opts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Βλέπω το συγκεκριμένο μοντέλο ενδιαφέρον και θα ήθελα τη γνώμη σας ή την άποψη ενός κατόχου του συγκεκριμένου http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1030833&page=2&category=69980421&catalog=23 Είμαι μεταξύ ενός ΟΚΙ και του Xerox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opts Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δεν βλέπω άποψη για τα συγκεκριμένα. Μη συνηθισμένες αγορές ή αποδοκιμαστέα προιόντα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Xαμηλη ταχυτητα εκτυπωσης και σαν ακριβα αναλωσιμα μου φαινοντε για laser. Ριξε μια ματια στη σειρα L7XXX της HP αν και inkjet παρα πολυ φτηνα μελανια και ειναι και αρκετα γρηγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opts Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Xαμηλη ταχυτητα εκτυπωσης και σαν ακριβα αναλωσιμα μου φαινοντε για laser.Ριξε μια ματια στη σειρα L7XXX της HP αν και inkjet παρα πολυ φτηνα μελανια και ειναι και αρκετα γρηγορο. Ευχαριστώ topos για την πρόταση Οντως φαίνεται ενδιαφέρον το μόνο που με κάνει να κάνω πίσω είναι το θέμα του inkjet Δεν μπορώ να μελάνια και τα φουσκωμένα στο μελάνι χαρτιά όταν πάς να εκτυπώσεις μια μεγάλη περιοχή του ίδιου χρώματος. Εχω πετάξει και 2 inkjet γι'αυτό το λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opts Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Κάποια άλλη γνώμη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.