσω σαν κύριο λειτουργικό σύστημα.Δεν ξέρω γιατί αλλα καμιά φορά το pidgin κλείνει απο μόνο του...όχι συγκεκριμένες στιγμές έτσι απλά...δεν μου δείχνει καμιά ειδοποίηση απλά κλείνει.Ξέρει κανείς τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει??? Και κάτι άλλο ,έβαλα και το opera και τα ελληνικα φαίνονται αλλοπρόσαλα Προσπάθησα να αλλάξω γραμματοσειρά και κατάφερα να κάνω την γραμματοσειρά των τίτλων να φαίνονται καλά αλλά του κειμένου ακόμα....καμιά ιδεα και για αυτό? Να πώ ότι έχω βάλει τα Ubuntu 8.10 σε ένα laptop Lenovo T61. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Για το Opera χρειάζεσαι τα Microsoft Core Fonts for the Web sudo apt-get install msttcorefonts Για κάποιο άγνωστο λόγο δε μπορεί να χρησημοποιήσει τα ελεύθερα fonts. Για το pidgin δε ξέρω. Δοκίμασες κάποιο άλλο IM Client? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ για το Opera τώρα πάω να το φτιάχω...Όχι δεν έχω δοκιμάσει τπτ άλλο,ξέρεις κανένα άλλο να μου προτίνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Έχω μια υποψία ότι θα χρειαστεί reinstall του Opera για να δει τα νέο fonts εκτός αν αλλάξεις τις ρυθμίσεις χειροκίνητα από το Ctrl+F12 > Fonts. Χρησιμοποιώ emesene για MSN Client. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Όχι,όλα καλά με το Opera.Δεν του έκανα reinstall αλλα δουλεύει μια χαρά τωρα!!!! Θα δοκιμάσω και το emesene που μου είπες,φίλε σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Για το pidgin: Ξεκινησε το απο το τερματικο. ΜΗΝ κλεινεις το τερματικο, αλλα εχε το ανοιχτο και περιμενε να δεις τι μηνυμα βγαζει εκει οταν κρασαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Το Pidgin το έκανε και σε μένα αυτό... σταμάτησε όταν σταμάτησα να το χρησιμοποιώ! Emesene FTW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά ευχαριστώ πολύ!!! jip_p θα το δοκιμάσω,μόνο πρέπει να το θυμηθώ :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.