ARIANAROS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Εχω το thomson speedtouch 780(i)WL και κατεβαζω torrents με αθλιες ταχυτητες ( υποτίθεται οτι εχω 10mbps και κατεβαζω prison break 2 μερες μετα την προβολη του επισοδειου με πολλους seeders μονο 10 kB . Στο port forward.com δεν βρηκα το router μου ( βρηκα μονο ενα speedtouch 780v6 οποτε δεν το εκανα επειδη δεν ξερω αν ειναι το ιδιο. Αν ειναι πειτε το και τελειωνει εδω το θεμα). Μπορει κανεις να βρει κάποιον οδηγο ή να με πει πως θα κανω port forward βημα βημα επειδή ειμαι άσχετος ??????? Ευχαριστω πολυ.
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ολα τα speedtouch ειναι ιδια.536,780,787,585 ktl.οποτε το κανεις μια χαρα.προσεχε ννα μην σε κοβει καποιο firewall και σημασια δεν εχει μονο ποσοι seeders ειναι αλλα και ποσοι leechers.το ιδιο ρουτερ εχουμε.
ARIANAROS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ολα τα speedtouch ειναι ιδια.536,780,787,585 ktl.οποτε το κανεις μια χαρα.προσεχε ννα μην σε κοβει καποιο firewall και σημασια δεν εχει μονο ποσοι seeders ειναι αλλα και ποσοι leechers.το ιδιο ρουτερ εχουμε. 1)Οπότε προτείνεις να ακολουθήσω κανονικότατα τις οδηγίες για το 780v6 ? 2)Πως θα δω αν με κοβει καποιο firewall? 3)Εσυ δηλαδη κατεβαζεις με καλες ταχυτητες ???? Πανω απο 70 ας πουμε ???? Ε, φαναταστικε pouline ? Thanks για την βοηθεια Υ.Γ. Το προβλημα ειναι οτι και οι leechers ειναι λιγοι και παλι χαλια κατεβαζω !!!!
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 α. εχω το 780.κλειδωνω 12 mbit λογω καποιοθ παραξενου firmware αντι για 15.εχω κανει port forward κανονικα και για να ειμαι σιγουρος οτι παιζει το τσεκαρω με ενα τεστακι που εχει μεσα το emule που μου λεει αν μια πορτα ειναι ανοιχτη αν και μπορεις πχ να το τσεκαρεις με το torrent προγραμμα που εχεις.πχ το vuze azureus γινετε πρασινο οταν κατεβαζεις και ειναι ανοιχτο το port αλλα πολλες φορες δεν γινετε πρασινο και ας το εχεις ανοιξει λογω διαφορων παραξενων του συγκεκριμενου torrent.οποτε το δοκιμαζω με emule.ναι κανεις κανονικα τις ρυθμισεις απο καποιο αλλο speedtouch.οσα εχω δει ειναι ολα ταιδια. σε private tracker με αρκετους seeders κατεβαζο 1000+ αλλα σε private tracker.διοτι σε Public πολλες φορες βλεπω πολοους seeders αλλα δεν τραβαει.γελαω με αυτο το φανταστικε.και καποιος αλλος το ειχε πει.πολυ αφασια αυτη η διαφημιση.οτι αλλο ειναι πες μας.
ARIANAROS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Πηγα να κανω το port forward με τις οδηγιες αλλου speedtouch. Τα εκανα ολα μια χαρα μεχρι που με ζητησε να : Enter the ip address of your router in the address bar of your browser. Το εκανα και με ζηταει κωδικο . Εβαλα username : admin password : admin που λεει στο portforward.com και τιποτα. Εβαλα τα στοιχεια που με εχει δωσει η vivodi και παλι τιποτα. Τι κανω τωρα για κωδικο ??
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Administrator me a κεφαλαιο.αμα δεν πετυχει τοτε πρεπει να το μηδενισειςολο το ρουτερ με το κουμπακι απο πισω και να ξαναπερασεις ρυθμισεις.τωρα αν εχει ρυθμισεις για voip πρεπει να περαστουν.αλλιως παρε vivodi μηπως αυτοι βαζουν κατι κοινο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.