daniel's_saving_grace Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Εχω μια πειρατική εγκατάσταση XP Pro English από αρκετά παλιά. Πρόσφατα, μέσω MSDNAA έχω κωδικούς για νόμιμα Windows Xp Pro. Προσπαθώ να "νομιμοποιήσω" την εγκατάσταση που έχω αλλά στην προσπάθεια αλλαγής κλειδιού (μέσω της διαδικασίας της Microsoft) τα win δε δέχονται το κλειδί που έχω (δε μιλάμε καν δηλαδή να φτάσω στο στάδιο ενεργοποίησης). Και οι δύο εκδόσεις είναι κατ'όνομα Windows XP Pro Sp2 English. Τί ακριβώς συμβαίνει; Οι κωδικοί που σου δίνουν παιζουν μόνο στα Windows που κατεβάζεις από MSDNAA; Είναι άλλοι οι κωδικοί που λειτουργούν στις εμπορικές εκδόσεις; Φυσικά όλα αυτά τα ρωτάω για να ΜΗΝ κάνω επανεγκατάσταση καθώς το σύστημα δουλεύει άψογα και η εγκατάσταση είναι πολύ πετυχημένη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δοκιμασε να αλλαξεις το key μεσω 3rd party προγραμματος σαν το rockxp http://www.snapfiles.com/get/rockxp.html
100 010 00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Βασικα........ δε προκειται να κανεις τιποτα οσων αφορα τα xp, αν τωρα χρησιμοποιησεις το rockxp που λεει ο φιλος θα πρεπει να εχεις ενα απο τα 2 ελευθερα κλειδια της microsoft......... τα εχεις?
totti Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 η πειρατική έκδοση είναι ΟΕΜ ενώ από MSDNAA παίρνεις την retail έκδοση, τα κλειδιά συνεπώς δεν ταιριάζουν. Η μόνη λύση είναι επιδιόρθωση της εγκατάστασης που έχεις με αυτή του MSDNAA. Πέρασε δηλ. τα ΧΡ από πάνω με μόνο μειονέκτημα το ότι θα πρέπει να περάσεις όλα τα updates από την αρχή.
{nikos} Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μην παιδεύεστε με ΟΕΜ εκδόσεις. Αγοράστε τα, είναι η μόνη λύση...
oneofthem Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 κατεβάστε τα κανονικά απο msdnaa... χαλαρά, σιγά μην τα αγοράσετε κιόλας
Toufas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 η πειρατική έκδοση είναι ΟΕΜ ενώ από MSDNAA παίρνεις την retail έκδοση, τα κλειδιά συνεπώς δεν ταιριάζουν. Η μόνη λύση είναι επιδιόρθωση της εγκατάστασης που έχεις με αυτή του MSDNAA. Πέρασε δηλ. τα ΧΡ από πάνω με μόνο μειονέκτημα το ότι θα πρέπει να περάσεις όλα τα updates από την αρχή. λαθος, οι εκδοσεις ειναι ιδιες, το key κανει activate την αναλογη version
earth_walker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος τη είναι το msdnaa?? και με αυτό έχει κάποιος νόμιμα windows χωρίς crack?
oneofthem Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 microsoft developers network (msdn) academic alliance (aa) η ελλάδα έχει αγοράσει από τη microsoft διάφορα προϊόντα μεταξύ των οποίων είναι και το msdnaa που είναι η δωρεάν διανομή λογισμικού της ms σε φοιτητές των πανεπιστημίων που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα οπότε εάν είσαι φοιτητής και το πανεπιστήμιό σου είναι μέλος του προγράμματος μπορείς να κατεβάσεις directly κάποια (αρκετά) προγράμματα της microsoft η διαφορά είναι στο license, δλδ τα προγράμματα αυτά είναι μόνο για τους δικαιούχους του προγράμματος και είναι μόνο για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική χρήση πέρα από το license, στην πράξη δεν έχουν καμία διαφορά μέχρι στιγμής τώρα αν με ρωτήσεις ποιοι έχουν πάρει free ms λογισμικό στην ελλάδα και πόσο αυστηρά ελέγχεται η διανομή, τότε θα σου πω ότι έχουν πάρει μέχρι και εταιρίες που είναι άσχετες με τα πανεπιστήμια, μαζικά για πολλούς υπολογιστές, όπως και ότι λόγω χαμηλού συστήματος ασφαλείας (το λογισμικό συγκεκριμένα στην ελλάδα ζητήθηκε να περάσει σε δικό μας server και να μην γίνεται σύνδεση με κεντρικό έξω - όχι πως έχει διαφορά το σύστημα ασφαλείας η εταιρία που το διαχειρίζεται είναι 3η εταιρία και όχι η ms η ίδια) hacker έχουν διανέμει κατά βούληση
earth_walker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε oneofthem άλλα πες μου κάτι κατεβάζοντας μια τέτοια έκδοση εμπεριέχει μέσα serial οπου ειναι νόμιμο και κάνει και κανονικά activation? και στην συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα update?
{nikos} Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 "Νομιμοποιώντας μια πειρατική εγκατάσταση..." Το να αναφέρεστε σε πειρατικά λογισμικά και τρόπους ενεργοποίησης είναι παράνομο και μάλλον αντιβαίνει στους κανόνες του φόρουμ. Απορώ γιατί δεν επεμβαίνουν τόσες μέρες οι mod.
earth_walker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μα φίλε νικος δεν μιλάμε για πειρατείες και ρέστα αν κατάλαβες μιλάμε για εκδώσεις νόμιμες και πως λειτουργούν που βλέπεις εσύ κατι παράνομο? Αυτες τις εκδώσεις τισ προορίζει η ΜΣ για φοιτητές και ετσι ρωτάμε πως λειτουργούν ειναι παράνομο αυτο
oneofthem Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε oneofthem άλλα πες μου κάτικατεβάζοντας μια τέτοια έκδοση εμπεριέχει μέσα serial οπου ειναι νόμιμο και κάνει και κανονικά activation? και στην συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα update? ναι παίρνεις serial, ναι φυσικά και κάνει activation και updates κανονικά και χαλαρά επαναλαμβάνω στην πράξη δεν έχει καμία διαφορά απολύτως από το πρόγραμμα που θα αγοράσεις από κατάστημα
StavrosD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δυστυχώς η το κλειδί που δίνει η ms με τα windows αν τα πήρες με υπολογιστή, ισχύει μόνο για τον συγκεκριμένο κατασκευαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.