nikolasR200 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μου έχει καρφωθεί κάτι στο μυαλό, που μπορεί να είναι τελείως άκυρο..αλλά αν δε ρωτήσω δε θα ησυχάσω..έπαιζα nfs και χρειάστηκε να κλείσω βιαστικά την οθόνη..οπότε μπήκε σε αδράνεια ο υπολογιστής..όταν το επανέφερα, το nfs είχε φάει ένα κόλλημα (μικρό το κακό, το έκλεισα) αλλά από κείνη τη στιγμή έχω την εντύπωση πως οι γραμματοσειρές κλπ είναι πιο θολές στην οθόνη..η ανάλυση μου παραμένει η ίδια..και δεν είδα τπτ περίεργο στις ρυθμίσεις..έχω όμως αυτή την αίσθηση..είναι ιδέα μου, ή μπορεί από το βιαστικό κλείσιμο, κάποια ρύθμιση του nfs να έχει επιρρεάσει τα windows? υ.γ. άνοιξα το nfs και το ξαναέκλεισα για να τσεκάρω αν θα άλλαζε τίποτα..αλλά το ίδιο.. υ.γ.2 μιλάμε για ένα acer aspire 5920g με 8600gs nvidia
mkyprian Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 αστειακι θα πω.... μηπως παιζεις πολλες ωρες nfs και θολωσαν τα ματια σου φιλε μου ? πρεπει να προσεχουμε φιλε μου.
nikolasR200 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 έχεις δίκιο σ'αυτό που λες, αλλά στην προκειμένη δεν ισχύει.. 5 λεπτα είχα που το είχα ξεκινήσει.. μάλλον υποθέτω ιδέα μου θα είναι..
nikolasR200 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 η ανάλυση μου παραμένει η ίδια..και δεν είδα τπτ περίεργο στις ρυθμίσεις.. σ'αυτό γράψτε λάθος.. Το NFS το παίζω με ανάλυση 1024x768...στα windows κανονικά έχω ανάλυση 1280χ800 (νομίζω) το οποίο το είχα ξεχάσει..οπότε με το ξαφικό κλείσιμο χθες του nfs η ανάλυση παρέμεινε στα windows 1024χ768 με αποτέλεσμα όντως να δείχνουν όλα πιο θολά..και απλά όταν κοίταξα την ανάλυση, δεν θυμόμουν ποια είχα αρχικά..οπότε υπέθεσα ότι είχα 1024x768..
mkyprian Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 εγω καταλαβα οτι στο NFS ηταν θολα... τελοςπαντον..αμα ρυθμιστικε το θεμα ειναι οκ.
nikolasR200 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 όχι στα windows ήταν..και απ'ότι φαίνεται, με το κόλλημα του nfs δεν επανήλθε η ανάλυση των windows..
21century Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Πάντως πολλοί κατασκευαστές ψωνίζουν απο την LG που για μένα ειναι κορυφαία αλλα δεν ξέρω τις προδιαγραφές τους, εδώ δεν έχουμε άποψη για απόκριση σε μιλισεκόντ...
gperiklis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε να αλλάξεις την ανάλυση της οθόνης. Το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές να συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα όταν αλλάζει η ανάλυση της οθόνης μετά από παιχνίδι. Δοκίμασέ το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.