neXTgen Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 παίδες γειά μας, χαρά μας. έχω μια canon powershot a430 (4 MPixels, 4x optical) την οποία έχω κατευχαριστηθεί... (απλά πλέον με πολύ χαμηλή τιμή μπορώ να πάρω ακόμα καλύτερη μηχανή...) μέσα δεκέμβρη θα ταξιδεύω στην κεντρική ευρώπη και χρειάζομαι μια τέτοια μηχανή (φωτογραφική) αλλά ΚΑΙ για να βιντεοσκοπώ (δε θέλω να αγοράσω βιντεοκάμερα) μιλάμε πάντα για compact , τέτοιου μεγέθους σαν τη δική μου, καλή εικόνα, stabilizer (εί δυνατόν) σχετικά καλή λήψη ΚΑΙ στο σκοτάδι... οπότε θέλω να με βοηθήσετε στο εξής : είμαι γενικά υπέρ φωτογραφικών μαρκών (π.χ. pentax, minolta, nikon etc) όμως ακούω καλά λόγια για τις sony ... τι λέτε ? θέλω να τραβάει βίντεο 640χ480 στα 30 fps με ήχο (στερεοφωνικά φαντάζομαι) και να έχει καλό φακό.... μη με πάτε σε τιμή ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πάνω από 150 max 200 ευρώα.. δώστε μου έναν μπούσουλα για να ψάξω οι πιο ειδικοί αν με συμφέρει ενδεχομένως να την αγοράσω από κάποιο duty free ή στη γερμανία .. ευχαριστώ. -----Προστέθηκε 30/11/2008 στις 02 : 15 : 42----- ψάχνοντάς το online (δεν πήγα ακόμα σε μαγαζί) είδα αυτή : http://www.dpreview.com/reviews/Q408budgetgroup/page8.asp τι λέτε ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neXTgen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ένι αϊντίας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.