Προς το περιεχόμενο

Our Windows Desktop screenshots (Vista & XP)

Cygnus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εβγαλα photo το τελικό αποτέλεσμα απο τα desktop που επιέλους τελείωσα..

xp:

xpfodo.jpg

μηπως μπορεις να μου πεις πως να βαλω την taskbar των vista σε xp; εννοω την μαυρη που αντι για start εχει το λογοτυπο των windows.

To αποτελεσμα πολυ καλο, μπραβο

• Απαντ. 427
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια,μπορει καποιος να μου πει αν το rainmeter τρεχει μονο του η μεσω αλλου προγραμματος,και πως?!εχω κανει ολες τις ρυθμισεις και δε μπορω να το εμφανισω...

Δημοσ.

πας κατω δεξια στην taskbar, στο tray στο εικονιδιο του rainmeter και κανεις δεξι κλικ και στο μενου πας στο configs και επιλεγεις θεμα και αντικειμενο

οπως εδω:

1-1.jpg

2.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------

να κανω εγω μια ερωτηση μηπως γνωριζετε,καποτε ειχα ενα προγραμμα στα ΧΡ το οποιο σου εμφανισε σε thumbnail το παραθυρο που εχεις κανει minimize στην taskbar, οπως γινεται και με τα vista, αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα του.Μηπως εχει κανεις υποψην;

Δημοσ.

να κανω εγω μια ερωτηση μηπως γνωριζετε,καποτε ειχα ενα προγραμμα στα ΧΡ το οποιο σου εμφανισε σε thumbnail το παραθυρο που εχεις κανει minimize στην taskbar, οπως γινεται και με τα vista, αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα του.Μηπως εχει κανεις υποψην;

μηπως εννοεις αυτο?

http://www.chrisnsoft.com/download/langswitch_lang/en/#VisualTooltip

Δημοσ.
ναι, ναι σε ευχαριστω πολυ! by the way μολις εφτιαξα και το netbook που τρεχει ΧΡ

2-1.jpg

Αυτές οι πληροφορίες στα δεξιά του wallpaper πως μπαίνουν ρε παιδιά;

Δημοσ.

Κατεβάζεις το rainmeter και το hud vision

τα έχουν δώσει σε προηγούμενα posts

και μετά κάνεις install το hud στο

φάκελο του rainmeter...

ανοίγεις το rainmeter και μετά πας configs > hud vision > διαλέγεις χρώμα και ότι θες να εμφανίσεις!

Δημοσ.

Παιδια δε μου βγαζει κανενα εικονιδιο πουθενα για το rainmeter,ουτε στη taskbar οπως λεει ο basilis5,ουτε υπαρχει στα προγραμματα,τι να κανω?Λετε να μην το εγκατεστησα καθολου?τις οδηγιες που εδινε στο text τις ακουλουθησα παντως.Αν μπορει να δειξει καποιος τι να κανω βημα βημα θα ηταν ιδανικο,παραξενο προγραμμα...

-----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 08 : 57 : 21-----

το βρηκα,οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...