basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 εβγαλα photo το τελικό αποτέλεσμα απο τα desktop που επιέλους τελείωσα..xp: μηπως μπορεις να μου πεις πως να βαλω την taskbar των vista σε xp; εννοω την μαυρη που αντι για start εχει το λογοτυπο των windows. To αποτελεσμα πολυ καλο, μπραβο
adi32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2000628&postcount=28
evomanGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Παιδια,μπορει καποιος να μου πει αν το rainmeter τρεχει μονο του η μεσω αλλου προγραμματος,και πως?!εχω κανει ολες τις ρυθμισεις και δε μπορω να το εμφανισω...
basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 πας κατω δεξια στην taskbar, στο tray στο εικονιδιο του rainmeter και κανεις δεξι κλικ και στο μενου πας στο configs και επιλεγεις θεμα και αντικειμενο οπως εδω: ---------------------------------------------------------------------------------------- να κανω εγω μια ερωτηση μηπως γνωριζετε,καποτε ειχα ενα προγραμμα στα ΧΡ το οποιο σου εμφανισε σε thumbnail το παραθυρο που εχεις κανει minimize στην taskbar, οπως γινεται και με τα vista, αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα του.Μηπως εχει κανεις υποψην;
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 My final windows desktop Πείτε μου την γνώμη σας! Έχει HD ποιότητα απλά δεν έχει τραβηχτεί καλά η photo...
adi32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 να κανω εγω μια ερωτηση μηπως γνωριζετε,καποτε ειχα ενα προγραμμα στα ΧΡ το οποιο σου εμφανισε σε thumbnail το παραθυρο που εχεις κανει minimize στην taskbar, οπως γινεται και με τα vista, αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα του.Μηπως εχει κανεις υποψην; μηπως εννοεις αυτο? http://www.chrisnsoft.com/download/langswitch_lang/en/#VisualTooltip
basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 μηπως εννοεις αυτο?http://www.chrisnsoft.com/download/langswitch_lang/en/#VisualTooltip ναι, ναι σε ευχαριστω πολυ! by the way μολις εφτιαξα και το netbook που τρεχει ΧΡ
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 NOP$TRIM να σου πω, μπορείς να μου δόσεις τα icons που έβαλες για shortcut των shutdown και restart. Ευχαριστώ!!!
giankar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 ναι, ναι σε ευχαριστω πολυ! by the way μολις εφτιαξα και το netbook που τρεχει ΧΡ Αυτές οι πληροφορίες στα δεξιά του wallpaper πως μπαίνουν ρε παιδιά;
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Κατεβάζεις το rainmeter και το hud vision τα έχουν δώσει σε προηγούμενα posts και μετά κάνεις install το hud στο φάκελο του rainmeter... ανοίγεις το rainmeter και μετά πας configs > hud vision > διαλέγεις χρώμα και ότι θες να εμφανίσεις!
evomanGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Παιδια δε μου βγαζει κανενα εικονιδιο πουθενα για το rainmeter,ουτε στη taskbar οπως λεει ο basilis5,ουτε υπαρχει στα προγραμματα,τι να κανω?Λετε να μην το εγκατεστησα καθολου?τις οδηγιες που εδινε στο text τις ακουλουθησα παντως.Αν μπορει να δειξει καποιος τι να κανω βημα βημα θα ηταν ιδανικο,παραξενο προγραμμα... -----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 08 : 57 : 21----- το βρηκα,οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.