nukem111 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα! Πως μπορω να βρω/εξαγω τα χαρακτηριστικα ενος βιντεο που εχω ηδη στο πισι? Ενδιαφερομαι για format avi,divx,mkv,hdtv. Θελω να βλεπω τα χαρακτηριστικα των βιντεο που θελω αναλυτικα, δλδ bitrate απο βιντεο και ηχο, size, κτλ κτλ Υπαρχει αντιστοιχο software, η καποιος player που να το κανει αυτο??? *λυσεις του στυλ 'δεξι κλικ->ιδιοτητες' δοκιμασα αλλα κανενα δεν τα βγαζει εκει τα χαρακτηριστικα του...
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Στο KMPlayer αν κάνεις δεξί κλικ-media info σου βγάζει εκτενείς πληροφορίες για το αρχείο. Φαντάζομαι το ίδιο και τα MP Classic και VLC.
nukem111 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Το VLC ειναι καλο? Γιατι εχω ακουσει πολλες αρνητικες κριτικες. Καταναλωνει πολλους πορους στα vista?
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Στον laptop με vista home έχω βάλει το kmplayer. Μ' αρέσει περισσότερο.
KnightRider Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Και στο ffdshow απ' το K-Lite Codec Pack γραφει τα χαρακτηριστικα βιντεο και ηχο.
frenzy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ffdshow σκέτο. δεν είναι από το K-Lite αλλά μαζί με το K-lite. Και καλύτερα να χρησιμοποιείται μόνο του imo. Αν χρησιμοποιήσεις το ffdshow και ενεργοποιήσεις το OSD διαλέγεις τι πληροφορίες θέλεις να δεις
nukem111 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά στο MediaInfo. Το βρηκα το mediainfo, ειναι φοβερο προγραμματακι!Μεχρι και στο μενου του δεξι κλικ εχει βαλει επιλογη για αμεσα αποτελεσματα! Οτι ακριβως εψαχνα! Ευχαριστω πολυ παιδια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.