giankar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα, Έχω αυτό το σύστημα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912169 Το πρόβλημα είναι, ότι κάνω εγκατάσταση Vista, και μετά από λίγες ημέρες χαλάει το boot! Δουλεύει το σύστημα 2-3 ημέρες, και όταν πάω να το ανοίξω, έχει χαλάσει το boot των vista. Καμμιά πρόταση;
antonl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Όχι το hardware σου είναι υπεραρκετό/συμβατό για να σηκώσει Vista. Αν δε χρησιμοποιείς αυθεντικό λειτουργικό ίσως φταίει το σπαστήρι. Στη χειρότερη να χει κάποιο πρόβλημα ο σκληρός. Τι πρόβλημα παρουσιάζει; Δε βρίσκει λειτουργικό να bootάρει ή κολλάει κατά το boot;
giankar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Κι εγώ προσανατολίστικα στο γεγονός ότι δεν έχω αυθεντικό λογισμικό. Απλά κολλάει στο Boot. @dennisnv: θες λίγο να τεκμηριώσεις την άποψη σου σε παρακαλώ;
ghostgr_a_n Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Και εγω πιστευω οτι μπορει να φταιει ο σκληρος. Τρεξε καποιο διαγνωστηκο προγραμα για να σιγουρευτεις
million_voices Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 σκληρος μαλλον λεω και εγω μηπως αλλαζοντας το SATA mode απο το bios γινει δουλεια? btw δεν ριχνεις και καμια αναβαθμιση στο bios,πολλες φορες λυνει προβληματα
Robertox25 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 μια χαρα ειναι το μηχανημα σου φιλε μου.... απο αποψη χαρακτηριστικων μιλαω.... δεν δοκιμαζεις να βαλεις καμμια αλλη εκδοση του bios... οταν λες οτι σου κολλαει στο βοοτ εννοεις στην μπαρα που φορτωνουν τα vista...? αν σου κολλαει σε αυτο το σημειο μπορει ναναι και τα μνημακια... δεν χανεις κατι να δοκιμασεις με το ενα dimmaki να μπεις στα vista....μπορει να ζεσταινονται οι μνημες....
million_voices Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Να το κάνω IDE? ναι δοκιμασε IDE και μετα bios update αν το προβλημα επιμενει
ghostgr_a_n Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δοκιμασε καποιο bootable οπος το ultimate boot cd (http://www.ultimatebootcd.com/) που εχει πολα διαγνοστικα.
giankar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μου βγάζει failed to boot. Press Ctrl + Alt+ Del to restart Δεν προλαβαίνει καν να μπει windows
ghostgr_a_n Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Κανε καποιο διαγνοστηκο για τον δισκο για να εισαι σιγουρος.Αν δεν βγαλει σφαλματα δοκιμασε εγκατασταση windows απο αλλο cd/dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.