pug_f_e Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Kατ'αρχην να ρωτησω κατι.. Θ α εχει μεγαλη διαφορα ενα κιτ υδροψυξης με καποιον καλο και αθορυβο ανεμιστηρα, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ?? Γιατι ουσιαστικα βλεπω να γραφουν ντεσιμπελ περιπου 16 , νουμερα που τα βλεπω και σε ανεμιστηρες.. Απο θερμοκρασιες δεν με πολυενδιαφερει, γιατι με το coretemp ειδα 35-40 βαθμους(καλα δεν ειναι?) Εχω εναν AMD 5600. ΠΟΙο κιτακι προτεινετε? Η μηπως ειναι καλυτερο να παρω κομματι-κομματι (ΒΑΣΙΚΑ γινεται αυτο?). Ακουω γνωμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 γινεται να παρεις κομματι κομματι.τωρα οι θρμοκρασιες εγω νομιζω οτι θα δεις σημαντικη διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Οι 35-40 που λες είναι σε idle; Περισσότερο μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε full load. Όχι μόνο γίνεται να φτιάξεις custom σύστημα υδρόψυξης, αλλά είναι και καλύτερο. Αρκεί να είσαι διατεθειμένος να δώσεις ένα αρκετά σεβαστό ποσό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Κατ'αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δε μου απαντησατε για τις θερμοκρασιες... Επισης, αυτο το idle που λες δε ξερω τι ειναι.. Δε γραφει πουθενα κατι τετοιο. Που το βλεπω αυτο στο προγραμμα? Τελος, full load , πως θα το κανω? Αυτο ανεβοκατεβαινει αλλα σε χαμηλες τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Όταν λέμε idle εννοούμε την κατάσταση ηρεμίας. Χρησιμοποίησε ένα stress utility για να στρεσσάρεις τον επεξεργαστή, όπως το prime95, το orthos κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Όταν λέμε idle εννοούμε την κατάσταση ηρεμίας. Χρησιμοποίησε ένα stress utility για να στρεσσάρεις τον επεξεργαστή, όπως το prime95, το orthos κλπ... Λοιπον με το prime95, στα full tou ητανε μεσο ορο στους 46... απο 44 μεχρι 48 εδειχνε στους 2 επεξεργαστες. Με υδροψυξη ας πουμε ποσο θα παει? Και τι θα κερδισω με το να κατεβασω την θερμοκρασια των επεξεργαστων? Εμενα πιο πολυ ΜΑΛΛΟΝ με ενδιαφερει η φασαρια. ΘΑ ησυχασει ή περιπου το ιδιο θα ειναι? Γιατι οσον αφορα τις θερμοκρασιες, αφου δεν εχω κανει overclocking, XREIΑΖΟΜΑΙ υδροψυξη ?? Aς πουμε γιαυτο εδω ποια ειναι η γνωμη σας? Ταιριαζει ? Ειναι της πλακας? Αν ειναι προτεινετε καποιο αλλο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650510 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Άμα είσαι σε full load 46 βαθμούς τότε άσε την υδρόψυξη τελείως και ρίξε τα λεφτά σε ποτά και κάνε πάρτυ. Το orthos το άφησες κανα τέταρτο? Απο έτοιμα kit υδρόψυξης δεν αξίζει τον κόπο και πολυ. Με τα διπλάσια λεφτά παίρνεις ένα πολύ καλό κομμάτι κομμάτι και το κρατάς και χρόνια. Για φασαρία κοίτα απλά και βάλε πιο ήσυχους ανεμιστήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 To orthos δε το δοκιμασα καθολου.. Και το prime95 το αφησα για κανα λεπτο(ισως και λιγοτερο). Δεν ηξερα οτι θελει να το αφησω ωρα.. Μηπως,εμενα ειναι καλα οι θερμοκρασιες επειδη ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη δουλευει τιποτα πολυ δυνατα? ( Γι'αυτο κανει και θορυβο?) . Ειναι ο μανισιος του επεξεργαστη.Αυτον που ειχε μεσα στη συσκευασια με τον AMD -----Προστέθηκε 30/11/2008 στις 05 : 30 : 16----- Λοιπον δοκιμασα και με το orthos .. Αρχικα στις ιδιες τιμες.. μετα απο 2 λεπτα εφτασαν οι επεξεργαστες στους 50 και μετα το 10λεπτο ο ενας πηγαινε μεχρι και 55. Ο αλλος 52-54 Λοιπον? Τι συμπερασμα βγαζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 blend ή small ffts έτρεξες στο Prime ? αν έκανες blend κάνε ξανά small ffs και άστο για καμιά ώρα και μέτρα με realtemp αν έχεις intel επεξεργαστή πες μας το σύστημά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 sto prime ειχα τρεξει blend.θα το δοκιμασω και με το αλλο που λες. Τα ποτελεσματα απο το orthos τι μας λενε?? Εχω AMD διπλοπυρηνο 5600. Το γραφω και παραπανω... Χρειαζεται να γραψω και τα υπολοιπα στοιχεια? RAM , klp ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δεν βγάζει αποτελέσματα το orthos ή τo prime95, απλά στρεσάροντας τον επεξεργαστή στο 100% βλέπεις σε τι θερμοκρασίες λειτουργεί σε full load συνθήκες και αν είναι σταθερός. Πες και τα υπόλοιπα, απόρρητα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ναι βρε ... οταν λεω αποτελεσματα εννοω ειναι υψηλες οι θερμοκρασιες? Ειναι φυσιολογικες? Θα ηταν καλο να βαλω υδροψυξη ? Θα εχω πολυ λιγοτερο θορυβο απο τωρα ( Αυτο πιο πολυ με ενδιαφερει και δε μου απαντησε κανεις ) Και τα του υπολογιστη AMD 5600 διπλοπυρηνο(νομιζω 64mpito) , me την μανισια ψυκτρα του 2 gb Ram ,800ares NVIDIA 8600 GTS, 256 mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δε νιώθω από υδροψύξεις, το μόνο που ξέρω είναι οτι με την καμία δεν αξίζουν οι έτοιμες λύσεις, και οτι αν θες κάτι σοβαρό (και αποδοτικό και αθόρυβο) πρέπει να τα σκάσεις χοντρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ξερεις τι? Εψαξα 2 μερες και διαβασα διαφορα ποστ απο φορουμ και καταλαβα γιατι πεφτουν οι θερμοκρασιες..Το κυριοτερο γιατι εχει πολυ μεγαλητερη απαγωγημοτητα το νερο απο τον αερα Αυτο που δε καταλαβαινω, ειναι πως αφου παλι για τα ψυγεια (ιδιως τα μεγαλα που παιρνουν και 4 ανεμιστηρες ) μπορει να ειναι αθορυβα, ΕΝΩ με ενα στον επεξεργαστη να κανει φασαρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Όπως σου είπα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με νερό, αλλά σκέφτομαι το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από αθόρυβοι ανεμιστήρες και καλή ηχομόνωση. Αν αναφέρεσαι στους ανεμιστήρες που συνοδεύουν συνήθως τις stock ψύκτρες είναι λογικό να κάνουν φασαρία, ειδικά όταν ζορίζεις τον επεξεργαστή και με τις ζέστες. Υπάρχουν και αθόρυβες λύσεις, όπως μια Thermalright Ultra 120 Extreme με έναν αθόρυβο ανεμιστήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.